OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Ase&Esittely: Naiselleni
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
timhoe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2011
Viestejä: 885

LähetäLähetetty: 04.11.2012 11:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pitääpä laittaa kyllä ihan tunnustusta ja kiitosta foxille näistä erinomaisista ruoka-annoksista, joita olet tehnyt ja meillekin tänne kuvannut. Vaikken mikään ammattikokki itse ole, niin suht paljon tulee ruuan kanssa pelauduttua, ja näiden kuvien + juttujen näkeminen kyllä lämmittää sydäntä. Hiton hienoa, kun joku jaksaa oikeasti paneutua riistaruokien tekemiseen. Laittele vaan juttua tänne jatkossakin, kiva näitä on lukea.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 11.11.2012 22:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos timhoe, enpä itsekään ole ammattikokki ja ja varmasti se myös näkyy. Intoa on välillä enemmän kuin järkeä, mutta mukava on aina välillä yrittää kokkailla riistasta juhlavampaa ruokaa. Tässä taas yksi yritys.

Pientä isänpäivän säätämistä

Alkuruokana peruna-riistapyöryköitä mustatorvisienikastikkeella


Perunapyörykän sisällä palvipeuraa, pekonisilppua, salottisipulia ja aurajuustoa


Pääruokana parmankinkkuun käärittyä hirven filettä, piparjuuri-mustapippurivoita ja uunikasviksia


Jälkkäriksi isänpäiväkakkua

_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
simppeli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2008
Viestejä: 1643

LähetäLähetetty: 11.11.2012 22:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Shocked kuin suoraan mestarikokki ohjelmasta...mahtavaa, oliko isukki tyytyväinen?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20106
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 13.12.2012 10:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lähdin liikkeelle Japanilaisella linjalla. Emäntä ilmoitti tulevansa vähän myöhemmin töistä, niin ei muuta kuin Sakea alkosta ja sushiriisit kiehumaan.

Toisen kerran tuomalla varmuudella pyörittelin pötkylät ja ajattelin, että ”ei taida tyttö tietää, että seinän takana olis patukkaa tarjolla.”


Koska emäntä ei isommin diggaa raakaa kalaa, tein susheja myös muulla täytteellä. Vähän kaoottisen näköisiähän noista tulee tällä sorminäppäryydellä.


Ja koska sushihommiin kait tuolla Japaniassa liittyy myös jotain esteettisiä kuvioita, kävin Ikeassa investoimassa parikymppiä tarjoiluastiastoonkin.



No siinä emännän saavuttua kotiin selvisi sekin, että emäntähän tuli myöhemmin töistä kotiin johtuen firman joululounaasta. Ja samalla selvisi sekin, että itse asiassa tuo ”levänmaku” on se, joka ei varsinaisesti susheissa emäntää miellytä. Eli eipä juuri sushit uponneet.

No, siinä nappasin toistakytä palleroa naamaan ja lähdin sakepäissäni suksia voitelemaan kesäteloilta käyttöön.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
juhatapio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Elo 2005
Viestejä: 2803
Paikkakunta: eteläpohjanmaa

LähetäLähetetty: 13.12.2012 11:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuinka,tuliko mamma aamuyöstä kotiin ja suussa oli ollu muutaki ku levänmakua,aattelin ku sapuskat oli oikiasti siistin näkösiä!! Very Happy
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20106
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 13.12.2012 11:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meidän perheessä on nuo aamuöiset kotiintulot olleet enempi meikäläisen heiniä Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 21.01.2013 15:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peuran jauhelihaa voitaikinassa. Sisällä peuran jauhelihaa, sinihomejuustoa, pekonia ja sieniä. Tuli aavistuksen turhan suolaisia.
Olisi pitänyt olla hieman tarkempi jo valmiiksi suolaisten tarpeiden kanssa. Kelpasi kuitenkin ja itselle kyllä maistui myöhemmin kylmänäkin.


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
-vsa-
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Kes 2008
Viestejä: 123
Paikkakunta: Länsi-Uusimaa

LähetäLähetetty: 21.01.2013 20:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fox66 kirjoitti:
Peuran jauhelihaa voitaikinassa. Sisällä peuran jauhelihaa, sinihomejuustoa, pekonia ja sieniä. Tuli aavistuksen turhan suolaisia.
Olisi pitänyt olla hieman tarkempi jo valmiiksi suolaisten tarpeiden kanssa. Kelpasi kuitenkin ja itselle kyllä maistui myöhemmin kylmänäkin.


mmm... kylläpä näyttää hyvältä laitahan ohjetta myös tulemaan niin pääsee itsekin kokeilemaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9432

LähetäLähetetty: 21.01.2013 20:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tosiaan aika herkullisen kuuloinen ja näköinen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 21.01.2013 22:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässäpä ohjetta muutaman kuvan kera:

1) Tee 500 g jauhelihasta lihapulla/ -murekemassa.
2) Jaetaan massa 10 osaan.
3) Massapaloista noin 7x7 cm taikinalevy jonka sisään hieman sinihomejuustoa
4) Pyöräytetään massalevyt tangoiksi ja esipaistetaan hetki pannulla (tai uunissa)
5) Jaa 600 g voitaikina 10 osaan ja kaulitse levyiksi
6) Aseta levyn päälle pekonisuikaleita ja pekonin päälle kuullotettua sieni-sipulisilppua
7) Voitele levyn reunat munalla
8) Aseta sienien päälle esipaistettu jauhelihatanko ja pyöräytä taikina täytteineen tiukasti jauhelihatangon ympärille. Siisti ja sulje päädyt.
9) Voitele munalla ja paista uunissa kullanruskeiksi.

Sieninä oli kantarellejä, mutta eivät päässeet tässä oikeuksiinsa. Ehkä jokin muu sieni tai jopa pelkkä sipulisilppu?
Itselläni oli lisäkkeenä keitettyjä porkkanasuikaleita ja parsakaalia sekä punaviinikastike.

Tämän kanssa sopii olut varmasti paremmin kuin meillä ollut punaviini.

Eli tämähän on ikään kuin Laihialaisen Beef Wellington: http://www.youtube.com/watch?v=QrF8G06HqaM







_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 25.01.2013 19:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arjesta juhlaa...

Peuran jauhelihapihvi, hunajapaahdetut kasvikset, suppilovahverokastike, puolukkahilloa ja ripaus rosepippuria.


Jälkiruoaksi mansikka-mustaherukkajäätelöä.

_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 05.02.2013 20:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Noita susheja en ole koskaan edes maistanut, joten niitä pitää kokeilla joku kerta itsekin.
Tässä taas päivänä muutamana yrittänyt hemmotella emännän makuhermoja, nyt vähän riistaruosta poiketen.
Yhtenä päivänä innostuin itsekin tekemään kalaruokaa kun lähikauppa mainosti muikkuja.

Peeveli että nuo paistetut muikut ovat sitten hyviä!


Tänään olikin sitten vuorossa täydellisen pizzan metsästys. Hyväksyvät kommentit tuli!




Edit: Ohjettakin jaossa täällä
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 03.05.2013 18:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pilkkikauden päätteeksi:

Ahvenfilettä parsapedillä, hollandaisekastiketta, paistettuja herkkusieniä...


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
CeeCee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2004
Viestejä: 4562
Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.

LähetäLähetetty: 03.05.2013 19:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvältä näyttää ja varmasti myös maistuu!
_________________
Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 04.05.2013 20:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään peuran ulkofilettä, mustajuurta persiljavoisulalla, vihreitä papuja, punaviinikastiketta:




Jälkiruoaksi tyrnipannacotta:


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21  Seuraava
Sivu 18 Yht. 21

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com