OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 191, 192, 193  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Peto
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 10323
Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.

LähetäLähetetty: 23.11.2014 22:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tulin peurakytikseltä ja tein kevyttä iltapalaa: hirven sisäfile muusilla ja valkosipuli-herkkusieni-pekonihöystöllä. Aikas hyvää, vaikka itte sanonkin..


_________________
Vaikka muu häviää, niin metsästys jää.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BRjvee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Elo 2009
Viestejä: 914

LähetäLähetetty: 24.11.2014 22:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvenvasan routapaistia, 90-asteisessa uunissa 66 asteiseksi, ja sitten yönsä mausteliemessä makunsa ottanutta. Ruisleipää paistiviipaleiden ja alahuulen välissä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Turisti
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Huh 2004
Viestejä: 611
Paikkakunta: Helsinki

LähetäLähetetty: 24.11.2014 22:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pudejovicky kirjoitti:
Tein pitkällä kaavalla tänään vh-peurasta pataa ja valkosipuliperunoita.

Haeskelin valkosipuliperunoiden ohjetta kun muistelin kaverin joskus pitkällä kaavalla tekemiä perunoita, joissa oli naurettavan paljon työvaiheita, mutta niissä oli maku niin kohdallaan kuin maku voi olla.

Ajattelin niitä peuran ulkofilepihvien kaveriksi, jotka olisin vetäissyt pannulla rosepippurin ja suolan kans, konjamiinit ja tikku perään ja sillä selevä.

Törmäsin kuitenkin yhtä naurettavan monimutkaiseen patareseptiin samasta blogista kuin löysin nuo valkosipuliperunoidenkin ohjeet:

http://ruokasurffausta.blogspot.fi/2013/11/pitkaan-haudutettua-poropataa.html?m=1

http://ruokasurffausta.blogspot.fi/2013/11/maailman-parhaat-valkosipuliperunat.html?m=1

Tehdessä mietin et mahtaa kuitenkin peuran liha mennä hukkaan tällaisella reseptillä kun tulee kaikennäköistä, mutta voi !&%¤#"! et oli hyvää ja peuran maku hienosti vielä tallessa! Nyt on maha pönöllä ja suu messingillä Smile


Tota samaa tuli kokeiltua viikonloppuna ja sitä syön vielä alkuviikostakin.

Ja kyllä maistui niin pata kuin potutkin. Jännä miten erillään tossa padassa tosiaan säilyi nuo maut, niin peuran, musta pekan ja siiderinkin. Tuota täytyy tehdä muittenkin maisteltavaksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kaarle Martel
Sisällöntuottaja


Liittynyt: 25 Tou 2009
Viestejä: 3593

LähetäLähetetty: 27.11.2014 09:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Itse tehtyä mustaamakkaraa

Mustanmakkaran tekeminen ei ole vaikeaa ollenkaan ja hieman sovellettuna aineetkin löytyvät lähimarketista. Jos nyt joku sanoo että resepti tai valmistustapa ei ole alkuperäinen, niin tyydyn vain toteamaan sen olevan parempi. Eikä tässä ole stabilointiaineita, kamaraa tai muitakaan vippaskonsteja, joita teollinen versio sisältää. Kaiken lisäksi voit tehdä tällä reseptillä halutessasi myös riistaversion.

http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2014/11/itse-tehtya-mustaamakkaraa.html
_________________
http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16758

LähetäLähetetty: 03.12.2014 22:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jänistä keiton muodossa.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 8022
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 04.12.2014 18:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onnistuuko kokonainen kauriin takajalka savustaa ja kumpi olisi parempi kylmä- vai lämminsavu? Koskaan en ole savustettua kaurista syönyt.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 05.12.2014 10:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

JSP kirjoitti:
Onnistuuko kokonainen kauriin takajalka savustaa ja kumpi olisi parempi kylmä- vai lämminsavu? Koskaan en ole savustettua kaurista syönyt.


Kokonainen onnistuu paremmin lämminsavuna. Kylmäsavuun kannattaa paistit purkaa ja laittaa vain ulko-, sisä-, kulma- ja paahtopaistit.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Peura-esari
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Elo 2007
Viestejä: 3209
Paikkakunta: Kaljalla

LähetäLähetetty: 05.12.2014 11:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jussio kirjoitti:
JSP kirjoitti:
Onnistuuko kokonainen kauriin takajalka savustaa ja kumpi olisi parempi kylmä- vai lämminsavu? Koskaan en ole savustettua kaurista syönyt.


Kokonainen onnistuu paremmin lämminsavuna. Kylmäsavuun kannattaa paistit purkaa ja laittaa vain ulko-, sisä-, kulma- ja paahtopaistit.


kyllä pyöröpaististakin saa kylmää..
_________________
Nenäpunkki- mikä ihana tekosyy...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSO
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 28 Lok 2008
Viestejä: 94
Paikkakunta: Porvoo

LähetäLähetetty: 08.12.2014 12:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itsenäisyyspäivänä alkupalaksi mateen mätiä, pääruuaksi teeripaisti ja jälkkäriksi puolukkarahkaa.
_________________
Turha armoa on viivyttää!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1857
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 31.12.2014 20:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Päivällä tuli väsättyä lihakeitto poron jauhelihasta. Nyt jääkaapissa tekeytymässä tortillarullia peuran palvilihasta ja kylmäsavulohesta.
Nämä kun leikkelee pikku suupaloiksi, niin aivan loistavaa evästä illan istujaisiin.

http://www.kettunet.com/tortillasnacksit/







_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35447

LähetäLähetetty: 31.12.2014 20:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kommeeta.
Itellä hirvipaisti ja väsäsin kylkeen punaviinikastikkeen,hiukan jäi kastikkeen maku vajaaksi mutta eipä haittaa kun tuli itselle,kastikkeet näyttävät olevan heikko lenkki meikäläisen ruuanlaitossa,mutta opetellaan.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 31.12.2014 21:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

heiluri kirjoitti:
Kommeeta.
Itellä hirvipaisti ja väsäsin kylkeen punaviinikastikkeen,hiukan jäi kastikkeen maku vajaaksi mutta eipä haittaa kun tuli itselle,kastikkeet näyttävät olevan heikko lenkki meikäläisen ruuanlaitossa,mutta opetellaan.


seuraavan kerran ota paloittelusta putkiluita mukaan, katko ne ja paahda uunissa liemijuuresten, tomaattipyreen ja hippusen vehnäjauhojen kanssa ja keitä vuorokausi. Sekaan muutama laakerinlehti ja pippuria. Sitten siivilöit ja keität liemen kasaan.

tuota kun käytät punkkusoosin pohjana niin ei jää maku vajaaksi.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heiluri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Mar 2006
Viestejä: 35447

LähetäLähetetty: 31.12.2014 21:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ok,kuulostaa ammattimiehen ohjeelle,pittääpä ensi syksynä ottaa luita jemmaan.
_________________
Kertalaakiyhdistys
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1857
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 31.12.2014 22:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Harmittaa vietävästi kun unohdin sanoa paloittelijalle että olis laittanu luita mukaan... jäi liemet tänä vuonna keittelemättä Sad
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Pussihousuelvis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hel 2011
Viestejä: 2650

LähetäLähetetty: 01.01.2015 15:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Panhuilusoppaa Very Happy



https://www.youtube.com/watch?v=0FUSKO_6NFA
_________________
http://youtu.be/otCpCn0l4Wo?t=18s

http://aijaa.com/CZV65q
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 191, 192, 193  Seuraava
Sivu 101 Yht. 193

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com