OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Unreaaliaikainen eräkeittiö maistaa majavaa

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 06.03.2005 20:05    Viestin aihe: Unreaaliaikainen eräkeittiö maistaa majavaa Vastaa lainaamalla viestiä

Tämä jakso olisi tullut eilen suorana, mutta foorumi herjasi jotain tyyliin "en ossoo kaekkia kirjottamijas sanoja..." Outoa. No nyt asiaan:

---------------------

Railakasta lauantai-iltapäivää arvon metsäveljet ja -naiset! Kuola valuen pääsemme taas tonkimaan mainioita ruoka-aineksia, mutta eiköhän se mahan kurina lopu kun taas näette miten vesirotastakin saadaan vaivalloisen valmistamisen päätteeksi tunkion täytettä.

Alunperin oli tarkoitus tarjota maunoa oikein vieraille. Mutta kun se reppana on lötköttänyt talvipesässään, eli pakastearkussa jo kymmenisen kuukautta, niin turhia oikeudenkäyntejä välttääkseni valmistamme sen nyt ihan kotiporukoille. Kotiporukalla joutaa ripuloimaan näin lomien aikaan!



Mutta asiaan. Kauhein urakka tässä hommassa on lihojen erottelu luista. Tai luiden erottelu lihoista. Tai ihan miten vaan. Tai jotain. Rakas vaimoni, ammatiltaan fysioterapeutti, taivasteli vieressä maunon luuston rakennetta. Miksi ihmeessä noinkin yksinkertaisen näköinen elukka on pitänyt tehdä näin vaikeasti? Eikö kasa suolia ja läjä filettä olisi riittänyt? Mutta ei, pitää olla selässä sen seittemäntoista luuta ristiin rastiin ja pari vielä poikittain.

No eikun sanasta miestä ja melasta majavaa!



Siitä se vaan pikkuhiljaa... silpoontuu... Palat nakellaan lehmän maitoon.



Olut kuuluu aina ruuan laittoon. Taustalla Hardyn konjakki miettii miksi aina pitää änkeä itsensä joka kuvaan... Onneksi tässä näkyy vain hepun jalat yläkulmassa.



Majava hyppii pataan seuraavasti: Tasajalkaa maitoaltaasta, tummalla Velkolla täytettyyn porealtaaseen, siitä lämpöiselle pannulle kuin tulisen saunan lauteille josta suolapippurikylvyn kautta jäähdyttelemään pataan ennen lempeälöylyistä neljän tunnin saunamaratoonia.



Zalottizipulit ja porkkanat mukaan ja kaksi pataa uuniin. Hieman sikaa sekaan.


_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com