Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
RKMJ Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Lok 2010 Viestejä: 574
|
Lähetetty: 02.09.2013 10:32 Viestin aihe: |
|
|
Viikonloppuna ahdettu napa täyteen villisian ja hirven saunapalvia... Kyllä ol makkeeta. Nyt löyty osote minne häviää isoläjä tämänkin syksyn lihoista palvattavaksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Glen Scanlan Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Syy 2012 Viestejä: 250 Paikkakunta: pitäjillä
|
Lähetetty: 02.09.2013 18:55 Viestin aihe: |
|
|
Hirven ulkofilepihvit fetasalaattipedillä.
Isä kehui pojan kehittyneen gourmet kokiksi
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
JSP Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Syy 2009 Viestejä: 8022 Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa
|
Lähetetty: 04.09.2013 21:34 Viestin aihe: |
|
|
Vähän myöhässä tulee kun maanataina tein, mutta kuitenkin. Punaviinimarinadissa pidin sorsan lihoja yön yli ja pannulla nopeasti käytin ja sen jälkeen uunissa n. 10min. Jalkoja pidin uunissa hieman kauemmin. Lisäksi lohkoperunoita, paistettua sipulia, kermakastiketta ja tein vielä sienisalaatin kun löyty metsästys reissulla muutamia rouskuja. Mini porkkanat unohtu mikroon niin niistä tuli jälkiruoka.. Näköjään sorsakin voi olla tosi hyvää kun sitä ei paista pilalle.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 04.09.2013 21:48 Viestin aihe: |
|
|
Laitetaan nyt tännekin avaus vakkei kyllä kovin suurta kortta kekoon kanneta ...
3 tavia tuli reppuun pari päivää sitten. Peratessa kirosin että p€rkelettäkö tällasiin rääpäleisiin paukkua tuhlasin. Yhteen täkkäpariin kuitenkin puristin vähän suolaa ja pippuria ja elmukelmuun. Jonkin ajan kuluttua sitten käytin pannulla noin minuutti per puoli ja vähän aikaa foliossa uunissa. Appajee kun oli hyvää. Söin epähuomiossa "kaikki" eikä jäänyt muille maistiaisia. Liha suutuntuma oli enemmän vähän niin kuin maksassa, mutta maku ei ollut makasainen. Edellisvuonna sain pari heinuria enkä kyllä muista että liha olisi ollut noin hyvää.
... tuhlaan vastaisuudessakin paukun tai vaikka parikin jos taveja näkyy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
össi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Kes 2010 Viestejä: 1926 Paikkakunta: Etelä-Savo
|
Lähetetty: 06.09.2013 22:05 Viestin aihe: |
|
|
Viime viikolla tuli kolme telkkän koipi ja rintalihat ruskisettua ja sen jälkeen käärin pekoniin ja laitoin lihan ja pekonin väliin ananasta ja aurajuusto ja oli muuten helkutin hyvää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
RKMJ Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Lok 2010 Viestejä: 574
|
Lähetetty: 19.09.2013 11:21 Viestin aihe: |
|
|
Vaikuttipas hyvältä tuo yllä oleva... Oma tekonen ketsuppi menee testiin.
Itte viimeksi jalostin pyyhampurilaisia... kyllä on hyvää (meinaa vaan hävitä käsistä ennen kun ehtii sämpylän väliin). |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Derzu Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 2457 Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho
|
Lähetetty: 19.09.2013 17:04 Viestin aihe: |
|
|
Pitkästä aikaa rosvopaistina hirveä ja v-häntäpeuraa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Glen Scanlan Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Syy 2012 Viestejä: 250 Paikkakunta: pitäjillä
|
Lähetetty: 22.09.2013 14:38 Viestin aihe: |
|
|
Kermainen hirviruukku ja kukkakaalimuussi, alkaa käymään vähiin viime kauden lihat. Onneksi jahti alkaa jo viikonpäästä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 22.09.2013 15:39 Viestin aihe: |
|
|
Lintukeittoa. Teerestä ja pyystä. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 01.10.2013 14:08 Viestin aihe: |
|
|
Rokulipäivän kunniaksi pyöräytin mammalle vähän poikkeavan tiistai-lounaan viikonlopun saaliista.
Peurankieltä kukkakaalipyreellä, yrttiporkkanoita ja viikunahilloketta.
Hirven sisäfileetä, hunajalanttuja, paistinperunoita ja kruununa päällä ankkamunakasta sekä ankanmaksapateelastuja. Ei sais ruokaa tehdä/laittaa esille nälkäsenä... Tuli vähän ehkä väritön, sullotun oloinen ja ehdottomasti liika pieni tassi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lonely Rider Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Lok 2009 Viestejä: 2758 Paikkakunta: Häme
|
Lähetetty: 09.10.2013 17:16 Viestin aihe: |
|
|
Pyykeittoa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
BRjvee Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Elo 2009 Viestejä: 914
|
Lähetetty: 18.10.2013 21:22 Viestin aihe: |
|
|
Pannulla villisian paistinpalasia osterikastikkeessa, melkos hyvää suoraan siitä vain.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Glen Scanlan Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Syy 2012 Viestejä: 250 Paikkakunta: pitäjillä
|
Lähetetty: 21.10.2013 19:44 Viestin aihe: |
|
|
Ruskistin leivinuunissa yön yli laskevassa lämmössä n. 120-50 asteessa vasan rangan pätkän, 3 nikamaa. Aamulla kiehautin lihat irti luista ja keittelin lientä kokoon. Laitoin lihat, nauriin palat, porkkanan palat, kuullotetun sipulin ja mausteet hautumaan liedelle pariksi tunniksi.
Herkkua tuli heti eka kokeilulla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|