Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Hammer Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2004 Viestejä: 2795 Paikkakunta: Kaarina
|
Lähetetty: 14.03.2008 18:52 Viestin aihe: Vatajan aito kypsä ROSVOLAMMASPAISTI |
|
|
Nyt on pakko kysyä tämmönen tyhmä kysymys kun ei pitkän viikon jälkeen omat gourmet aivot toimi...
Eli mitenkäs tuon oikeaoppisesti lämmittäisi ettei mehukkuus häviä?
Noin kilon möykky ja siis muoviin vakuumipakattu valmis paisti.
Vinkkejä kiitos! |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
Hammer Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2004 Viestejä: 2795 Paikkakunta: Kaarina
|
Lähetetty: 14.03.2008 21:10 Viestin aihe: |
|
|
No kiitos vaan olemattomasta avusta, mutta aivan sama, paisti ja perunat taitaa olla tuolla juuri tarjoiluvalmiita joten poistun nauttimaan herkullisen illallisen.
 |
|
Takaisin alkuun |
|
 |
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|