OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 13.04.2011 19:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

@@@ miukulimaukuli Laughing
Van asijaan ja pahoittelen omaan murteeseen tarttunutta arkadian mäkisyyttä ja muita välisuomalaisuuksia...ruuvan kiNppuun!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
@@@
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Jou 2010
Viestejä: 170

LähetäLähetetty: 13.04.2011 19:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muista essu! Wink
_________________
töttöröö
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34959

LähetäLähetetty: 13.04.2011 20:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenlihahernekeittoa...röyh...ja avvaampa varoiksi akkunan...
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Iso-Jaska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Tam 2007
Viestejä: 2376
Paikkakunta: Lapland Finland

LähetäLähetetty: 13.04.2011 21:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oli tossa hirven selkärangan patkä pakkasessa slaisseiksi sahattuna. Tarkotuksena oli tehä keitto, mutta runsaasti ku noissa oli pintaa, niin ruskistin pannulla ja laitoin pataan muhimaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 13.04.2011 21:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Iso-Jaska kirjoitti:
Oli tossa hirven selkärangan patkä pakkasessa slaisseiksi sahattuna. Tarkotuksena oli tehä keitto, mutta runsaasti ku noissa oli pintaa, niin ruskistin pannulla ja laitoin pataan muhimaan.


Tuo se muuten toimii aivan ykkösenä! Sopivat mausteet ja riittävävä aika padassa.... Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tiger
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2852
Paikkakunta: Sjoki/KäMä

LähetäLähetetty: 14.04.2011 20:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Makaroonilaatikkoo, jauhetulla hirvenlihalla höystetty.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Iso-Jaska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Tam 2007
Viestejä: 2376
Paikkakunta: Lapland Finland

LähetäLähetetty: 14.04.2011 21:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hylsysoppa kirjoitti:
Iso-Jaska kirjoitti:
Oli tossa hirven selkärangan patkä pakkasessa slaisseiksi sahattuna. Tarkotuksena oli tehä keitto, mutta runsaasti ku noissa oli pintaa, niin ruskistin pannulla ja laitoin pataan muhimaan.


Tuo se muuten toimii aivan ykkösenä! Sopivat mausteet ja riittävävä aika padassa.... Very Happy


Mausteina ihan suola, pippuri ja laakerinlehti. Padassa oli hiljaisella "tulella" nelisen tuntia. Sitte levy pois päältä. Muutaman tunnin päästä ulos yöksi jäähtymään.
Eilen illalla ehdin imeskelemään luut puhtaiksi. Tänään sitte päivällisesi pottujen kanssa naamariin. Oli suolakin mukavasti tasoittunut jälkikypsytyksen aikana.
Ainut miinus oli, ku ranka oli sahattu noin tuuman siivuiksi, sellanen 1,5 senttä olis sopivampi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 15.04.2011 17:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

viimeiset peura-sillivika makkarat. Omatekeleitä. Onneksi muistin laittaa muutaman pakastimeen piiloon varsinaista grillikautta varten.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Juunas
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Maa 2004
Viestejä: 2397
Paikkakunta: Joensuu

LähetäLähetetty: 18.04.2011 13:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lohkoperunat veistelin ja hirven sisä- ja ulkofilettä piffeiksi, pannulla pinta kiinni ja piffit uuniin sekä lopuksi kermaa sekaan. Siihen vielä reilusti sipulia seuraksi ja kyllähän taas maistui.
_________________
Ei se ota jos ei annakkaan
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 23.04.2011 09:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vuoden ensimmäinen kesämökkiaamu lähti käyntiin hirven lihalla. Lämmitin tulisijan illalla, ja sitten kun pellit oli jo kiinni laitoin sinne kannellisen saviruukun jossa oli puolijäinen hirvenlihaköntti, suolaa, sipulia ja vettä. Muhimisaika oli 01:00 - 08:30 eli 7,5 h.

Tuloksena todella pehmeää ja maukasta hirvenlihaa. Ainoa haittapuoli oli nuo kellonajat, tuli nimittäin aika tukeva aamiainen Very Happy Mutta esim. dinnerin vois tehdä lämmittämällä uuni aamulla ja sitten lihat muhimaan iltaan asti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34959

LähetäLähetetty: 23.04.2011 11:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirveähän sitä,normi arkiruokaa.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mauriantero
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Elo 2010
Viestejä: 24
Paikkakunta: Pohjonen Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 25.04.2011 10:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sorsaa viljavasti. Hyvä resepti M&K lehdestä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Derzu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 2457
Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho

LähetäLähetetty: 25.04.2011 11:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yksinkertaisesti jauhelihakastike hirvestä ja spagettia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marirt
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 26 Syy 2008
Viestejä: 80
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 19.05.2011 14:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Karjalanpaisti on uunissa jossa mausteina: sipuli, suola, yrttisuola, maustepippuri, laakerinlehti, 3kynttä valkosipulia ja hieman rosmariinia.
_________________
Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 19.05.2011 21:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenvasan kylkilihoista lihakeittoa. Oli siinä muutama pottukin mukana. Turruutin samalla kertaa 5 litran kattilallisen, että on huomennakin tolokun syötävää.
Pitsat ja hampurilaiset ovat, sanonko minkä syötäviä...... Twisted Evil
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 37 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com