OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Syksyisen puolisukeltajan valmistus

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
KHaivula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Kes 2013
Viestejä: 2882

LähetäLähetetty: 18.10.2013 20:31    Viestin aihe: Syksyisen puolisukeltajan valmistus Vastaa lainaamalla viestiä

Sattuipa haapanalle huonompi mäihä ja joutui allekirjoittaneen ampumaksi. Startin sorsat olen lähes aina nylkenyt, mutta nyt yllätyin siitä kuinka muhkea rasvakerros oli naarashaapanan päällä. Nylkeminen muuttui kynimiseksi, joka sujuikin yllättävän helposti koska nahka kesti aika kovaakin käsittelyä.

Joskus olen ankkanrintaa paistanut ja siinähän jätetään nahka fileen päälle. Nyt haaveena olisi kokeilla samaa tällä haapanavainaalla. Käsittääkseni haapana on puolisukeltaja ja näin nahan paistamisen ei pitäisi auteuttaa traanin makua tmv?

Voiko syksyistä puolisukeltajaa valmistaa samalla lailla kuin ankanrintaa? Vesi nousi kielelle kun huomasin miten rasvainen lintu oli. Muutenkin oli mukava yllätys lukea foorumilta että sorsaa saattaa tällä korkeudella olla vielä marraskuussakin. Niissähän on sitten varmaan jo lähes sentin kerros rasvaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapmar
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Hei 2006
Viestejä: 2712
Paikkakunta: polulla

LähetäLähetetty: 18.10.2013 21:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pannulle vaan nahkoineen. Hyvää tulee varmasti.

Ja totta on, että marras-joulukuun sorsassa rasvakerros senttiä lähellä. Se ei tarvitse muuta rasvaa välttämättä lainkaan, vaan muhii omissa rasvoissaan upeasti.
_________________
http://www.tapiolantakamailla.com/ - Ulkoilmaelämän tunnelmapaloja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Aku
***


Liittynyt: 12 Syy 2004
Viestejä: 3177

LähetäLähetetty: 24.10.2013 20:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

tapmar kirjoitti:
Pannulle vaan nahkoineen. Hyvää tulee varmasti.

Ja totta on, että marras-joulukuun sorsassa rasvakerros senttiä lähellä. Se ei tarvitse muuta rasvaa välttämättä lainkaan, vaan muhii omissa rasvoissaan upeasti.


Ei tarttee marraskuutakaan välttämättä ootella jos on mahikset Siperian suunnalla pesineitä lintuja pyytää. Niillä on lähemmäs sentin rasvakerrokset jo elokuun lopulla.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mika S.
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Jou 2013
Viestejä: 141
Paikkakunta: E-P

LähetäLähetetty: 30.12.2013 02:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Paistaa vain nahka päällä erittäin kuumalla paistinpannulla vähän aikaa, sitten uuniin folion alle 10min ja noin 150 astetta. Jää niin mehukkaaksi kuin vähärasvainen liha vaan voi jäädä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ollari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 12170

LähetäLähetetty: 01.01.2014 11:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja hyvää tulee näinkin: http://www.travelchannel.com/video/preparing-duck-in-the-ozarks-11715.
Tuossa Bourdain siis paistaa sorsanrinnat omassa rasvassaan (siis sorsan omassa) hitaasti, ei niin kuumalla pannulla. Sanoo että näin se rasva menee sinne lihaan. Ja jättää lihat sisältä varsin punaiseksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com