Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Iso-Jaska Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Tam 2007 Viestejä: 2377 Paikkakunta: Lapland Finland
|
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 18.01.2013 23:22 Viestin aihe: |
|
|
Merisuolaa olen käyttänyt sen hevosenlihan suolaamiseen ja tuloksia sitten joskus kun kelit lauhtuu!! ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) _________________
![](http://i24.photobucket.com/albums/c21/suvilum/Vilperi%202012/Vilperi.jpg) |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Iso-Jaska Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Tam 2007 Viestejä: 2377 Paikkakunta: Lapland Finland
|
Lähetetty: 28.01.2013 20:02 Viestin aihe: |
|
|
Tulipahan vkl:na pyrähdettyä tsadissa mutka ja kusitauolla Riihimäen ABC:llä huomasin olevan Jalokivigallerian, niin kävin siellä täydentämässä suolavarantoja. Mukaani tarttui normaalin punaisen suolan ohella myös mustaa vuorisuolaa http://www.jalokivigalleria.fi/product_info.php?cPath=39_72&products_id=1708
Nyt suolasin sillä makkarakeiton. Paljaaltaan suolan maussa on aavistus keitettyä kananmunaa (rikkiä?). |
|
Takaisin alkuun |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|