OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Parhaat keittokirjat

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Core
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 10 Lok 2012
Viestejä: 103
Paikkakunta: Turku

LähetäLähetetty: 24.03.2014 10:38    Viestin aihe: Parhaat keittokirjat Vastaa lainaamalla viestiä

Kerätään tähän ketjuun kokemuksia keittokirjoista.

Omat suosikkini:

"Yksinkertaiset yhdessä"

http://www.suomalainen.com/Yksinkertaiset-yhdess%C3%A4-sku-P9511200917

Oikeasti helppoja ja yksinkertaisia reseptejä ja samalla kuitenkin hieman kotiruokaa maukkaampaa ja tyylikkäämpää. Olen kokeillut melkein kaikki reseptit kannesta kanteen. Tästä kirjasta on suurin kuhasuosikkini paahdettua kuhaa punajuuri-valkoviinipadalla.

"Björck - Huippukokin kotiruokaa"

http://www.suomalainen.com/tietokirjat/keittokirjat-sisustus/bj%C3%B6rck-huippukokin-kotiruokaa-sku-p9789527054000

Ostin viime viikolla ja kirja on todella mielenkiintoinen. Reseptit on helposti toteutettavissa ja sisältävät osittain ei niin yleisiä raaka-aineita, joten tämän kanssa kokee paljon uutta ja mielenkiintoista. Viikonloppuna tein hoisinpossua inkivääriruusukaaleilla ja oli todella hyvää ja erilaista! Seuraavaksi työn alle menee Farangin suosituimpiin annoksiin kuuluva karamellisoitu possu. Kirjan marinadeja ja kastikkeita voi helposti käyttää kesäkeittiössä perinteisten grilattavien kasvisten ja lihojen kanssa, jolloin niihinkin tulee kaivattua vaihtelua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nuuska
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2008
Viestejä: 1833

LähetäLähetetty: 24.03.2014 11:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kodin Keittiötieto 1950-luvulta on erinomainen riistaruokien osalta, koska tuohon aikaan riista oli arkiruokaa. Kirjassa on hyvät ohjeet alkaen suolistuksesta, paloittelu tms. erikseen linnuista, jäneksestä ja sorkkaeläimistä. Reseptit on varsin yksinkertaisia mutta se sopii riistalle hyvin. Sinällään mielenkiintoista perehtyä sotien jälkeiseen keittiömaalimaan. Ko. kirjaa on antikvariaateissa hyvin tarjolla hintaan 5-10 €.
_________________
Sako, Riihimäki, Suomi
ABU, Svängsta, Sverige
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
astalo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2004
Viestejä: 6040

LähetäLähetetty: 24.03.2014 12:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meksikolaisen ruoan ystävänä suosittelen Jane Miltonin Meksikolainen keittiö.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tapmar
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Hei 2006
Viestejä: 2712
Paikkakunta: polulla

LähetäLähetetty: 01.07.2014 21:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Viiden Tähden Vaellus pitää kyllä tässä listassa mainita. On monipuolisen hieno retkiruokakirja. Kantsii tutustua Smile



http://www.tapiolantakamailla.com/2014/07/viiden-tahden-vaellus-ulkoilmaihmisen-ruokakirja.html
_________________
http://www.tapiolantakamailla.com/ - Ulkoilmaelämän tunnelmapaloja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com