Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 21.10.2018 15:41 Viestin aihe: |
|
|
Huh huijaa, piti vetää hirvivasan maksaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hOLIC Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tam 2013 Viestejä: 760 Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 21.10.2018 20:07 Viestin aihe: |
|
|
Viime vkl vasan maksaa pannulla paistettuna ja tänään vasan maksasta kastike perunoille. Kyllä se vain aina on hyvää! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16694
|
Lähetetty: 21.10.2018 23:06 Viestin aihe: |
|
|
Sain nyt valmiiksi hirvenlihakeiton. Kyllä lanttu antaa hyvän säväyksen. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Viimeinen muokkaaja, 9.3x622 pvm 02.11.2018 21:30, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 02.11.2018 11:14 Viestin aihe: |
|
|
Herkkuja illanistujaisiin... tässä yksi vaihtoehto joka sai saunaillassa helkutinmoisen suosion. Ohjetta kyseltiin kuinka nämä on tehty, ja yritettiin jopa tilata valmiina joulupöytäänkin Kuvassa ruislastu palvipeuratäytteellä, ja linkin päässä pari muutakin täytevaihtoehtoa. Tätä voin suositella!
http://www.kettunet.com/riistaa-ja-muita-herkkuja-illanistujaisiin/
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Klpr Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Tam 2011 Viestejä: 532 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 02.11.2018 11:27 Viestin aihe: |
|
|
Yksi täytevaihtoehto, oma suosikkini, siian mäti!
1 smetana purkki, n. 150gr siian mätiä sekoitetaan, hieman suolaa ja valkopippuria, antaa jääkaapissa vartin "jähmettyä". On helkutin hyvää. _________________ sole mikhän. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16711 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 02.11.2018 11:34 Viestin aihe: |
|
|
Mihin sipuli jäi? _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 02.11.2018 11:53 Viestin aihe: |
|
|
valmet 412s kirjoitti: | Mihin sipuli jäi? | Juuri näin, punasiippali. Salottiakin voi käyttää. tavan sipuli on vähän kitkerämpi, mut sekin kelpaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
KaatoPera Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Tou 2010 Viestejä: 957
|
Lähetetty: 02.11.2018 12:18 Viestin aihe: |
|
|
Tänne mitään ilkeä kirjoittaa/näyttää mitä itse tehnyt, kun foxilla ruuat kuin ammattikokilla (jos ei sitä olekin)...
Eilen kuitenkin paistoin hirven sydäntä pannulla ja kupeeseen kanttarellikastiketta, oli hyvää... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 02.11.2018 13:23 Viestin aihe: |
|
|
Onhan tuo foxi melko seppä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
late2 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Elo 2004 Viestejä: 15374
|
Lähetetty: 02.11.2018 14:34 Viestin aihe: |
|
|
Hirveä täällä lautasella mutta tosiaan ilman kuvaa. Joskus joku ilkkui että kaikki Vilperin ruuat näyttää samalta, itse olen myös tuohon pyrkinyt. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 02.11.2018 15:14 Viestin aihe: |
|
|
Ei ole ammattilainen kun ihan kotikokki. Minusta on vain mukavaa tehdä hyvää ruokaa, ja yrittää laittaa se kivasti tarjollekin.
Laittakaa vain muutkin rohkeesti tänne ruokia ja kuvia. Näistä voi aina saada jonkin hyvän idean omiin kokkailuihin, vaikkei ihan samanlaista tekisikään. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
hOLIC Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tam 2013 Viestejä: 760 Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 02.11.2018 16:57 Viestin aihe: |
|
|
Foxin innoittamana piti hakea tarpeet ja tehä joku päivä hirvenpalvista täytettä ruisnapeille |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ramiwolf Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Jou 2017 Viestejä: 2155 Paikkakunta: Etelä-Suomi
|
Lähetetty: 03.11.2018 00:11 Viestin aihe: |
|
|
Tehdään vuorotellen porukassa pöperöt hirvimettällä meidän majoitusporukan kesken. Ennen porukat teki kaikki omat safkat, ähky iski, ei mitään järkeä.
Nyt minun vuoro, kuten ollut jo onneksi vuosia käytäntö, tehdään vuorotellen.
Tein just kahta eri hirvikäristystä, toinen perinteisesti paistista, käristys voilla /oliiviojyllä pannulla ja mausteeksi suola. sipuli, mustapippuri ja 2 sipulia. katajanmarjaa ja toinen setti hirven sydämestä (12 piikkisestä viime viikolta) ja sekaan olutta liemeksi ja hieman myös grillausmaustetta aiemmipien mausteiden lisäksi.
Lisäksi teen vielä karhunlihasta jotain sopivaa, kenties käristystä siitäkin ja alkuruuaksi lohisalaattia, jossa paistettua kirjolohta murusteltuna tomaatin, kurkun, jäävuorisalaatin ja ruukkusalaatin sekaan.
Aperitiivina jotain soppelia juomaa,
Käristyksen kyytipoikana pottuvoita, eli puikulaperunoista tehtyä muusia voilla ryyditetynä, hieman maitoa ja kermaa, sipulia hieman sekaan ja maustekurkkua siivuina, puolukkaa, karpaloita, tyrnihilloa ja lapinrieskaa sekä lapin kultaa.
Ja tietysti hyvää punaviiniä palanpainikkeeksi.
Oli tarkoitus tehdä myös Sikke Sumarin maailman helpoin ja paras mustikka piirakka jälkkäriksi, mutta aikapula sotki tämän suunnitelman.
Otamma jälkkärilksi jotain sopivaa..... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 03.11.2018 10:10 Viestin aihe: |
|
|
Vaikka justii tuli kaffee ja ruisleipää ängettyy kurkkuun, silti sytty ajatus et jos duunais tuosta vasanmaksasta pekonin kanssa kermasoosin ja jasmin riisiä, ois helppo natustella.
Tälle sivulle ei kandeis tulla, tääl on suupieles aina räkä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1843 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 03.11.2018 11:42 Viestin aihe: |
|
|
Pekoni vois tosiaan antaa tuohon mukavaa särmää. Mustapekka-juusto antaa ainakin lihasuikalekermasoosiin erinomaisen muikean pippurisen ja täyteläisyyden säväyksen... saattaisi sopia tuohonkin. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|