Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Pussihousuelvis Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Hel 2011 Viestejä: 2650
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Finnbatt Kanta-asiakas
Liittynyt: 12 Tam 2009 Viestejä: 705
|
Lähetetty: 11.01.2015 22:32 Viestin aihe: |
|
|
Viherpiiperö värkkäs hirvisoppaa isosta luupalasta. Hyvvää oli |
|
Takaisin alkuun |
|
|
metsiäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Tam 2014 Viestejä: 173
|
Lähetetty: 11.01.2015 23:28 Viestin aihe: |
|
|
Tänään oli makaronilaatikkoa hirven jauhelihasta. Ei hullumpaa tuokaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20366 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 19.01.2015 14:54 Viestin aihe: |
|
|
CeeCee kirjoitti: |
Paistinpannun jälkeen uuniin 125. Oli paisti vajaan yhden tunnin ja ulosottaessa näytti mittari jo hieman liikaa eli 70 astetta sisälämpö.
|
Vähän OT:ta
Itse investoin jokusia vuosia sitten tikitaaliseen paistomittariin. Harvemmin tulee mittaria käytettyä, mutta eipä ole paluuta noihin vanhoihin.
On meinaan pirun hyvä tommoinen hälyttävä mittari, kun varsinkin loppuvaiheessa lämmöt saattavat nousta kohtuu nopeastikin.
Noita kun saa nykyään aika lailla halavallakin, niin suosittelen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20366 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 19.01.2015 14:57 Viestin aihe: |
|
|
Tuli viikonloppuna vietettyä "laatuaikaa keittiössä":
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 20.01.2015 11:43 Viestin aihe: |
|
|
Hernekeittoa hirven purkkilihasta, jääkylmää maitoa ja tuoretta kauraleipää. Leivinuunin kylki on kuuma joten on aika ottaa kunnon tirsat ruoanpäälle _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35043
|
Lähetetty: 20.01.2015 11:56 Viestin aihe: |
|
|
Tänään ei ole riistallista ruokaa,jotain vaihtelua,mutta leivinuuni on lämmin,päivätorkut jos ottaisi .
Lämmin uuni on kyllä parasta pakkaspäivänä löhöillessä... _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MPOulu Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Lok 2008 Viestejä: 850
|
Lähetetty: 20.01.2015 14:54 Viestin aihe: |
|
|
kahden ja puolen tunnin torkut takana, en nähnyt painajaisia enkä herännyt hikisenä omaan huutooni. Silmät kun aukaisi niin aurinko nätisti paistoi huurteisiin koivuihin.
Täydellistä _________________ Soft core hunttaaja |
|
Takaisin alkuun |
|
|
suhari Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Mar 2012 Viestejä: 15 Paikkakunta: p-pohjanmaa
|
Lähetetty: 24.01.2015 23:21 Viestin aihe: |
|
|
Rosvonpaistia hirvestä, kehityskelponen idea... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 25.01.2015 12:29 Viestin aihe: |
|
|
Eilen illalla täysi kattaus.
Alkuruokana maa-artisokkakeittoa krutongeilla ja palvipeurasilpulla. Pääruokana murea hirvipata sitruunaöljyllä pirskotetulla selleripyreellä ,
tuoresalaatilla ja puolukkavaahdolla. Jälkiruoka creme brulee kahvin ja konjakin kera. Eipä pöllömpää!
EDIT: http://www.kettunet.com/hirvipataa-selleripyreella-tuoresalaattia-ja-puolukkavaahtoa/ _________________
Viimeinen muokkaaja, fox66 pvm 29.01.2015 11:50, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 25.01.2015 18:55 Viestin aihe: |
|
|
En ole vielä ehtinyt, mutta kohta leivinuunista pari peuran lapaa. Sitten vain nyhtökastikkeen keittoon. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
metsiäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Tam 2014 Viestejä: 173
|
Lähetetty: 25.01.2015 23:38 Viestin aihe: |
|
|
Ittetehtyi kermaperunii, peuran piffiä ja eilen tein peurasta ns. suolalihaa, josta ohuen ohuita siivuja kylkeen. Jestas, kun taas maistui. Ei oo peuran voittanutta! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkpk Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2008 Viestejä: 477
|
Lähetetty: 01.02.2015 18:28 Viestin aihe: |
|
|
Uuniteertä ja tekasin sipuli,pekoni,sieni kermakastikkeen. Hyvveä tuli |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1954 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 01.02.2015 19:04 Viestin aihe: |
|
|
Kyyhkyn koipia ja sisuskaluja paistelin. Ja väänsin niille kantarellikastikkeen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 07.02.2015 16:04 Viestin aihe: |
|
|
KHaivula kirjoitti: | Tuolla ´Mitä joulupöytään´tai jonkun muun vastaavan puolella muistaakseni kysyin, mutta koitetaan täältä.
Eli muutama metson täkkä olisi pakkasessa. Törmäsin jossain netin syövereissä reseptiin jossa täkät maustettiin rullattiin ja sisälle kääräistiin jotain riistajauhelihaa. Rullien päälle sitten vielä kerros pekonia. Rulla sitten vielä tiukkaan elmukelmuun ja yöksi jääkaappiin. Siitä sitten tuuamn paksuisia siivuja ja käyttö pannulla.
Näin mä muistaisin että ohje meni, mutta nyt en löydä sitä enää mistään. Voi olla että menis ihan ok näin ulkomuististakin, mutta olisi mukava löytää resepti uudelleen.
Apuja siis tähän kaivattaisiin. |
No eipä tullut apuja tähän, eli vedetään ihan mutulla.
Edellispäivänä nappasin täkän sulamaan. Eihän siitä mitään rullaa saanut. Kekseliäänä kaverina näytin täkällä hieman kaulinta. Sivelin täkän sisäpintaan vähän brandyä ja sitten päälle mausteet, eli suolaa pippuria ja tinjamia. Sitten vielä vähän kauriin jauhelihaa sisällä ja rullaus. Sitten pinttaan vielä suolaa ja pippuria. Vielä kääräisy pekoniin ja tuorekelmusta tiukka paketti ja pariksi päiväksi jääkaappiin.
Huomenna olisi tarkoitus vielä laittaa hetkeksi pakkaseen että kestää leikata siivuiksi ja sitten kääretortun palaset vähäksi aikaa pannulle.
Katotaan kuinka käy. Voi olla että saan syödä yksin. Varuiksi lihapullia lapsille ja vaimolle, jos ei kelpaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|