OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Sirkulaattoreista kokemusta?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Unforgiven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2005
Viestejä: 2373

LähetäLähetetty: 10.09.2017 09:04    Viestin aihe: Sirkulaattoreista kokemusta? Vastaa lainaamalla viestiä

Olen tässä harkinnut sirkulaattorin hankintaa.

Millaista kokemusta laitteista on kenties kertynyt ja löytyisikö suosituksia?

Ajattelin kokeilla ainakin hirven ja karhun sisäfileelle. Näistä jälkimmäinen meni viimeksi hieman kuivakaksi, mutta tapahtuneesta oppineena virhettä ei ole aikomus toistaa...
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 9963
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 10.09.2017 10:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sirkutinta ei ole mutta tein ihan sähkölevyllä ylikypsää savukasleria ja kyllähän tuli ihan mahtavaa.

Suolassa 24h, perus savupöntössä 2x savussa eli 2h. Sitten vakuumiin ja 87c vedessä 4h... Anto jäähtyä, seuraavana aamuna leivälle ja lusikalla sai levitellä....



Niin ja hirvenpaistia testasin myös, olisi kertasavu sille riittänyt mutta hyvää oli myös....


_________________
kolmipiippu ja paikkatakki...benelli ja ajokki...🐶
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
fox66
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tam 2005
Viestejä: 1294
Paikkakunta: Vaasa

LähetäLähetetty: 10.09.2017 11:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anova on ainakin toiminut kuten pitääkin. Aineksen saa kypsennettyä täsmälleen haluttuun lämpötilaan.
http://www.kettunet.com/peuran-file-sous-vide/
Viimeksi onnistui tämä 68-asteen kananmuna täydellisesti.


_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Kylmä-Mika
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Tou 2010
Viestejä: 1634
Paikkakunta: Metsien ja vesien pitäjä

LähetäLähetetty: 10.09.2017 18:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fox66 kirjoitti:
Anova on ainakin toiminut kuten pitääkin. Aineksen saa kypsennettyä täsmälleen haluttuun lämpötilaan.
http://www.kettunet.com/peuran-file-sous-vide/
Viimeksi onnistui tämä 68-asteen kananmuna täydellisesti.



Alkaa ihan lihavalla kuola valumaan... Shocked Shocked
_________________
Kertalaakiyhdistys

Team 45-70 #1181
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Unforgiven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tou 2005
Viestejä: 2373

LähetäLähetetty: 10.09.2017 20:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Herkullisia esimerkkejä...

Kiitokset näistä.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Weatherby
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Hei 2009
Viestejä: 1558
Paikkakunta: Länsi-uusimaa

LähetäLähetetty: 11.09.2017 15:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anova ollut pitkään itselläni hankintalistalla... Jos nyt tänä syksynä saisi aikaiseksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com