Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Stutzen Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Tou 2007 Viestejä: 498 Paikkakunta: Länsi-Suomi
|
Lähetetty: 19.08.2015 17:18 Viestin aihe: Satakunnan Kansa 19.8. Lihan myynti |
|
|
Asiantutevaa tekstiä toimittajlata ja jopa Eviran edustajalta riistalihan myymisestä
http://www.satakunnankansa.fi/lehdessatanaan/1194994375678/artikkeli/vain+pieni+osa+riistasta+paatyy+kaupan+hyllylle.html
Valitetttavasti koko artikkeli ei näy, mutta tässä muutamia poimintoja toimittaja Ilona Koskimäen artikkelista:
"Kaikkein helpointa metsästäjän on pitää riistan liha itsellään tai lahjoittaa sitä pienissä määrin tutuille. Tätä ei valvota mitenkään, eivätkä mitkään säädökset rajoita lahjoituksia. Samoin metsästäjä voi melko vapaasti myydä hirven tai tiettyjä muita riistalajeja, mutta silloin eläimet on myytävä kokonaisena karvoineen päivineen. Myyntimääräriä on kuitenkin rajoitettu, ja kokonaisen hirven saa myydä vain yksityishenkilölle, ei kauppaan tai ravintolaan."
"... Jos metsästäjä haluaa myydä paloiteltua tai nyljettyä hirvenlihaa kauppaan, ravintolaan tai kuluttajille, pitää tehdä elintarvikehuoneistoilmoitus paikasta, jossa ruho käsitellään. Tämä koskee myös lähipiirille myymistä ja suurien määrien lahjoittamista."
Onko näin? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|