OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

mitä erämiehen grillissä valmistuu ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 05.07.2020 11:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

wildmind kirjoitti:
Homma elää Very Happy taidampas leikata tuuman paksuiksi pihveiksi, nuijia ja kuivamaustaa..
Simppeliä ja voi tehdä noita vertailuja. Tikkulihat kuivamaustettuna ei välttämättä ole se paras idea.. : Embarassed


Ei muuta ku namittelee.

Onko ollu uutisia idästä, vai onko se korona jäässä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wildmind
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1536
Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka

LähetäLähetetty: 05.07.2020 13:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

vekev kirjoitti:
wildmind kirjoitti:
Homma elää Very Happy taidampas leikata tuuman paksuiksi pihveiksi, nuijia ja kuivamaustaa..
Simppeliä ja voi tehdä noita vertailuja. Tikkulihat kuivamaustettuna ei välttämättä ole se paras idea.. : Embarassed


Ei muuta ku namittelee.

Onko ollu uutisia idästä, vai onko se korona jäässä.

Jäissä toistaiseksi, mutta yritetään uudestaan kunhan rajat aukeaa
_________________
Usu peritus hariolo veracior
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
wildmind
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1536
Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka

LähetäLähetetty: 06.07.2020 14:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Molemmat mausteseokset joita tein ovat ihan ok.. Olipas paprikaa tai ei..
Aika tujua tavaraa, saa maltilla käyttää.. Jos varsinaisen maustekaarnaa tekevän RUB mausteen haluaa pitää laittaa chilejä ja pippureita vähemmän.. Mutta maltilliseen maustamiseen oikein hyvät seokset..
_________________
Usu peritus hariolo veracior
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
VeeMu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2016
Viestejä: 128
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 07.06.2021 00:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pakastimessa oottelis peuran kylki ja siittä haluttais tehä ribssejä.
Kannattaako tuota kypsentää ensin uunissa/keittämällä/sousvide vai paiskaanko suoraan grilliin? Entäpä mitä muuta lyyään pinttaan ko suolaa?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 15801
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 07.06.2021 12:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muistelisin, että joskus tein ”slow cookerissa” keittämällä ensin peuran vasan ribsejä ja ainakin noin meni liian pehmeiksi.

Uunittamalla olen laittanut muutamankin kerran (ei ole ollut grillausmahdollisuutta) ja joskus uuni+grilli. Itse en hevin lähde tuohon keittolinjalle enää.

Ainakin omaan makuun on sopinut yllättävänkin hyvin joku ihan perus Pirkan grillikastike, jolla olen peuran ribsejä sivellyt.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
Sivu 43 Yht. 43

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com