OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Hirvipaisti Vilperin tapaan
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 16.02.2008 00:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Laughing Kaikesta päätellen tämän topicin avaus ei ollut ollenkaan turhaa ajantuhlausta! Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 16.02.2008 00:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

9.3x622 kirjoitti:
Huomenna voisi kokeilla valkosipulilettiä, kun tulee pari vampyyria kylään. Evil or Very Mad
hölömö...jos vain naisia tuloo,niin eikun saunan lämmitykseen.....tietysti jos anoppi tulloo niin itse ainakin ottasin käyttöön järeemmät ........... Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 16.02.2008 00:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Laughing Kaikesta päätellen tämän topicin avaus ei ollut ollenkaan turhaa ajantuhlausta! Laughing
No,elähän nyt valkosipuliin tukehu Laughing Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 16.02.2008 01:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ilkeyttäänköhän ne kaupassa leikkaa valkosipuleista varret kokonaan pois. Nopeasti kuivahtavat pirulaiset. Siis ne kynsilaukat, ei ne leikkaajat. Tai mistä minä tiedän... Ostin syksyllä melkein suoraan viljelijältä pienehkön nipun ja sain samalla ohjeet kuivattamiseen ja säilytykseen. On muuten öljyistä ja maistuvaa valkosipulia! Eikä ole vielä mennyt yhtään miksikään! Jos vain mahdollista, en enää marketin shittiin koske! Kannattaa, Vilperi, ostaa lähivalkosipulia!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 16.02.2008 01:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kannattaa kasvatta itse, niin tietää mitä syö! Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 16.02.2008 02:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Kannattaa kasvatta itse, niin tietää mitä syö! Laughing


!&%¤#"! !&%¤#"! tämän rivarinpätkän pihassa mitään viljellä. Vaan kunhan tuo akka sen viran saa niin kyllä minäkin sitten niillä tiluksillani... Ajattelin vaan vinkata kunnon kynsilaukasta kun oli näemmä nuo hirvenpaistajan valkosipulitkin hieman itäneet... liekö olleet ylivuotisia... Ei oo muuten ituja näkyny näissä knopflaucheissa!

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 16.02.2008 02:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ioni kirjoitti:
Vilperi kirjoitti:
Kannattaa kasvatta itse, niin tietää mitä syö! Laughing


!&%¤#"! !&%¤#"! tämän rivarinpätkän pihassa mitään viljellä. Vaan kunhan tuo akka sen viran saa niin kyllä minäkin sitten niillä tiluksillani... Ajattelin vaan vinkata kunnon kynsilaukasta kun oli näemmä nuo hirvenpaistajan valkosipulitkin hieman itäneet... liekö olleet ylivuotisia... Ei oo muuten ituja näkyny näissä knopflaucheissa!

Elä oulun mies rupee uhoo Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 16.02.2008 02:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuo itäminen on tuttu ilmiö jos säilytät valkkaria jääkaapin vihanneslokerossa; valkkari luulee kevään tulleen kun lämpöä on n.5 astetta ja ilmassa sopivasti kosteutta. Noi oli kuus viikkoa jääkaapissa samoin kuin perunatkin edellisen mökillä käynnin jäljiltä. Niin perunat kuin sipulitkin pitäisi säilyttää viileässä suht.koht. kuivassa tilassa pimeässä, niin se itäminen ei ala kovin herkästi.
Ja kyllä sinne rivarin pihalle varmaan mahtuu parikymmentä valkkaria kasvamaan josei muualle, niin kukkapenkkiin! Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 16.02.2008 02:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

petra kirjoitti:
Elä oulun mies rupee uhoo Evil or Very Mad


Shocked

Jyp eiku Kärpät eiku Jyp eiku Kärpät eiku Jyp eiku Kärpät eiku Jyp eiku Kärpät eiku Jyp eiku Kärpät eiku Jyp eiku Kärpät eiku Jyp eiku Kärpät eiku

Ulko-oululainenhan minä vain. Mutta uhoan silti! STNA!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 16.02.2008 02:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Tuo itäminen on tuttu ilmiö jos säilytät valkkaria jääkaapin vihanneslokerossa; valkkari luulee kevään tulleen kun lämpöä on n.5 astetta ja ilmassa sopivasti kosteutta. Noi oli kuus viikkoa jääkaapissa samoin kuin perunatkin edellisen mökillä käynnin jäljiltä. Niin perunat kuin sipulitkin pitäisi säilyttää viileässä suht.koht. kuivassa tilassa pimeässä, niin se itäminen ei ala kovin herkästi.
Ja kyllä sinne rivarin pihalle varmaan mahtuu parikymmentä valkkaria kasvamaan josei muualle, niin kukkapenkkiin! Wink


Säilytän sipulit ja valkkarit keittiön kuva-ainekaapissa. Toimii. Kuivahan se on se kaappi vaikkei kovin viileä olekaan.

Ei ole meillä kukkapenkkejä ei. Ja jos tulee niin en stna osallistu hoitoon millään tavalla. Ei menesty muutenkaan tuossa takapihalla juuri mikään kun koko katonlappeen vedet silleen ovelasti kiertää väestönsuojan ilmastointikuilun ja lojahtaa meikäläisen pihalle. Vattukin antoi kokonaista 36 marjaa männäsuvena. Lohduttaudun sillä että en asu tässä loputtomiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
FOSTER´S
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Tou 2006
Viestejä: 116

LähetäLähetetty: 16.02.2008 11:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Perskeles Vilperi, tuo sun juttuhan ajaa miehen suunnittelemaan metsästysrikosta!
Vallesmannin lehmää pitäis nyt saada, mut kun ei poloinen kuulu edes hirviporukkaan Crying or Very sad
Nyt metsiin saloille saapaani suuntavi..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 19825
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 16.02.2008 20:27    Viestin aihe: Re: Hirvipaisti Vilperi tapaan Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:


Muutama sekunti sipulit kuuman vesikraanan alla helpottaa niiden kuorimista kummasti




Moista en tietänytkään!

Teetkö muuten Vilperi paistit yleensä "käsimyöden kellon kanssa" vai käytätkö paistilämpömittaria?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 16.02.2008 20:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Käsikopelolta valmistelen, joulukinkku on ainoa, missä mittari on kyljessä kiinni. Wink
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Loikka
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 948
Paikkakunta: Kotimaa

LähetäLähetetty: 16.02.2008 23:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilperi kirjoitti:
Käsikopelolta valmistelen, joulukinkku on ainoa, missä mittari on kyljessä kiinni. Wink


Tämä on "amatöörikokin" varmin tapa tehdä joka kerta eri kypsyysasteen lihaa. Tai kaipa sen läpikypsän "kengänpohjan" voipi aina tehdä.

Yksi elämäni parhaita ostoksia on digitaalinen lihalämpömittari. Siitä en enää luopuisi juuri mistään hinnasta. Ei tarvitse miettiä että mikähän se lihan sisälämpö nyt ja nyt on. Kerran kun "onnistuu" on toistaminen helpohkoa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 16.02.2008 23:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos on eri liharuokia yli 30 vuotta tehnyt, niin kyllä siinä on syntynyt määrätty käsikopelotuntuma että minkä verran mitäkin palasta pitää kypsyttää. Wink Ja ne jotka ovat ruokaani syöneet kyllä ovat kertoneet sen olevan sieltä paremmasta päästä. Samoin kun mitään reseptiä en noudata orjallisesti, vaan otan sieltä irti sen olennaisen ja jatkan omillani siitä eteenpäin. Embarassed
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
Sivu 3 Yht. 6

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com