OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Savustuskaappi
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 02.04.2015 20:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Siellähän nuo savustuu. On ne pakastettu ensin, niin ei tarvi kenenkään huolestua Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 03.04.2015 01:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuota haukisavua on mielenkiintoista seurata Smile Oliko siihen joku sääntö että miten pitää pakastaa että madot kuolee?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kivineva
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Mar 2006
Viestejä: 1821

LähetäLähetetty: 03.04.2015 09:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Taisi jossain olla, että vuorokauden pakastus riittää.

Aamuyöstä hain pois. vajaan vuorokauden oli savustumassa 2-erää poltin savustimessa puruja ja muutaman kerran pidin pienet kynsitulet, ettei ihan pakkasen puolelle pönttö mene. Nyt muutaman tunnin tekeytymisellä ensimmäisiä siivuja leikelty ja on hyvää. Tulee tehtyä toistekkin. Ensimmäinen file on kohta syöty vaikka ei vielä ole valmista. Pistän fileet vielä vakuumiin tasaantumaan.

Tuo y-ruoto kannattaa poistaa ennen savustusta, niin ei valmista kalaa tarvitse leikellä. Sen jälkeenhän tuo on melkein ruodotonta. Pyrstöpuolelle jää enään, muutama pikku ruoto.





Ps. Juusto on vielä maistamatta...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
havu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 3242

LähetäLähetetty: 03.04.2015 13:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

9.3x622 kirjoitti:
On muuten hienon näköinen.


+1
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Repesorsa
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 9356
Paikkakunta: Sieltä

LähetäLähetetty: 03.04.2015 14:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Maailmassa on näköjään vielä paljon kurjuutta, kun haukeakin pitää jonkun syödä.

Ps. Herneen saa vetää nenuunsa ihan vapaasti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
havu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 3242

LähetäLähetetty: 03.04.2015 14:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Repesorsa kirjoitti:
Maailmassa on näköjään vielä paljon kurjuutta, kun haukeakin pitää jonkun syödä.]


Ei kyse ole siitä mitä syödään, vaan siitä että osaako kokki valmistaa. On tunnustettava tosiasia, että kaikki ei vain osaa. Kokkaamisessa erityisesti pätee, että moni tekee sen minkä osaa ja pätevä tekee mitä haluaa.

Mutta toki niinkin, että en minäkään mämmiä syä! Yak! Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 03.04.2015 14:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nälissää ihminen syä melkee mitä vaa.

Sit on mausteet jolla voi tehdä vaikka hauesta sellaisen ku haluu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 34941

LähetäLähetetty: 03.04.2015 14:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Osaamattomutta jos ei hauesta saa maistuvaa sapuskaa,hauki on hyvä ruokala.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 03.04.2015 15:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heiluri kirjoitti:
Osaamattomutta jos ei hauesta saa maistuvaa sapuskaa,hauki on hyvä ruokala.


Luettele kalat jotka on huonoja.

Paljon on kiinni mistä kala on peräisin. puhtaasta järvestä/merestä vai rapasesta joesta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Repesorsa
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 9356
Paikkakunta: Sieltä

LähetäLähetetty: 03.04.2015 15:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heiluri kirjoitti:
Osaamattomutta jos ei hauesta saa maistuvaa sapuskaa,hauki on hyvä ruokala.


Parempaa saa vaikka sanomalehdestä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 03.04.2015 15:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Repesorsa kirjoitti:
heiluri kirjoitti:
Osaamattomutta jos ei hauesta saa maistuvaa sapuskaa,hauki on hyvä ruokala.


Parempaa saa vaikka sanomalehdestä.


Voi hauki olla syätävämpi pohjosessa, ku etelän rapakoista
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
havu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 3242

LähetäLähetetty: 03.04.2015 15:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
Paljon on kiinni mistä kala on peräisin. puhtaasta järvestä/merestä vai rapasesta joesta.

+100
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kolopesijä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 25 Tam 2006
Viestejä: 2278
Paikkakunta: itä-suomi

LähetäLähetetty: 03.04.2015 15:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aikoinaan syöttivät paatuneille lohentrollaajille, jotka eivät limistä huoli oman paattinsa kyytiin, kylmäsavuhaukea siikana ja kehuja tuli kaikilta Laughing
pitänee nyt kevätviileillä tehdä yksi iso satsi haukea ja kirbeliä kylmäsavun kautta pakastimeen. Molempia fileitä sieltä tuntuu nousevan sulamaan tasaseen tahtiin kumma kyllä.
Kuumasavua kuitenkin seuraavana ohjelmassa tänää tai huomenna, kun olis tuossa ämpärillinen karkeempaa (200-700 g) ahventa odottelemassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Henkka.
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Kes 2012
Viestejä: 2546
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 07.04.2015 09:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Repesorsa kirjoitti:
heiluri kirjoitti:
Osaamattomutta jos ei hauesta saa maistuvaa sapuskaa,hauki on hyvä ruokala.


Parempaa saa vaikka sanomalehdestä.

Voihan sitä tietysti noinkin sanoa, jos pitää marketin tiskillä viikon maannutta kasvatettua norjanlohta ainoana oikeana kalana. Minä en taas arvosta tuota norjalaista pätkän vertaa mutta haukea kylläkin. Helvetin hyvä kala.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 07.04.2015 10:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Henkka. kirjoitti:
Repesorsa kirjoitti:
heiluri kirjoitti:
Osaamattomutta jos ei hauesta saa maistuvaa sapuskaa,hauki on hyvä ruokala.


Parempaa saa vaikka sanomalehdestä.

Voihan sitä tietysti noinkin sanoa, jos pitää marketin tiskillä viikon maannutta kasvatettua norjanlohta ainoana oikeana kalana. Minä en taas arvosta tuota norjalaista pätkän vertaa mutta haukea kylläkin. Helvetin hyvä kala.


Meikä on tarkka, jos kalan päivät on vanhat ni jää kauppaan.

Lohesta tulee heti sappi kurkkuun jos se on hiukkaa vanha.

Sen verti herkkä maha.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Seuraava
Sivu 19 Yht. 23

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com