OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Metsästys.net:iin valikko riistaruuille!
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  

Riistaruokia varten oma kansio?
kannatan, hyvä idea
98%
 98%  [ 54 ]
ei kannatusta, nykyiset kansiot riittävät aiheelle
1%
 1%  [ 1 ]
Ääniä yhteensä : 55

Kirjoittaja Viesti
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 04.11.2004 21:16    Viestin aihe: Metsästys.net:iin valikko riistaruuille! Vastaa lainaamalla viestiä

Olisiko ideaa että olisi oma valikko riistaruokia varten? Ajatus tuli vain mieleen kun luki Petteri_N:n riistakeittiötä Very Happy Olisivat vain näppärästi tämänkin alueen aiheet omassa lokerossaan.

Viimeinen muokkaaja, jarih pvm 17.11.2004 19:36, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sauernisti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 404
Paikkakunta: Lounais-Suomi

LähetäLähetetty: 15.11.2004 19:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kannatetaan ehdottomasti!! Eiköhän metsästäjien keskuudesta löydy kovia kulinaristejakin sen verran että adminin kannattaisi toimia? Wink
_________________
Piú avanti da sempre
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
admin
Site Admin


Liittynyt: 04 Maa 2004
Viestejä: 1373

LähetäLähetetty: 15.11.2004 20:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vilkaiskaapa sivun www.metsastys.net vasenta yläkulmaa, eli sieltä löytyy alkua otsakkeen "reseptit" takaa:

http://www.metsastys.net/site/index.php?option=content&task=section&id=3&Itemid=30

Lisäähän reseptejä saa lähettää ylläpidon maileihin tai yv:nä.

Admin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Körmy
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 1867
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: 16.11.2004 19:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voisiko saada kuitenkin sellaisen jossa voisi kirjoittaa oman kommenttinsa ruoan mausta tai sitten voisi kysellä että pystyisikö jollain aineksella korvaamaan toisen ruoka-aineen. Tai muuta vastaavaa keskustelua ruoasta; kysymyksiä ja vinkkejä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 16.11.2004 22:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nimen omaan, jos olisi oma kansio ruokia varten. Sinne voisi itse kukin heittää reseptejään ja kysellä kaiken moista jne. Toki voihan sitä nyttenkin, mutta olisivat "siististi" omassa loossissaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 17.11.2004 12:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kannatetaan!
Takaisin alkuun
eij
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Hei 2004
Viestejä: 354

LähetäLähetetty: 17.11.2004 14:09    Viestin aihe: riistaruoat Vastaa lainaamalla viestiä

joo tosi hyvä idea.kannatetaan
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 17.11.2004 14:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Huomasitte varmaan, että idea on jo toteutettu. Olemme topicissa:

Keskustelua riistaruuista
Reseptit, kommentit jne. Huomaa myös etusivun www.metsastys.net "Reseptit" -osio.
Takaisin alkuun
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 17.11.2004 19:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Päävalikon reseptit onkin sitten jo aivan toinen juttu.. Varsinaisen ruokakeskustelun kauttahan ideoita sinnekkin varmaan virtaisi!

Lisäsin äänestyksen aiheelle.. ottakaa kantaa..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
dxman
***


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 7477

LähetäLähetetty: 17.11.2004 20:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Myöhäistä äänestää kun kerran on osio jo avattu. Meinasin jo aloittaa keskustelun "mitä muuta kun makkaraa voisi nuotiolla paistella", mutta antaa jonkun reseptin ensin vauhdittaa osion käyttöön-ottoa.

Todellakin, mitäköhän muuta nuotiolla hirvijahdin lomassa paistella? Makkara kaikissa muodoissaan ja jopa silakoiden halstraus on jo tullut kokeiltua, kuten pekonitkin. Ei viitsi termospullosoppaakaan mukana raahata.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 17.11.2004 20:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvimetällä:

Keitetty/ suolattu/ viipaloitu hirvenkieli on aika hyvvää "makkaraa". Sitä voi nakella semmosenaan tai ruisleivän päällä.

Kaadon jälkeen vasanmaksaa viipaloituna ja pannulla voissa paistettuna. Sekaan sipulia ja suolaa.

Jäinen paisti pala aamulla reppuun sanomalehtien sisään. Siitä käristystä tulilla. Sekaan voita, sipulia ja suolaa.

...siinä jotakin.
Takaisin alkuun
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 17.11.2004 21:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Heh, niinpä onkin avattu Embarassed Mulla on työpöydällä suoraan linkki kohtaan "Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit" ja harvemmin tulee mentyä päävalikon kautta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pärse
Vieras





LähetäLähetetty: 17.11.2004 22:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No kysymys... Oon kuullu että sorsan voisi tehdä jotenkin, että sen peittää savella ja sitten hiillokseen. Mutta pitääkö lintu käsitellä jotenkin ennen (nyppiä jne...) vai otetaanko vaan suolet poies ja sitte sulkineen päivineen vai miten? Embarassed Ja kauanko sen pittää hiilloksesa olla? Vai onkohan tämmösestä ruuvasta kukkaa tiatone Wink
Takaisin alkuun
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 17.11.2004 23:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muistan lukeneeni tuosta jostain ja se laitettiin nimenomaan sulkineen päivineen mutta suolistettuna tietty Smile Paistamisen yhteydessä savi kovettuu ja linnun kypsyttyä kovettunut "saviruukku" halkaistaan, jolloin sulat jäävät kiinni ruukun puolikkaisiin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Sähikäinen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1192

LähetäLähetetty: 29.11.2004 11:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ruisleipä on !&%¤#"! hyvää kun sen paahtaa nuotiolla. Ja sitten paljon voita päälle.
Olisipa nyt jättimäinen kebablautanen näppiksen paikalla.Ranskalaisilla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
Sivu 1 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com