OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Riistan kypsyysasteista
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
JSO
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 28 Lok 2008
Viestejä: 94
Paikkakunta: Porvoo

LähetäLähetetty: 15.10.2014 18:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Simppelin lihat näyttää hyviltä ja varmasti on maistuvaa, ee oo tuommosta vehettä mulla ee. Sanoisin, että kun kurmee kokit suosittaa kanallekin 61 astetta, vois olla niillä nurkilla tuo sorsakii hyvvee, vaikka Simppelin tekniikalla se ee kuiva kuumempanakaan. Huomenna alotettava astian hitsuu, nyt jos rupee nii ee tuu ku sanomista, mehtäreessulta tullessa sain 840€ sakot ja nyt otan sille harjakaisia. Hyvvee jatkoo.
_________________
Turha armoa on viivyttää!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com