OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Vilperin makaroonilaatikko
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 01.03.2008 13:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tuo mittää leipää...nisuahan tuo Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Over&Under
***


Liittynyt: 23 Syy 2004
Viestejä: 392

LähetäLähetetty: 01.03.2008 13:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sarkasmi on vakava taiteenlaji..

vaikka tuo Vilperin makaronilaatikko ei huonolta näyttänytkään, niin silti olen itse sitä mieltä, että jos se peuranjauheliha unohtuu pakkaseen niin ei tarvitse tänne kuvasarjaa sikanautakokkailuista laittaa.
_________________
jepjep...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 01.03.2008 14:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ihan ystävällinen pyyntö Marcus82: voisitko poistaa tuon ja avata sille vaikka oman osion; näitä mun ruualaittohjeita luetaan myös Espanjassa ja hyvä sinällään että tulee kaikenlaisia kommentteja, mutta pyytäisin porukkaa edes pysymään suurinpiirtein aiheessa.

http://espanja.org/node/7364
Joten jos kiinostusta riittää niin mukaan vaan!! Laughing
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 01.03.2008 14:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Over&Under: Aina ei ole sitä riistaa juuri sillä hetkellä käytettävissä ja jos sinulla ei mielikuvitus riitä sen sikanaudan korvaamiseen peuranlihalla, niin en mahda mitään; tärkeintä on mielestäni ohjeet sinällään ja niiden tarvittava soveltaminen kotikeittiössä!!
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Over&Under
***


Liittynyt: 23 Syy 2004
Viestejä: 392

LähetäLähetetty: 01.03.2008 15:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen sangen mielikuvitukseton tyyppi.

Eipä siinä jos joskus livetään, mutta mulla on semmoinen kutina että vilperin viestiketjut ovat aiheesta riippumatta enemmän tai vähemmän aiheen vierestä.


EDIT: Toki hirvipaistitopikki on hatunnoston arvoinen, sellaisia mun puolestani lisää!
_________________
jepjep...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Berkele
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Hei 2006
Viestejä: 2214
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 01.03.2008 17:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei tämä nyt mitenkään vierestä liippaa. Meillä ainakin kokeillaan tässä parin päivän sisällä viliperin lootaa, lihana vain hirven jauhelihaa. Pitää ensin syödä tuo sulamaan otettu vasan paahtopaisti.

Toki voisi se lihaosio olla riistaa, mutta itelläkin tahtoo olla vaikeuksia muistaa ottaa lihat sulamaan. Joskus olen kyllä tehnyt tuommoiseen pataruokaan ihan suoraan jäisenä paistettuna jauhelihan. Ihan kelpoa tulee. tarttee vaan hyvän valurautapannun ja tehokkaan lieden.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 1001
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 01.03.2008 18:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos ei halua sulattaa jauhelihaa mikrossa (miksi ei ?), niin nyssäkän voi laittaa uimaan haaleaan veteen. Sulaa muuten yllättävän nopeasti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 01.03.2008 20:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juha kirjoitti:
Jos ei halua sulattaa jauhelihaa mikrossa (miksi ei ?), niin nyssäkän voi laittaa uimaan haaleaan veteen. Sulaa muuten yllättävän nopeasti.
Idea Tuo haalea vesi on parempi kun mikro.....meinaa mikrossa ruveta kypsymään ..........vaekka kuinka pienellä tehoja...Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Berkele
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Hei 2006
Viestejä: 2214
Paikkakunta: Oulu

LähetäLähetetty: 01.03.2008 20:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

petra kirjoitti:
Juha kirjoitti:
Jos ei halua sulattaa jauhelihaa mikrossa (miksi ei ?), niin nyssäkän voi laittaa uimaan haaleaan veteen. Sulaa muuten yllättävän nopeasti.
Idea Tuo haalea vesi on parempi kun mikro.....meinaa mikrossa ruveta kypsymään ..........vaekka kuinka pienellä tehoja...Wink


On tullu näitäkin kokeiltua. Jos sulattaa mikrossa, saa olla kyllä kärppänä pyörittelemässä, ettei ala kypsymään. Ite oon huomannu paremmaksi paistaa jäätyneenä. Jäätyneenä paistaessa kannattaa laittaa pannulle pienissä erissä, ettei ala kovin pahasti keittymään. Olis se kaasuhella tässäkin mahtava, ei loppuis tehot kesken niinku näissä halpis sähköhelloissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 1001
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 01.03.2008 20:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun työn alla on makaroonilaatikko tai joku muu nesteessä kypsennettävä pataruoka, niin se pieni "mikrokypsennys" ei vaikuta lopputulokseen käytännössä mitenkään. Mummonlihapullia ja muita taikinoita tehdessä pitää olla huolellisempi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 01.03.2008 20:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juha kirjoitti:
Mummonlihapullia
Laughing Laughing Laughing Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 01.03.2008 21:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kylä soonniin että liha on pilalla jos sen sulattaa muuten kuin hitaasti jääkaapissa. Hyi helevetti sitä makua mikron tai vähänkään liian lämpimän vesihauteen jäljiltä. No, okei, käristys on oma lukunsa ja jäisenä uunitettu paisti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
santeri
***


Liittynyt: 31 Maa 2004
Viestejä: 396
Paikkakunta: Satakunta

LähetäLähetetty: 01.03.2008 23:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuulin että sielä etelässä syötiin makaronin Vilperilaatikkoa.

Mahtoko olla juttua vaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 01.03.2008 23:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

!&%¤#"!..luin tuota vilperin etelän foorumia...........vilperihän syöpi samasta kupista mörrisä kans Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16685

LähetäLähetetty: 02.03.2008 00:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ioni kirjoitti:
Hyi helevetti sitä makua mikron tai vähänkään liian lämpimän vesihauteen jäljiltä.


Tässä olen samaa mieltä. En kyllä enää sulattele vesihauteessa tai mikrossa jauhelihaa.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
Sivu 2 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com