OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 189, 190, 191  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Pudejovicky
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Elo 2011
Viestejä: 1433
Paikkakunta: Syrjäinen

LähetäLähetetty: 02.09.2017 00:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven ulkofilepihvejä rosepippurilla ja keitetyt perunat kanttarellikastikkeella.
Muksuille makaronilaatikkoa hirven jauhelihalla Smile
Kuvien laitto ei onnistunut kun on katellut noita foxin annoskuvia Very Happy Olikos sulla niitä jossain oikein resepteinä? Nälkä tulee noita kuvia katsellessa!
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 02.09.2017 11:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hiljan tein itsekin hirven ulkofilettä keitetyillä potuilla ja kantarellikastikkeella. Kuvakin löytyy pari sivua taaksepäin. Itse tehnyt pihvien kanssa vaikka millaisia lisukkeita, mutta keitetyt uudet perunat ovat yksi parhaista. Uusien perunoiden maku sopii mielestäni aikalailla täydellisesti fileen kanssa.

Riistarullan ohje löytyy sivuiltani: http://www.kettunet.com/pekonilla-vuorattu-riistarulla-hirven-jauhelihasta/
Täytteitä voi käyttää oman mielen mukaan. Tässä kokkaussessiossa löytyi myös itselleni uusi idea. Kun itse saan palvipeuran palvaamosta niin kuorin lihasta mustat kovat kuoret pois ennen paloittelua ja pakastamista. Nuo kuoret sitten pakastan pikku pusseihin lähinnä hernekeittoa varten. Yleensä noissa pusseissa on vähän myös palvilihaakin soppaan. Käytin siis tällaisen pussin lihan tuohon rullan täytteeseen. Mutta noilla savulastuilla sai mukavan savun häivähdyksen kastikkeeseen. Tuli aika muikeaa ja toimii! Tuossa vielä kuva tämän rullan täytteistä.


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 02.09.2017 11:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitähän lihaa lie Jaatisen kuvassa? Ainakin huippuluokan veitsi käytössä Smile
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Lyrurus
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Jou 2004
Viestejä: 1951
Paikkakunta: Muurame

LähetäLähetetty: 02.09.2017 12:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rapuja ja kyyhkyjä. - Taikka molemmat on vasta vaiheessa. Ravut on jäähtymässä ja kyyhkyt ottaa just nyt pannulla pintaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 02.09.2017 22:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli pyöräytettyä perheelle palvipeuraleivät 68-asteen munilla.
http://www.kettunet.com/palvipeuraleipanen-ja-68-asteen-muna/


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34924

LähetäLähetetty: 17.09.2017 16:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Emäntä oli pyöräyttänyt klassikon,hirvipihvit muussilla plus lisukkeet,koetin pitkästä aikaa syödä verisen pihvin,ei stna,kolme suupala ja sai tapella vesissä silmin oksennusrefleksiä vastaan,ei kun uudestaan pannulle ja läpikypsäksi,meni alas että vilahti.
Onko muilla vastaavia ongelmia,graavi kalakaan ei mene alas,tai menee mutta tulee äkkiä ylös?
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16689

LähetäLähetetty: 17.09.2017 16:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heiluri kirjoitti:
Emäntä oli pyöräyttänyt klassikon,hirvipihvit muussilla plus lisukkeet,koetin pitkästä aikaa syödä verisen pihvin,ei stna,kolme suupala ja sai tapella vesissä silmin oksennusrefleksiä vastaan,ei kun uudestaan pannulle ja läpikypsäksi,meni alas että vilahti.
Onko muilla vastaavia ongelmia,graavi kalakaan ei mene alas,tai menee mutta tulee äkkiä ylös?


Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
slapshot-
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Hel 2011
Viestejä: 1063
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 17.09.2017 17:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä son lihan pilaamista jos läpikypsäksi pouhoottaa. Kuivaa ja sitkeetä tulee. Mutta se on vain mun mielipide. Toiset ei saata mediumia syörä mutta veikkaan että se on enemmän henkinen ongelma kuin maullinen jotta liha punertaa sisältä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34924

LähetäLähetetty: 17.09.2017 18:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Maku tökkii.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16689

LähetäLähetetty: 17.09.2017 18:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

slapshot- kirjoitti:
Kyllä son lihan pilaamista jos läpikypsäksi pouhoottaa. Kuivaa ja sitkeetä tulee. Mutta se on vain mun mielipide. Toiset ei saata mediumia syörä mutta veikkaan että se on enemmän henkinen ongelma kuin maullinen jotta liha punertaa sisältä.


Kyllä näin on. Meetiumina menee hyvin kitusista alas hienosti.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nuuska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2008
Viestejä: 1833

LähetäLähetetty: 17.09.2017 18:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sen verran viileni, että laitoin eilen takassa hiilloksella Väylän lohta. Tarkka paistoaika juuri ja juuri kypsäksi. Nätti pinta, parissa paikassa pikkusen mustaa. Lisukkeena lohkopottuja uunissa, salaattia ja valkosipulipikkelssiä.

Tänään tein hirvenmaksakastikkeen. Leivitin siivut ruisjauholla. Paistinpannulla pikaisesti paistopinta, sitten kattilaan. Varttilitran purkki korvasieniä ja 4 sipulia silpuksi ja pannulle. Kattilaan ripottelin loput vajaasta Aurajuustosta. Sitten kuullotettu korvasieni-sipulimassa kattilaan. Perään purkki kermaa ja paistinpannuista "hulevedet". Potut kiehuivat siinä samalla. Lisukkeeksi puolukkasurvosta.

Mukavaa vaihtelua ainaisen hirvenlihasopan ja kaalilaatikon sijaan.
_________________
Sako, Riihimäki, Suomi
ABU, Svängsta, Sverige
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pionki
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 04 Syy 2017
Viestejä: 43

LähetäLähetetty: 17.09.2017 22:01    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Riekkojen täkkälihat oottaa jääkaapissa huomista. Luurangot koipineen kiehuvat liedellä hissukseen. Tuoksu on mahtava. Huomenna sitte kunnon gourmet-safkat kastikkeineen.
_________________
All the things I really like to do are either illegal, immoral, or fattening.
~Alexander Woollcott~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Redman
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 655
Paikkakunta: JKL

LähetäLähetetty: 17.09.2017 22:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kalapitoista on viikonvaihde ollut. Itse verkotettua Norsskatan silakkaa muurikalla. Toisena päivänä kuhafileitä, myös ulkoruokintapisteessä höysteiden keralla. Pitkästä aikaa oikein koko porukan mieleen kun kalaruokaa on vähemmän päästy laittelemaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
terva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Elo 2007
Viestejä: 1673

LähetäLähetetty: 18.09.2017 10:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

9.3x622 kirjoitti:
heiluri kirjoitti:
Emäntä oli pyöräyttänyt klassikon,hirvipihvit muussilla plus lisukkeet,koetin pitkästä aikaa syödä verisen pihvin,ei stna,kolme suupala ja sai tapella vesissä silmin oksennusrefleksiä vastaan,ei kun uudestaan pannulle ja läpikypsäksi,meni alas että vilahti.
Onko muilla vastaavia ongelmia,graavi kalakaan ei mene alas,tai menee mutta tulee äkkiä ylös?


Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


No ei varsinaisesti yllättänyt, että viestiensä perusteella kaikinpuolin kusipää henkilö paistaa vielä pihvinsäkin pilalle Rolling Eyes Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1841
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 18.09.2017 12:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Illan vietto lapsuuden kavereiden kesken. Minä hoidin alkupalan ja kaveri pääruoan joka oli llammasta. Alkupalaksi sorsan rintaa medium,
rangoista keitetty kastike, fenkolisalaatti ja sitruunainen vinegretti sekä karpalohyytelöä.
Voin kertoa että oli taivaallista, eikä pelkästään minun vaan myös myös kavereiden mielestä Smile


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 189, 190, 191  Seuraava
Sivu 130 Yht. 191

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com