OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Joulu: Mitä laitetaan?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 24.12.2018 09:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nuudeleita.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20106
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 24.12.2018 09:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja sushia... Ja seitan-kinkku, vai mikä piru se kuttaperkkakinkku on...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 24.12.2018 09:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuttaperkka kinkku, en oo kuullukkaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
äRPee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 2560

LähetäLähetetty: 24.12.2018 10:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen ei harhauttanut, kuuklaa seitan kinkku, kuulin itse tuosta vasta eilen kun ovovegetaristi pääsi valistamaan tyhmempää. Mikäs siinä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 24.12.2018 10:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"""Seitankinkku valmistetaan maustetuista gluteeni- ja kikhernejauhoista uunissa paistamalla. Koristele ja nauti seitankinkku perinteisen joulukinkun tapaan""" Ei perskele, ei oo raavaan miehen eväs. Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lonely Rider
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Lok 2009
Viestejä: 2758
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 24.12.2018 11:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Keitettyä hirven sydäntä, ite savustettua kirjolohta, ja omatekosta suutarintunkioo Smile Joku muu askarteli viä perunalaatikon, graavilohta, vähän kinkkuakin ym. joulupöytään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
viisasverneri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2008
Viestejä: 1313

LähetäLähetetty: 24.12.2018 13:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Riista ja kalapainotteinen on joulupöytä. Metsopaisti voitaikinassa muhii uunissa, Sevettijärven rautua graavina, Inarijärven siian mätiä ja Näätämöjoen lohta lämminsavuna.
Toki myös joulumyyjäisistä ostetut lanttu- ja poronmaksalaatikko nousevat pöytään, kunhan aika on. Samoin samasta paikasta ostetut ohrarieskat
Paikallista ruokaa lähinnä. Jälkiruokajuustokakun karpalot ovat Kainuusta.
Ja ruokajuomat valtion kaupasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 15775

LähetäLähetetty: 24.12.2018 13:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

viisasverneri kirjoitti:
Riista ja kalapainotteinen on joulupöytä. Metsopaisti voitaikinassa muhii uunissa, Sevettijärven rautua graavina, Inarijärven siian mätiä ja Näätämöjoen lohta lämminsavuna.
Toki myös joulumyyjäisistä ostetut lanttu- ja poronmaksalaatikko nousevat pöytään, kunhan aika on. Samoin samasta paikasta ostetut ohrarieskat
Paikallista ruokaa lähinnä. Jälkiruokajuustokakun karpalot ovat Kainuusta.
Ja ruokajuomat valtion kaupasta.
Vai metsolle kuori päälle, mitäs sisälle. Tuota vois kanalinnulle koklata.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
viisasverneri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2008
Viestejä: 1313

LähetäLähetetty: 24.12.2018 13:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

vekev kirjoitti:
viisasverneri kirjoitti:
Riista ja kalapainotteinen on joulupöytä. Metsopaisti voitaikinassa muhii uunissa, Sevettijärven rautua graavina, Inarijärven siian mätiä ja Näätämöjoen lohta lämminsavuna.
Toki myös joulumyyjäisistä ostetut lanttu- ja poronmaksalaatikko nousevat pöytään, kunhan aika on. Samoin samasta paikasta ostetut ohrarieskat
Paikallista ruokaa lähinnä. Jälkiruokajuustokakun karpalot ovat Kainuusta.
Ja ruokajuomat valtion kaupasta.

Vai metsolle kuori päälle, mitäs sisälle. Tuota vois kanalinnulle koklata.


Tuo metsopaisti on sinällään yksinkertainen. Kynitty metso, sisälle laitoin omenaa ja luumua. Hyvinkin voisen kuoren päälle rosepippuria, mustapippuria ja suolaa. Näin tehtynä suola ei pääse ennen aikojaan kuivattamaan lihaa (toivottavasti). Peittelin foliolla. Jossain vaiheessa otan uunista ja laitan silavaa lihan päälle. Hörpyllä vajennettu pullo portteria nesteeksi. Koko komeus lepää keltaisesta paprikasta tehdyllä pedillä. Kastikkeeksi teen perinteisen punaviinikastikkeen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
viisasverneri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Syy 2008
Viestejä: 1313

LähetäLähetetty: 24.12.2018 14:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Niin ja riimihirvihän tuosta listasta unohtui. Sen tein ulkofileestä. Menee alkuruokana kuusenkerkkäsiirapin kanssa. Sen sain eräältä viehkeältä rouvalta. Hän ei kuitenkaan tule joulupöytääni.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Latvajärvi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Huh 2008
Viestejä: 461

LähetäLähetetty: 24.12.2018 22:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ketun ohjeita mukailtuna ruisnapit lohitäytteellä ja koppelo/kauris savulihatäytteellä on kyllä parhautta Cool
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Saraheinä
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Tam 2009
Viestejä: 118

LähetäLähetetty: 27.12.2018 20:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Routapaisti ja Pippuririimi suosikkeja mitä tehen punaisesta lihasta, eikä suolasiikaa voi unohtaa sitäkään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20106
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 18.12.2019 16:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joko kaikilla on Seitankinkut odottamassa aattoyötä?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16665
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 18.12.2019 17:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei o eikä tu.

-Silakat pistin liemeen, kylmäsavukirjolohta jo tein satsin aikaisemmin, kaurispalvia, saaristolaisleipää pitää leipoa, maitojuustoa värkätä, kinkkua valmiina viipaleina kaupasta ja kotikaljaa tulille. Siinäpä runko, toki riisipuuro ja soppa jäi vielä.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nimrod
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Elo 2005
Viestejä: 14777

LähetäLähetetty: 18.12.2019 17:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minä skippaan tänä jouluna kinkun ja sen sijaan pöytään tulee hirvenvasan paistia. Viime jouluna tuli vähän lyötyä yli sen kinkkuhomman kanssa, niin tuli kerralla tällekin joululle kiintiö täyteen.

Tänä päivänä olisi ensimmäinen kunnollinen jouluateria Rhy:n tilaisuudessa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Seuraava
Sivu 19 Yht. 23

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com