Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Pudejovicky Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Elo 2011 Viestejä: 1433 Paikkakunta: Syrjäinen
|
Lähetetty: 02.09.2017 00:26 Viestin aihe: |
|
|
Hirven ulkofilepihvejä rosepippurilla ja keitetyt perunat kanttarellikastikkeella.
Muksuille makaronilaatikkoa hirven jauhelihalla
Kuvien laitto ei onnistunut kun on katellut noita foxin annoskuvia Olikos sulla niitä jossain oikein resepteinä? Nälkä tulee noita kuvia katsellessa! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 02.09.2017 11:33 Viestin aihe: |
|
|
Hiljan tein itsekin hirven ulkofilettä keitetyillä potuilla ja kantarellikastikkeella. Kuvakin löytyy pari sivua taaksepäin. Itse tehnyt pihvien kanssa vaikka millaisia lisukkeita, mutta keitetyt uudet perunat ovat yksi parhaista. Uusien perunoiden maku sopii mielestäni aikalailla täydellisesti fileen kanssa.
Riistarullan ohje löytyy sivuiltani: http://www.kettunet.com/pekonilla-vuorattu-riistarulla-hirven-jauhelihasta/
Täytteitä voi käyttää oman mielen mukaan. Tässä kokkaussessiossa löytyi myös itselleni uusi idea. Kun itse saan palvipeuran palvaamosta niin kuorin lihasta mustat kovat kuoret pois ennen paloittelua ja pakastamista. Nuo kuoret sitten pakastan pikku pusseihin lähinnä hernekeittoa varten. Yleensä noissa pusseissa on vähän myös palvilihaakin soppaan. Käytin siis tällaisen pussin lihan tuohon rullan täytteeseen. Mutta noilla savulastuilla sai mukavan savun häivähdyksen kastikkeeseen. Tuli aika muikeaa ja toimii! Tuossa vielä kuva tämän rullan täytteistä.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 02.09.2017 11:44 Viestin aihe: |
|
|
Mitähän lihaa lie Jaatisen kuvassa? Ainakin huippuluokan veitsi käytössä _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1951 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 02.09.2017 12:06 Viestin aihe: |
|
|
Rapuja ja kyyhkyjä. - Taikka molemmat on vasta vaiheessa. Ravut on jäähtymässä ja kyyhkyt ottaa just nyt pannulla pintaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34924
|
Lähetetty: 17.09.2017 16:39 Viestin aihe: |
|
|
Emäntä oli pyöräyttänyt klassikon,hirvipihvit muussilla plus lisukkeet,koetin pitkästä aikaa syödä verisen pihvin,ei stna,kolme suupala ja sai tapella vesissä silmin oksennusrefleksiä vastaan,ei kun uudestaan pannulle ja läpikypsäksi,meni alas että vilahti.
Onko muilla vastaavia ongelmia,graavi kalakaan ei mene alas,tai menee mutta tulee äkkiä ylös? _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16689
|
Lähetetty: 17.09.2017 16:47 Viestin aihe: |
|
|
heiluri kirjoitti: | Emäntä oli pyöräyttänyt klassikon,hirvipihvit muussilla plus lisukkeet,koetin pitkästä aikaa syödä verisen pihvin,ei stna,kolme suupala ja sai tapella vesissä silmin oksennusrefleksiä vastaan,ei kun uudestaan pannulle ja läpikypsäksi,meni alas että vilahti.
Onko muilla vastaavia ongelmia,graavi kalakaan ei mene alas,tai menee mutta tulee äkkiä ylös? |
_________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
slapshot- Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Hel 2011 Viestejä: 1063 Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa
|
Lähetetty: 17.09.2017 17:14 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä son lihan pilaamista jos läpikypsäksi pouhoottaa. Kuivaa ja sitkeetä tulee. Mutta se on vain mun mielipide. Toiset ei saata mediumia syörä mutta veikkaan että se on enemmän henkinen ongelma kuin maullinen jotta liha punertaa sisältä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34924
|
Lähetetty: 17.09.2017 18:01 Viestin aihe: |
|
|
Maku tökkii. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16689
|
Lähetetty: 17.09.2017 18:22 Viestin aihe: |
|
|
slapshot- kirjoitti: | Kyllä son lihan pilaamista jos läpikypsäksi pouhoottaa. Kuivaa ja sitkeetä tulee. Mutta se on vain mun mielipide. Toiset ei saata mediumia syörä mutta veikkaan että se on enemmän henkinen ongelma kuin maullinen jotta liha punertaa sisältä. |
Kyllä näin on. Meetiumina menee hyvin kitusista alas hienosti. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nuuska Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Lok 2008 Viestejä: 1833
|
Lähetetty: 17.09.2017 18:57 Viestin aihe: |
|
|
Sen verran viileni, että laitoin eilen takassa hiilloksella Väylän lohta. Tarkka paistoaika juuri ja juuri kypsäksi. Nätti pinta, parissa paikassa pikkusen mustaa. Lisukkeena lohkopottuja uunissa, salaattia ja valkosipulipikkelssiä.
Tänään tein hirvenmaksakastikkeen. Leivitin siivut ruisjauholla. Paistinpannulla pikaisesti paistopinta, sitten kattilaan. Varttilitran purkki korvasieniä ja 4 sipulia silpuksi ja pannulle. Kattilaan ripottelin loput vajaasta Aurajuustosta. Sitten kuullotettu korvasieni-sipulimassa kattilaan. Perään purkki kermaa ja paistinpannuista "hulevedet". Potut kiehuivat siinä samalla. Lisukkeeksi puolukkasurvosta.
Mukavaa vaihtelua ainaisen hirvenlihasopan ja kaalilaatikon sijaan. _________________ Sako, Riihimäki, Suomi
ABU, Svängsta, Sverige |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pionki Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Syy 2017 Viestejä: 43
|
Lähetetty: 17.09.2017 22:01 Viestin aihe: |
|
|
Riekkojen täkkälihat oottaa jääkaapissa huomista. Luurangot koipineen kiehuvat liedellä hissukseen. Tuoksu on mahtava. Huomenna sitte kunnon gourmet-safkat kastikkeineen. _________________ All the things I really like to do are either illegal, immoral, or fattening.
~Alexander Woollcott~ |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Redman Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Maa 2004 Viestejä: 655 Paikkakunta: JKL
|
Lähetetty: 17.09.2017 22:59 Viestin aihe: |
|
|
Kalapitoista on viikonvaihde ollut. Itse verkotettua Norsskatan silakkaa muurikalla. Toisena päivänä kuhafileitä, myös ulkoruokintapisteessä höysteiden keralla. Pitkästä aikaa oikein koko porukan mieleen kun kalaruokaa on vähemmän päästy laittelemaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
terva Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2007 Viestejä: 1673
|
Lähetetty: 18.09.2017 10:49 Viestin aihe: |
|
|
9.3x622 kirjoitti: | heiluri kirjoitti: | Emäntä oli pyöräyttänyt klassikon,hirvipihvit muussilla plus lisukkeet,koetin pitkästä aikaa syödä verisen pihvin,ei stna,kolme suupala ja sai tapella vesissä silmin oksennusrefleksiä vastaan,ei kun uudestaan pannulle ja läpikypsäksi,meni alas että vilahti.
Onko muilla vastaavia ongelmia,graavi kalakaan ei mene alas,tai menee mutta tulee äkkiä ylös? |
|
No ei varsinaisesti yllättänyt, että viestiensä perusteella kaikinpuolin kusipää henkilö paistaa vielä pihvinsäkin pilalle |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 18.09.2017 12:22 Viestin aihe: |
|
|
Illan vietto lapsuuden kavereiden kesken. Minä hoidin alkupalan ja kaveri pääruoan joka oli llammasta. Alkupalaksi sorsan rintaa medium,
rangoista keitetty kastike, fenkolisalaatti ja sitruunainen vinegretti sekä karpalohyytelöä.
Voin kertoa että oli taivaallista, eikä pelkästään minun vaan myös myös kavereiden mielestä
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|