Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Benellihunter Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2008 Viestejä: 2687 Paikkakunta: Nivala
|
Lähetetty: 15.02.2010 21:07 Viestin aihe: |
|
|
Rusakon liha purkki tuli äskön "korkattua" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tube15 Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Elo 2004 Viestejä: 177 Paikkakunta: Kajaani
|
Lähetetty: 16.02.2010 17:34 Viestin aihe: |
|
|
Sorsapaistia uunissa.. Toivotaa, et syötävää tulisi.
Eka kerta kastikkeen kanssa ni suap nähä! _________________ "Ehkä otin, ehkä en" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
m.mestari Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Tam 2009 Viestejä: 1493
|
Lähetetty: 16.02.2010 17:47 Viestin aihe: |
|
|
Hirvi pizzaa... ... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Marirt Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 80 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 16.02.2010 20:53 Viestin aihe: |
|
|
Kokonainen hirvenpaisti laitettuna jäisenä uuniin ja aamulla suoraan uunista mausteliemeen. Iltapäivällä kotiin tultua uuniin lohkottuja perunoita, porkkanaa ja siivutettua paistia niiden kanssa. _________________ Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pelimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Tam 2005 Viestejä: 1216 Paikkakunta: Lapinlääni päästä päähän
|
Lähetetty: 16.02.2010 21:50 Viestin aihe: |
|
|
Karanneesta taimenesta tehty keitto alkuruokana. Ohiammuttua metsoa pääruokana. Jälkiruuaksi poimimattomista karpaloista tehty hyydyke. Snapsina Saarenmaa+Salmiakki hyyhmänä. Nami nami
Tosipuheessa rapuloissani vetelin hirvisäylykettä leivän päälle, ja kuuntelin miten pysyy sisällä. Snapsit on totta. _________________ Ei linna pelota, eikä huorat hurmaa.
https://imageshack.us/i/5fshesrfj |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pelimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Tam 2005 Viestejä: 1216 Paikkakunta: Lapinlääni päästä päähän
|
Lähetetty: 16.02.2010 21:58 Viestin aihe: |
|
|
Benellihunter kirjoitti: | Rusakon liha purkki tuli äskön "korkattua" |
Miten tuo rusakko istuu säilykepurkkiin, teetkö itse vai tilaustyönä, resepti.
Metsäjänistä on tullut laitettua kyllä monella tavalla, savustettunakin, säilykkeenä ei ole tullut kokeiltua, varmaan hyvää. _________________ Ei linna pelota, eikä huorat hurmaa.
https://imageshack.us/i/5fshesrfj |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pelimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Tam 2005 Viestejä: 1216 Paikkakunta: Lapinlääni päästä päähän
|
Lähetetty: 16.02.2010 22:16 Viestin aihe: |
|
|
Koukkupolovi kirjoitti: | Jjup. Porokylän leipomon "ryssänlimppu" on tuossa, niinkuin monessa muussakin leipäkastossa oiva ruistuote.
Maistuu suussa muikealle ja kämppäoloissa on varteenotettava ilmatilaherruuden perusta.. |
Meinaatko että pystyy antamaan tarvittaessa haisevan vastalauseen. _________________ Ei linna pelota, eikä huorat hurmaa.
https://imageshack.us/i/5fshesrfj |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 16.02.2010 22:41 Viestin aihe: |
|
|
Joo, toimii hyvin, kun on turattu vankka käristys ja limpun kanssa kiilattu maha täyteen.. _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vipi Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 12 Kes 2007 Viestejä: 87 Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 17.02.2010 09:58 Viestin aihe: |
|
|
Rusakkokastike riisillä tuli eilen tehtyä. Kyllähän oli maukasta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tube15 Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Elo 2004 Viestejä: 177 Paikkakunta: Kajaani
|
Lähetetty: 17.02.2010 15:07 Viestin aihe: |
|
|
Hyvinhä se onnistu ja kylläpä kelpasi!
Hameväelleki maistu, ni eiköhä tuota voi joskus uudelleenki tehdä.. _________________ "Ehkä otin, ehkä en" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Benellihunter Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2008 Viestejä: 2687 Paikkakunta: Nivala
|
Lähetetty: 17.02.2010 17:40 Viestin aihe: |
|
|
pelimies kirjoitti: | Benellihunter kirjoitti: | Rusakon liha purkki tuli äskön "korkattua" |
Miten tuo rusakko istuu säilykepurkkiin, teetkö itse vai tilaustyönä, resepti.
Metsäjänistä on tullut laitettua kyllä monella tavalla, savustettunakin, säilykkeenä ei ole tullut kokeiltua, varmaan hyvää. |
Mielestäni se on hyvää.Noissa purkeissa on 10% sikaa ja jonkun verran hirven lihaa.
itse en ole purkittanut vaan ollaan porukalla "kerätty" vähän isompi satsi ja käytetty purkitettamassa ne. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 17.02.2010 17:46 Viestin aihe: |
|
|
Koukkupolovi kirjoitti: | Jjup. Porokylän leipomon "ryssänlimppu" on tuossa, niinkuin monessa muussakin leipäkastossa oiva ruistuote.
Maistuu suussa muikealle ja kämppäoloissa on varteenotettava ilmatilaherruuden perusta.. |
Leivästä puheen ollen tuossa on yksi parhaista http://www.luomuhonen.fi/web/index.htm |
|
Takaisin alkuun |
|
|
petra Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Lok 2006 Viestejä: 2802
|
Lähetetty: 17.02.2010 17:49 Viestin aihe: |
|
|
Ja ruokana KAIKKIEN kehumaa poron lihaa,muodossa jauheliha kastike..! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Twist Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Tam 2005 Viestejä: 1419 Paikkakunta: Suomineidon navan alla
|
Lähetetty: 19.02.2010 14:13 Viestin aihe: |
|
|
hirven vasan maksaa lisukkeiden kera ois suunnitteilla... _________________ TRTT,!&%¤#"! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wildmind Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 1545 Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka
|
Lähetetty: 19.02.2010 14:26 Viestin aihe: |
|
|
Viime reissulla ampumani villisian porsaan ulkofileet keittiössä sulamassa.. Marinaadin illalla ja huomenna pötyä pöytään.. _________________ Usu peritus hariolo veracior |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|