OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Ase&Esittely: Naiselleni
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 19, 20, 21  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 14.03.2010 00:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tällä kertaa Koppeloa pataan...



Väriä pintaan...


Pataan sipulia, porkkanaa, pari valkosipulin kynttä, lihalientä ja loraus kermaa. Pari tuntia uunissa,
siinä välissä myös lohkoperunat ja kasvikset uuniin. Kun lihat valmiit, liemen siivilöinti ja siitä kastike.


Kuvasta jäi mustaherukkahillo, joka kuului annokseen.


Jälkiruoaksi lakkakiisseliä valkosuklaavaahdokkeella.


Ja soittajalle soppaa, eli kokille kuuluva palkkio...


Oli todella hyvää!
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 28.03.2010 23:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pakastimen koluamista ja ideoiden etsimistä...


Esivalmisteluja...yrttivoiruusukkeita kylmään..


...ja marengit uuniin...


Hasselbackan perunat uuniin


Perunoiden lisäksi hirven sisäfilepihviä, paistettuja tomaattisiivuja, punaviinikastiketta, yrttivoita ja pariisin porkkanoita


Jälkiruoaksi tyrnijäädykettä ripauksella mansikkaa ja marenkia

_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 28.03.2010 23:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Shocked
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Berkele
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Hei 2006
Viestejä: 2214
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 29.03.2010 00:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ketulla on kyllä niin pienet annokset, että meillä jousuis vielä hakemaan snagarilta makkarapotut.

Ei sillä, erittäin hienosti esille pantuja ja herkulliesen näköisiä annoksia!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20206
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 23.04.2010 19:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyyhkysillä mentiin.





Kaipa tähänkin valmistustapaan joskus kyllästyy, mutta ainakin itselläni on kyyhkysen arvostus keittiössä noussut huomattavasti, kun luopui siitä kotoa opitusta kokkaustyylistä ainoana laittotapana.

Sen verran täytyy nimim. Vilperillekin (missä lieneekään) antaa tunnustusta, että ainakin näissä lintuhommissa on tullut luovuttua paistomittarin käytöstä täysin ja tehtyä "tuntumalla".
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tetri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2005
Viestejä: 7344

LähetäLähetetty: 23.04.2010 20:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
...ainakin näissä lintuhommissa on tullut luovuttua paistomittarin käytöstä täysin ja tehtyä "tuntumalla".
Heh, tökkäseeköhän joku kyyhkyn kankkuun paistomittarin...? Surprised
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20206
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 23.04.2010 21:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tetri kirjoitti:
Lahtinen kirjoitti:
...ainakin näissä lintuhommissa on tullut luovuttua paistomittarin käytöstä täysin ja tehtyä "tuntumalla".
Heh, tökkäseeköhän joku kyyhkyn kankkuun paistomittarin...? Surprised


On sitäkin tullut kokeiltua, kun nykypäivänähän metriikat ja tarkat lukuarvot ovat vähän kaikessa IN.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20206
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 27.05.2010 14:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Virittely alkaa



Tapashenkistä settiä. Ei ehkä ihan täysin suomalaiskansallista Smile, joskin sentään silakkaa ja hirveetä…
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 1001
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 28.05.2010 00:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koversitko ananaksen lopusta rommille "tuopin" ?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
CeeCee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2004
Viestejä: 4562
Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.

LähetäLähetetty: 28.05.2010 01:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pikkusen komeita annoksia fox66:lla. Ammattimies asialla? Ehkä tosiaan liian pieniä mutta eihän tollasia raskis syödäkkään. Very Happy
_________________
Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 07.06.2010 20:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan tavallinen kotikokki asialla...

Edit: Mikäli jotakuta kiinnostaa, niin laitoin noista kokkailuista myös ohjeita kotisivuilleni:
http://www.kettunet.com/Riistaruoat.html
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 10.07.2010 14:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pientä suolapalaa...



Pohjalla Maalahden limppua, päällä tuorejuustoa, graavilohta, graavisiikaa ja palvattua kaurista.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 10.07.2010 22:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fox66 Onko tuo Maalahden limppu jotakin imelää saaristolaisleipää Shocked
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marko J
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 03 Syy 2008
Viestejä: 87
Paikkakunta: Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 11.07.2010 00:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Maalahden limppu on tummaa makeaa vuokaleipää. Ristuksen hyvää mutta kallista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 11.07.2010 12:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuo limppu on tosiaan juuri tuollainen makea leipä. Ei sitä oikein joka päivä voi syödä, mutta erittäin hyvä hieman juhlavampiin hetkiin. Kannattaa ehdottomasti maistaa. Siitä voi tehdä esim. graavikalaleivän juhlavan aterian alkupalaksi. Leipomo on siitä erikoinen, että limppu on sen ainoa tuote. Lisäksi se säilyy lähes ikuisuuden.
http://www.maalahdenlimppu.fi/
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 19, 20, 21  Seuraava
Sivu 13 Yht. 21

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com