Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Kankkunen Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Huh 2004 Viestejä: 615 Paikkakunta: savo
|
Lähetetty: 12.03.2012 18:07 Viestin aihe: Mäyrä paistia |
|
|
Oon syönynnä mehtäsikkaa savustettuna ja paestina ja hyvää on ollunna joka kerralla. Teillä on poijaat turhia ennakkoluuloja, kehhuuvathan ne villisikkoo ja karhuakkiin. Ja kun miettittä, nii evväät oovat näellä kaekilla meleko samanlaeset, piäasiassa kasviksii, vähä lisukkeeks ruatoja ja matoloita. Kehotan myös maistammaan piisamii on myös meleko suunmukasta, peittovvaa majavan yheksän nolla. : _________________ Kyllä koira kova saa olla, mutta tyhmä ei. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Heppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Hei 2009 Viestejä: 182
|
Lähetetty: 24.06.2012 21:36 Viestin aihe: |
|
|
Olen tehnyt piisamista paistia kun niitä vielä oli täällä,nythän ne on hävinneet kokonaan,hyvää ruokaa tuli.Äiti teki aikoinaan oravista paistia kun ukki niitä ammatikseen pyyti ja toi meille nyljetyt ruhot,hyvää oli sekin ruoka.Räkättirastaat on hyvää syötävää,paistaa pannulla ja sitten tekee kastikkeen niille.Olen pitkään ihmetellyt miksi ei niitä variksia ja harakoita syödä kun niitä huvikseen ammutaan,kummallista,liha on hyvää.Onko jotenkin pilaantunutta kun on haaskalintu,ei ole,pataan vain.Mäyrä on kanssa syötävää kunhan ei aseta ennakkoluuloja,ukki teki mäyrän silleen laittoi vuorokaudeksi maitoon maridoitumaan ja sitten uuniin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
velimartti Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Mar 2009 Viestejä: 84 Paikkakunta: Etelä-suomi/Kainuu
|
Lähetetty: 20.09.2012 12:01 Viestin aihe: |
|
|
Tuli telkkarista ruottalaisten eräohjelma jossa tekivät näätää savustamalla sekä kattilassa kypsentäen. Eivät tykänneet savustus näädästä, siitä toisesta tuli suurta herkkua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Parsonterrieri Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Maa 2011 Viestejä: 285 Paikkakunta: Varsinais-Suomi
|
Lähetetty: 23.09.2012 19:24 Viestin aihe: Yle femmalta |
|
|
Äsken tuli ohjelma yle femmalta missä näytettiin miten kettua valmistellaan. Taidan pysyä hirvenlihassa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
RKMJ Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Lok 2010 Viestejä: 574
|
Lähetetty: 24.09.2012 19:40 Viestin aihe: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mWDXb1750oU
Siinäpä pikkukotikokeille... mallia että Mäyrääh RÄH... tää näät tätä
Muok. piru täähän olikin tuolla aiemmin mutta menköön toistamiseen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Heppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Hei 2009 Viestejä: 182
|
Lähetetty: 24.09.2012 23:03 Viestin aihe: |
|
|
olen joskus aiemmin kertonut että ukki liotti mäyrän ruhoa maidossa ennen paloittelua,eli ei se sen kummoisempaa lihaa ole kuin muutkaa elikot,karhu on varmaan ruokatottumuksiltaan samanlainen |
|
Takaisin alkuun |
|
|
RKMJ Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Lok 2010 Viestejä: 574
|
Lähetetty: 25.09.2012 12:47 Viestin aihe: |
|
|
Heppa kirjoitti: | olen joskus aiemmin kertonut että ukki liotti mäyrän ruhoa maidossa ennen paloittelua,eli ei se sen kummoisempaa lihaa ole kuin muutkaa elikot,karhu on varmaan ruokatottumuksiltaan samanlainen |
Näin se varmaan on. Muistaa vaan tuon trikiinin vielä testana niin tuskin siinä mitään suurempaa vikaa on. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nöyhtä Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 18 Hel 2013 Viestejä: 25 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
laippakanta Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Huh 2006 Viestejä: 643 Paikkakunta: susiraja
|
Lähetetty: 16.03.2013 12:19 Viestin aihe: |
|
|
velimartti kirjoitti: | Tuli telkkarista ruottalaisten eräohjelma jossa tekivät näätää savustamalla sekä kattilassa kypsentäen. Eivät tykänneet savustus näädästä, siitä toisesta tuli suurta herkkua. |
Pojilla oli savua kehittämässä kilo piipputupakkaa ja maku sitten sen mukainen. _________________ Asioiden vinha meno päin *ittua on niiden luontainen kehityssuunta. -J.Tervo- |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|