OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Metsästysvuokra sopimukset

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Seuratoiminta
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
fxd
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 01 Maa 2005
Viestejä: 27

LähetäLähetetty: 23.04.2014 21:55    Viestin aihe: Metsästysvuokra sopimukset Vastaa lainaamalla viestiä

1.
Anottaessa hirvenmetsästyslupaa huhtikuun aikana normaalin yhteislupa hakumenettelyn kautta, onko hakijalla oltava HAKEMUKSEN JÄTTÖAIKANA METSÄSTYSOIKEUS kyseiselle alueelle, vai riittääkö että hirven metsästys aikana metsästysoikeus muodostuu?

2.

Jos metsästysvuokrasopimus irtisanotaan (toistaiseksi solmittu jossa irtisanomisajaksi sovittu 6kk, irtisanomispäivä 19.tammikuuta) ja irtisanomisaikana tehdään kolmannen osapuolen kanssa sopimus (jossa irtisanomisajaksi on sovittu 3kk), joka puretaan alkuperäisen sopimuksen irtisanomisaikana (huhtikuussa). Kuinka irtisanomisaikana tehty kolmannen osapuolen kanssa solmittu sopimus on voimassa voi onko se ollenkaan ollutkaan voimassa?

ELI VAIHTOEHDOT

a) Katkeaako alkuperäinen sopimus 19.7, jonka jälkeen välillä solmittu sopimus on voimassa 20.7–20.10, jonka jälkeen uusi alkuperäisen vuokraajan kanssa solmittu sopimus astuu uudelleen voimaan.

b) Onko irtisanomisajalla tehty sopimus ollut ollenkaan voimassa?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pyrykoira
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Lok 2005
Viestejä: 934

LähetäLähetetty: 23.04.2014 22:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Katsoisin, että hakemuksen jättöaikana on oltava metsästysoikeus koko alueelle. Mistä luvan myöntäjä voisi olla varma, että metsästysoikeus alueelle tulee joskus myöhemmin jos on tullakseen. Hakemuksessa / luvassa määritellylle ja karttaan merkitylle alueelle se lupa tulee, ei millekään oletusalueelle.

Ei irtisanomisajoilla sinänsä ole merkitystä vuokrasopimuksen syntymiseen tai päättymiseen, vaan sopimus on voimassa päivästä päivään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Seuratoiminta Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com