Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16672 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 10.10.2019 08:34 Viestin aihe: |
|
|
Se on varmaan noista lautasista kiinni se homma kunnei hanki samannäköstä saada ikinä tehtyä...
Ravintolan saisit perustaa(jollei jo olekin) _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hemuli Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2004 Viestejä: 334 Paikkakunta: Itä-Uusimaa
|
Lähetetty: 10.10.2019 08:39 Viestin aihe: |
|
|
Palvihirvestä kinkkupiirakka ja loput leivän päälle. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 729
|
Lähetetty: 10.10.2019 10:38 Viestin aihe: |
|
|
valmet 412s kirjoitti: | Se on varmaan noista lautasista kiinni se homma kunnei hanki samannäköstä saada ikinä tehtyä...
Ravintolan saisit perustaa(jollei jo olekin) |
Siitäkö se onkin kiinni, no niin tietysti. Olen ihmetellyt että mikä mättää.
Mäkin olisin mieluusti foxin kaveri.... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 10.10.2019 12:12 Viestin aihe: |
|
|
Joo lautasista kiinni...
Tuota Moskovan pataa suosittelen kokeilemaan. Luulin että se on venäläinen ruoka, mutta eipäs olekaan. Alkuperäinen resepti ja nimen lähde löytyy tuolta linkin takaa: https://www.menaiset.fi/artikkeli/ruoka/reseptit/legendaarisen-mysi-lahtisen-moskovanpata-klassikko-johon-kaikki-rakastuvat
Ja kannattaa kokeilla ensin orjallisesti tuota reseptiä noudattaen ennen kuin lähtee säveltämään, sillä turhaan tuota ei ole kehuttu. Saa siten hyvän vertailukohdan omille sävellyksille ja hyvän pohjan viedä makuprofiilia omaan suuntaan. Itsellenikin oli tuskaa jättää omat suosikkimausteet kuten valkosipuli, timjami, maustepippuri ja laakerinlehti pois. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
terva Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2007 Viestejä: 1673
|
Lähetetty: 10.10.2019 22:28 Viestin aihe: |
|
|
fox66 kirjoitti: | Itsellenikin oli tuskaa jättää omat suosikkimausteet kuten valkosipuli, timjami, maustepippuri ja laakerinlehti pois. |
Miten mikään (riista)ruoka voi olla hyvää ilman noita? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Peto Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 10093 Paikkakunta: Tre/P-pohjanmaa.
|
Lähetetty: 10.10.2019 22:39 Viestin aihe: |
|
|
terva kirjoitti: | fox66 kirjoitti: | Itsellenikin oli tuskaa jättää omat suosikkimausteet kuten valkosipuli, timjami, maustepippuri ja laakerinlehti pois. |
Miten mikään (riista)ruoka voi olla hyvää ilman noita? |
Se selviää äkkiä kun teet vaikka hirvestä Moskovan pataa Mysin reseptillä. En ole kuullut kenenkään moittivan. _________________ Vaikka muu häviää, niin metsästys jää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 377
|
Lähetetty: 11.10.2019 23:04 Viestin aihe: |
|
|
Hirvimureketta asiaankuuluvine lisukkeineen. Huomenna sama setti. Sunnuntaina kokeillaan vähän erikoisempaa eli ranskalaista "villisorsaa". Pakastettuna ostin. Veikkaan, että kyseessä on heinäsorsa, joskin koko on vähän pienempi mihin olen tottunut |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hOLIC Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tam 2013 Viestejä: 760 Paikkakunta: Keski-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 17.10.2019 20:00 Viestin aihe: |
|
|
Tein viime vuonna tuota moskovanpataa hirvestä mysi lahtisen reseptillä ja oli kyllä tautisen hyvää! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Latvajärvi Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Huh 2008 Viestejä: 461
|
Lähetetty: 19.10.2019 17:10 Viestin aihe: |
|
|
Palstan innoittamana moskovan pata rusakosta paistuu leivinuunissa. Saapa nähä onko hehkutuksen arvoista. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 19.10.2019 19:34 Viestin aihe: |
|
|
Me syötiin varmaan kolme päivää tuota Moskovan pataa eikä tökkiny yhtään
Tänään juustoinen ja yrttinen pekoniin kääritty hirvirulla hirven fileestä, ranskalainen perunasalaatti, turkkilaiseen jugurttiin tehty colesalaatti, paahdettuja tomaatteja ja konjakki-pippurikastike.
Eipä ollu huonoo tämäkään
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Latvajärvi Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Huh 2008 Viestejä: 461
|
Lähetetty: 19.10.2019 21:42 Viestin aihe: |
|
|
Fox asettaa riman niin korkealle ettei paljon kehtaa omia tuotoksia esitellä
Mutta pata oli kyllä maineensa veroinen. 5 vee tyttökin otti lisää kaksi kertaa, se on jo ihme kun ruuassa on sipulia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 20.10.2019 07:47 Viestin aihe: |
|
|
Sanos muuta, omat vaikuttaa sörsseliltä. Vaikka maku on ihan ok. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 26.10.2019 13:31 Viestin aihe: |
|
|
Tänään juuri aamunsarastuksen aikaan istuessani kannonnokassa ihalemassa Varsinais-Suomalaista peltomaisemaa huulilleni jotenkin muodostui sana Wallenberg.
Lyhyen mutta sitäkin onnistuneemman ja tuottoisan sorkkajahtiaamun pääteeki kipikapi myöhästynyttä lounasta laittamaan.
Biff Wallenberg, tälläkertaa alkuperäisestä poiketen peuranlihasta ja ilman herneitä.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 26.10.2019 13:50 Viestin aihe: |
|
|
Samalla hellanlämmityksellä pyöräytin huomisen kisapäivän buffa/duunarievään.
Shepherdspie, tai kun se on peurasta niin kai se on sitten Hunterspie?
Annan tuon muusin imeltyä aina joitain tunteja ja aamulla sitten muutamaksi tunniksi uuninlämpöön tekeytymään.
Tästäkin puuttuu ne ”originaali lisukkeet” eli herneet. Olikohan ennenvanhaan mitään muuta vihanneksia kun herneitä ja porkkanaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|