OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Palvattua rusakkoa/jänistä
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
pepetus
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 30 Lok 2007
Viestejä: 99
Paikkakunta: P-häme

LähetäLähetetty: 13.12.2012 16:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kivinevalla on nätti solariumi! Ei olis kannattanu guuglata palvisaunan tekoohjeita, muutama muu projekti ens kesältä tais justiinsa siirtyä viikolla eteenpäin, PAKKOHAN TOMMONEN ON SAADA! Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
M..M
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Kes 2011
Viestejä: 594
Paikkakunta: POHJOIS-SAVO

LähetäLähetetty: 14.12.2012 16:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pieni varoituksen sana. ELÄ TEE LIIAN LÄHELLE ASUIN RAKENNUKSIA. ja huolehdi tulevaisuudessa liian rasvan poistosta.! heh Laughing kokemusta on, ensikesänä muurataan tiilestä koko uusi komeus. Wink
_________________
MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pepetus
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 30 Lok 2007
Viestejä: 99
Paikkakunta: P-häme

LähetäLähetetty: 14.12.2012 22:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

M..M kirjoitti:
pieni varoituksen sana. ELÄ TEE LIIAN LÄHELLE ASUIN RAKENNUKSIA. ja huolehdi tulevaisuudessa liian rasvan poistosta.! heh Laughing kokemusta on, ensikesänä muurataan tiilestä koko uusi komeus. Wink

Juuen, tarkotus tehdä se saareen ja kunnon rasvapelti mistä menee putki pihalle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
_juzzi_
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Tam 2005
Viestejä: 278
Paikkakunta: Hankasalmi

LähetäLähetetty: 14.12.2012 23:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minkälaista savustus aikaa esim tuntia/kilo?
Entä tuo sisälämpötila?
_________________
Mossberg Valmet Tikka
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
pikkuhornet
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Maa 2008
Viestejä: 2524

LähetäLähetetty: 14.12.2012 23:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

On tosiaan Kivinevalla komia häkäpönttö. Laita kokemuksia lisää herkuista ja uusista kokeiluista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 15.12.2012 20:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kivineva kirjoitti:

Lopputulos ainakin kävi omaan makuhermoon hyvin. Ainoastaan liha jäi hivenen harmaaksi keskeltä, mutta eipä tuo makua haitannut. Oikea palvauksessa käytetty suola pitäisi lihan kauttaaltaan nätin punertavana.


Kyllä tuohon nitriittisuoloja vähän niin olispa liha täydellinen. Wink
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Usko Eevertti Luttinen
Banned


Liittynyt: 07 Huh 2012
Viestejä: 1397
Paikkakunta: Närreitten valtakunta

LähetäLähetetty: 15.12.2012 20:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kivineva kirjoitti:

Lopputulos ainakin kävi omaan makuhermoon hyvin. Ainoastaan liha jäi hivenen harmaaksi keskeltä, mutta eipä tuo makua haitannut. Oikea palvauksessa käytetty suola pitäisi lihan kauttaaltaan nätin punertavana.


Kyllä tuohon nitriittisuoloja vähän niin olispa liha täydellinen. Wink
_________________
Ja sen poijjan nimi oli Julli ja sillä oli hirmuinen kulli
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 16.12.2012 21:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pikkuhornet kirjoitti:
On tosiaan Kivinevalla komia häkäpönttö. Laita kokemuksia lisää herkuista ja uusista kokeiluista.


Jouluksi pitäisi tuota palvausta taas suunnitella - katsellaan.

Tuossa erästä vanhempaa palvaria jututin ja sain häneltä uusia vinkkejä palvaukseen.

Taidan koittaa pitää alkulämmöt noin 6h tuntia siinä 60-asteen tietämillä. Näin savunmaun pitäisi imeytyä paremmin lihaan, sillä matalammassa lämmössä ei lihan pintaan ehdi tulla kalvoa.

Tuossa toisessa topiikissa on lisää juttua omia sekä muiden kokemuksia.
http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=38345
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pihkat
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Syy 2007
Viestejä: 4611

LähetäLähetetty: 16.12.2012 21:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En kyllä ainakaan suolakurkkujen kanssa söisi,,,lurps Smile
_________________
Voi pihkat
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com