OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Teeri uuniin

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
kahtto1
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Hei 2005
Viestejä: 1706

LähetäLähetetty: 24.09.2007 17:14    Viestin aihe: Teeri uuniin Vastaa lainaamalla viestiä

Pitäisi tehdä opiskelijaruokaa eilisestä teeren pojasta (ei siis eilisen teeren pojasta) ja ajattelin pistää vaan rinnan täyteen vihanneksia ja joka puolelle maustetta. Päälle ehkä vähän pekonia/silavaa ja folioon ja uuniin pariksi tunniksi. Mistä lämmöstä lintu tykkää eniten?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
citymies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Hei 2007
Viestejä: 132

LähetäLähetetty: 28.09.2007 23:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Opiskelija toivoo siis läpikypsää. Tässä aika trad. versio.

Teeri on hyvää ilmankin, jätä pekoni broilerille. Laita 10 cm2 pala jäisenä lastuksi vestettyä silavaa+ruokalusikallinen voita pannuun jossa ruskistat teeren ja sitten kannelliseen valurautapataan, tai jos välttämättä haluat niin folioon. Mausteiksi jauhettua merisuolaa ja joko 5-7 (yht.) katajanmarjaa ja/tai kokonaista maustepippuria. Jos 2 h paistetaan niin riippuen opiskelijaboksin uunin luukun tiivisteistä 160-175 astetta. Rehuiksi porkkanaa ja sipulia.

Riiputusaika ja -lämpötila vaikuttavat uunissa vietettävään aikaan. Joten tarkkaile kypsymistä, minulla ei olisi kanttia vetää vakiolämmöllä koko aikaa, itse lähtisin 175:stä ja jossain 1 h 17 min kohdalla heittäisin 121 astetta ja lisäisin pataan 1,6 d vettä.

Pottuvoita tykötarpeeksi ja jos jotenkin sattuisi olemaan tyttäriä iltasella kylässä niin kukkaroon sopivaa punkkua. Muutoin raikas olut sopii ruokajuomaksi.

Terv. 90-luvun alkupuoliskon opiskelija.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kahtto1
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Hei 2005
Viestejä: 1706

LähetäLähetetty: 29.09.2007 00:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitoksia ohjeistuksesta. Pitää hetimmiten huomenissa sosialisoida poikamiesboksin hella ja uuni omaan käyttöön ja rueta tuuskaamaan herrojen herkkuja.

Nyt kun on muutoin resepti ja toimintasuunnitelma kasassa, niin pitää vielä suunnitella jokin mukava pullo ja tyttölöiset pöydän ääreen niin jaksaa taas viikon koulussa ennen uusia kulinaristisia koitoksia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com