Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1291 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 04.01.2016 21:52 Viestin aihe: |
|
|
Teinpä rosnskin ilmavaina evään vasan palapaisti lihoja suikaleina pataan. Sekaan sipulia, valakosta ja keltasta sekä muutama porkkana ei kun hautumaan tunniksi. Laitoin yhen paprikan myos mukaan. Ai niin ruokalusikallinen Sambale olekkia meni kans pataan. tunnin hauduttamisen jälkeen tärkeimmät aineosaset pataan. Kidney papuja säilykkeennä. Ruskeita- ja valkoisia papuja myös purkista. Paseerattua tomaattia yrteillllä tetrasta. Kun oli pata taas kiehahtanut niin purkillinen vihreitä herneitä joukkoon. sitten vaan maustelin pippureilla. Ai niin laitoin sitten kun lihat oli ruskistettu desin verran soijasoossia, eipä tarte lisätä suolaa. Saikohan tästä kukkaan mittään selevee _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16694
|
Lähetetty: 04.01.2016 22:24 Viestin aihe: |
|
|
Jauhetusta hirvenlihasta kastike Tarjan tyyliin ja a vot. Tuli Tarja niin mieleen avuineen ja pottumuussineen. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KHaivula Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Kes 2013 Viestejä: 2882
|
Lähetetty: 05.01.2016 08:50 Viestin aihe: |
|
|
Toi pukki kunnon rautapadan tähänkin savuun. Kyllähän se on pian jonkinlainen käristys tehtävä testiksi piakkoin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
SharkMDick Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Maa 2015 Viestejä: 66 Paikkakunta: Helsinki
|
Lähetetty: 05.01.2016 11:34 Viestin aihe: |
|
|
Allia panulla kermassa mausteiden kanssa hauduteltuna. Tuli ihan p***aa, oikeesti, en tykänny. Reseptejä otetaan kernaasti vastaan, samaa lihaa kun on pakkasessa vielä runsaasti jäljellä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
wingmaster Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Tam 2005 Viestejä: 807 Paikkakunta: perämeren rannikko
|
Lähetetty: 05.01.2016 11:58 Viestin aihe: |
|
|
SharkMDick kirjoitti: | Allia panulla kermassa mausteiden kanssa hauduteltuna. Tuli ihan p***aa, oikeesti, en tykänny. Reseptejä otetaan kernaasti vastaan, samaa lihaa kun on pakkasessa vielä runsaasti jäljellä. |
Laske täkät myllyn läpi ja tee lihapullia. Sekaan kostukkeeksi vähän possun jauhista, ni hyvä tulee. Mausteet sitten oman maun mukaan. Tän syksynä tuli tehtyä eka kertaa "vesilintupullia" ja oli oikein hyviä sekä vähän vaihtelua perinteiseen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16716 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 05.01.2016 12:27 Viestin aihe: |
|
|
Valurautapannu, öljyä ja voita ja tirisevän kuumaksi, allifilee halki, nuijaa päälle. 30sek pannulla per puoli, suola ja pippuri pintaan ja hetkeksi folion alle vetäytyyn.
-johan on kumma jos ei maistu. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
CeeCee Kanta-asiakas
Liittynyt: 21 Jou 2004 Viestejä: 4562 Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.
|
Lähetetty: 09.01.2016 14:14 Viestin aihe: |
|
|
_________________ Jos sinulla ei ole koiraa, ei edes yhtä, sinussa ei välttämättä ole mitään vikaa, mutta elämässäsi saattaa olla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16694
|
Lähetetty: 10.01.2016 20:43 Viestin aihe: |
|
|
Aamulla tuli soitto kaverin pojalta, että haluaa perunamuussia ja hirvipaistia. Toive piti toteuttaa ja samalla sai syötyä itsekin. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 13.01.2016 20:47 Viestin aihe: |
|
|
Eilen palvipeuralla tuunattua hernekeittoa. Keiton maku nousee täysin uusiin sfääreihin kun sekaan heittää palvipeuran savuisia
pintalastuja. Lisänä sipulirouheella höystettyä pataleipää.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
PieniValkoinenMetsästäjä Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Syy 2012 Viestejä: 908
|
Lähetetty: 13.01.2016 20:56 Viestin aihe: |
|
|
Mettäjäneshöystöä pistelty naamaan tänään ja eilen. Kyllä tuo niin hyvää oli että muu perhe vaati paikalliselle jäniskannalle pikaisia harvennustoimenpiteitä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
poikamehto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Mar 2006 Viestejä: 2218 Paikkakunta: Koillismaa
|
Lähetetty: 13.01.2016 20:59 Viestin aihe: |
|
|
eilen tein teertä pekoniin käärittynä uunissa. se on vaan jännä homma että parhaimmalle tuo liha ruukaa maistua sitten kun se on kylymiössä jonku tunnin ollu. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 13.01.2016 22:21 Viestin aihe: |
|
|
Maun paraneminen johtuu varmaan siitä, että eväs maustuu sisälle asti, eikä syödessä tule niitä suolainen-suolaton, pippuria-ei pippuria ja muita vastaavia makusteluhetkiä.
Laiskana rotissöörinä lämmitän monesti eilisen liharuoan lopun mikrossa pienellä teholla ja pitkällä lämmitysajalla.
Jääkaapissa yöpyneelle kalapalalle sopii monesti sulatustoiminto..... _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Larsen Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2012 Viestejä: 2902
|
Lähetetty: 14.01.2016 00:19 Viestin aihe: |
|
|
fox66 kirjoitti: | Purin palvaamosta hakemani peuran kinkut ja samalla tuli tietystikin vähän maisteltua...
|
fox66 laitoitko pakkaseen vai piditkö vain jääkaapissa vakuumissa? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12194
|
Lähetetty: 14.01.2016 01:32 Viestin aihe: |
|
|
Munakasrulla jauhetusta hirvestä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|