OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Ase&Esittely: Naiselleni
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 27.02.2015 23:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Täytyy käydä katsomassa tuo myöhemmin... nyt on maha täynnä.
Tein kivipiirasta ja sydämestä kaksi pientä lihapullaa jossa pää mausteet timjami ja rosmariini. Maksan paistoin kokonaisena ja maustoin suolalla ja mustapippurilla. Lisäksi hiillostettua paprikaa ja punaviinissä haudutettua salottia. Alla oli kuivatusta tatista ja ankkaliemesta valmistettu risotto.

Jessus sentään miksi mä en ole aikaisemmin tehnyt risottoa tällä tapaa, aivan älyttömän hyvää !

Laitan muutaman kuvan toisena päivänä vaikka omasta mielestä annos ei mikään hyvän näköinen ollut. Maku kuitenkin ratkaisee.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 28.02.2015 19:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Ankka kolmen ja puolen tunnin paahtamisen jälkeen.

Keitin punkusta, kuusenkerkkäsiirapista, katajanmarjoista ja muista mausteista siirappimaisen reduktion jolla sivelin ankan kaksi kertaa paiston aikana. Lintu vähintäänkin karamellisoitui, vaikka näyttää muutamat kohdat palaneelta niin se ei sitä ollut maun puolesta. Kuusenkerkkäsiirappi näköjään ottaa väriä hyvin.



Tästä piti tulla alkuruoka mutta olikin niin tuhti annos että parempi puolisko ilmaisi haluttomuutensa syödä itse ankkaa tämän jälkeen. Suhteellisen tuhti punaviini toimi risoton kanssa erinomaisesti.

Itseäni tähän testailuun ajoi se että syksyisin tavat valmistaa riistalintujen sisäelimet ruoaksi ovat olleet melko harvat. Tässä on yksi tapa valmistaa niitä ja täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. 2,4kg ankan sisäelimistä saa tämän verran, metson kokoisesta linnusta vielä enemmän.

Suosittelen lämpimästi.

Buon Appetito !
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 28.02.2015 20:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Puukko-Nisse2 kirjoitti:
Paras risottoresepti,johon olen törmännyt on tämä: https://reseptit.wordpress.com/2009/08/24/kanttarelli-parmesan-risotto/ Kanttarellien tilalle voi laittaa mitä vaan, mutta tuolla reseptillä olen saanut riisistä kaikkein parhaan.


Tuo resepti pitää testata, tuli heti mieleen suppilovahverot noiden kanttarellien tilalla. Meiltä päin ei kanttiksia oikein löydy, suppiksia löytyy. Ostosieniin ei kehtaa sortua muiden kuin herkkusienien kohdalla.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 15801
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 09.03.2015 09:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kukahan näitä naistenpäiviä oikein keksii Smile

Ihmettelin, kun vaimo hommasi jo lauantaina kukkasia ja leipoi. Sunnuntainahan ton sitten hokasin, sehän teki vaan naistenpäivän huomioimisesta haasteellisempaa... Eipä sunnuntaina pystynytkään hommaa tyylikkäästi taklaamaan hätäisellä kukkapuskan noudolla.

No, onneksi kaapista löytyi ”paremman seppälän” kuplajuomaa ja pienellä improvisoinnilla sai jotain tunkattua.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1717
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 02.04.2015 14:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Väliin vähän meksikolaistyylistä... saa syödä hikipäissään, mutta aivan pirun hyvää Smile
Ja vaikkei emäntä ole hirveän mausteisen ruoan ystävä, niin nämä uppos.
http://www.kettunet.com/taytetyt-tortillat-uunissa/


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1717
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 04.04.2015 22:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mätimoussekakku. Pohja näkkileipää, välissä mateenmätimoussea ja pinta karpalohyytelöä. Punasipulia ja persiljaa.
http://www.kettunet.com/matimoussekakku/


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 15801
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 02.04.2016 08:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Onkohan HK:n vai minkä lihatalon "vanhanajan kyljys". Kannattaa joskus kokeilla, jos osuu eteen. Ei tosin välttämättä mitään romantiikkaruokaa Smile.


Aprillipäivän punaviinipläjäys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 398
Paikkakunta: Pori

LähetäLähetetty: 02.04.2016 08:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Noita kunnon kyljyksiä on ainakin puuvillan cittarin lihatiskillä irtomyynnissä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Sivu 21 Yht. 21

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com