Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1946 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 02.12.2017 21:12 Viestin aihe: |
|
|
Kävin perjantaiaamuna hakemassa siianpyydöt ja löysin venepaikan vierestä näreiköstä muutaman myöhäisen kantarellin. (Illalla satoi jo lunta. Sinne olisivat jääneet.)
Joten päivällisellä minun lautasella oli kolme kasaa: Paistettua siikaa, graavisiikaa ja paistettuja kantarelleja. Olipa suunmukainen annos, kun pistelin vuoron perään eri pinoista. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 14739
|
Lähetetty: 02.12.2017 22:54 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikastiketta ja puikulapottuja. Tyttökin söi kunnolla kun maistui... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
slapshot- Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Hel 2011 Viestejä: 1063 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 03.12.2017 00:02 Viestin aihe: |
|
|
Eilisillan kokkailut. Mausteiset hirvenlihapullat ja kermainen tomaattikastike mozzarellalla + spagetti, salaatti ja viini. Kyllä kelpas emännällekkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 03.12.2017 08:17 Viestin aihe: |
|
|
Sun lautanen on varmaan toi vasen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
iivariiso Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Elo 2007 Viestejä: 6929
|
Lähetetty: 03.12.2017 15:44 Viestin aihe: |
|
|
Hirvikäristystä ja pottumuusia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 04.12.2017 12:23 Viestin aihe: |
|
|
Hirven vasan paahtopaistia, uunissa paistettuja perunoita, porkkanoita, ruusukaalia ja sipuleita _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 04.12.2017 14:52 Viestin aihe: |
|
|
Nyt kun hirvenlihaa on vähän paremmin on kyllä syötykin.
Sisäpaisitsta tuli hyvä merimiespihvi. Vasan lapakin toimi käristeessä, kun on aikaisemmin vaan ulko/kulmapaistia käytetty.
Jouluksi olisi tarkoitus laittaa sisäpaisti savustuspussiin kun muuta savustustapaa ei tähän hätään ole tarjolla. Joskus aikoinaan marinoitu kauriinkankku tuli noin, niin eiköhän se vasanpaistikin onnistune. Lisäksi ajattelin tehdä brandyriimilihaa vasan sisäfileestä. Kauriin vastaava tuli todella hyvää aikoinaan. Onko joku muu testannut tuota?
ps. Kuinkas porukat joilla hirvenlihaa syödään oikein usein? Kyllästyykö siihen kuinka nopeasti. Alkaako vaimoväki / lapset valittamaan että "Taas hirveä!"? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Havumetsä Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Syy 2012 Viestejä: 1091 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 04.12.2017 20:18 Viestin aihe: |
|
|
Eihän siihen VOI kyllästyä
Viisi tavea meni eilen pataan. Siitä lihat irti, pannulla voissa pyöräytys ja herkkutattikastikkeen että pottujen kanssa ääntä kohti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
slapshot- Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Hel 2011 Viestejä: 1063 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 04.12.2017 23:18 Viestin aihe: |
|
|
Itte en riistaan kyllästy ikänä mutta tyttöystävä alka välillä purnaamaan jos on liian yksipuolisesti riistaruokaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
äRPee Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2548
|
Lähetetty: 05.12.2017 20:43 Viestin aihe: |
|
|
Tiedätkin jo tämän, vaihtoehtoja on kolme pitkän päälle, kaksi ekaa on helppoja mutta vain teknisesti, kolmas vaatii koulutusta, joten se on vaikeampi. Valitse viisaasti.
Ainahan sitä voi nöyrtyä ja tsikkeniä ottaa väliin, ei se niin kamalaa ole, toki riippuu... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
slapshot- Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Hel 2011 Viestejä: 1063 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 05.12.2017 23:53 Viestin aihe: |
|
|
äRPee kirjoitti: | Tiedätkin jo tämän, vaihtoehtoja on kolme pitkän päälle, kaksi ekaa on helppoja mutta vain teknisesti, kolmas vaatii koulutusta, joten se on vaikeampi. Valitse viisaasti.
Ainahan sitä voi nöyrtyä ja tsikkeniä ottaa väliin, ei se niin kamalaa ole, toki riippuu... |
No valaise ny mua! En ymmärrä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34784
|
Lähetetty: 05.12.2017 23:59 Viestin aihe: |
|
|
Hirvenniskaa,luineen leivinuunissa laitettua,pirun hyvää. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Latvajärvi Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Huh 2008 Viestejä: 461
|
Lähetetty: 06.12.2017 17:39 Viestin aihe: |
|
|
Peuran filettä riiminä alkupaloiksi, älyttömän hyvää! Samaa tulossa myöhemmin pihvinä, hyvillä lisukkeilla.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34784
|
Lähetetty: 06.12.2017 18:14 Viestin aihe: |
|
|
Aika yllättäen,hirvipaistia . _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 06.12.2017 19:44 Viestin aihe: |
|
|
Eilen kalvotomasta hirven vasan paistista käristys pottumuusin kanssa. Tänään hirven vasan sisäfileestä paksut pihvit rarena kermakastikkeen ja lohkopottujen kanssa. Huomenna vasan paistista kevyesti tomaattinen jauhelihakeitto kahdeksi päiväksi. Kyllä Suomen metsä hellii poikaansa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|