Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
juse Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Jou 2004 Viestejä: 4723
|
Lähetetty: 19.02.2021 20:08 Viestin aihe: |
|
|
Savustettua heinuria, jossa oli ennen pönttöön menoa puolensentin rasvakerros. Ai !&%¤#"!....
_________________ Hatun noston kruunaa roston, suussa palaa sippiboston |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tönöttäjä Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2011 Viestejä: 2818 Paikkakunta: K-S
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nimrod Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Elo 2005 Viestejä: 14781
|
Lähetetty: 21.02.2021 00:00 Viestin aihe: |
|
|
Tehtiin pikkuporukalla hirvitacoja ja käristystä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjola Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Kes 2009 Viestejä: 26278
|
Lähetetty: 18.03.2021 19:47 Viestin aihe: |
|
|
No kait kalaruokaki sopii tänn. Taas ahvenen aika, Lokan ahvenvilettä pannulla ja voi että osaa olla hyvää ja helppoa...... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Niskahikinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Syy 2019 Viestejä: 359 Paikkakunta: Kymenlaakso
|
Lähetetty: 21.03.2021 18:54 Viestin aihe: |
|
|
Bourgognen pataa Kauriista. Puikulapottua ja parsaa. Päälle Italialaista punaviiniä Pelago 2013 Umani Ronchi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 28.03.2021 11:12 Viestin aihe: |
|
|
Tämä on niin hyvää että laitanpas jakoon tännekin kun kerran tuli ahvenista puhe, ja pilkkiaikakin alkaa olla parhaillaan.
Tilli-sitruunarisotto paistetuilla ahvenilla, aivan huippua!
http://www.kettunet.com/ahvenrisotto/
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12170
|
Lähetetty: 06.04.2021 07:35 Viestin aihe: |
|
|
Saltim Bocca hirven ulkofileestä. On se vaan maukas resepti, kun vaan muistaa ja malttaa tarpeeksi kuivaksi ja kokoon kiehutella valkoviinin loppuvaiheessa, että tulee tarpeeksi tiivis kastike liemestä. Ja muistaa kaiken kastikkeen myös lihoille käyttää. Tulee se kastike sieltä pannusta leivällä kaavittu lopuksi kyl, eipä sen puoleen.
Vaan taas kerran tuli mieleen, miten aikuisen elukan ulkofile onkaan yliarvostettu liha mureutensa puolesta. Sisäpaisti ja jopa paahtopaistikin menee pihvivärkkinä omassa arvostuksessa ylemmäs. Mutta yleisemmin väelle tuntuu fileet olevan fileitä ja paistit paisteja ja ruokalajit sen mukaan. Hieman sääli. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16674 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 09.04.2021 19:08 Viestin aihe: |
|
|
Peuraburgerpäivä tänään.
-sametinpehmeä briossisämpylä
-peuranvasan kokolihapihvi
-punasipulihilloke itsekeitetty
-jääsalaatti
-rapea pekoni
-valkosipulisuolakurkku
-tomaatti
-cheddarjuusto(aurajuusto)
-omatekoinen majoneesi
-ketsuppi
Hoh hoijaa.... _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 18.04.2021 01:24 Viestin aihe: |
|
|
Suola-pippurimiehet vapiskaa! Hirveä Nepalin tyyliin... ae peeveli...
Hirven ulkopaistia tandoorikastikkeessa ja basmatiriisiä. Pizzauunissa paistettua naanleipää ja raitaa.
http://www.kettunet.com/himalayan-hirvea-osa-ii/
_________________
Viimeinen muokkaaja, fox66 pvm 18.04.2021 12:27, muokattu 2 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 18.04.2021 07:17 Viestin aihe: |
|
|
Komee pata foxilla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
NEHunting Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Syy 2009 Viestejä: 2632
|
Lähetetty: 18.04.2021 08:01 Viestin aihe: |
|
|
No nyt sillä foxilla on jo ahjokin. Jokohan kohta nähdään kettulogo terässäkin
Nimittäin ei hirvenpaisti ja joulukinkku mahdu tuohon mikroon. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koavzur Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2007 Viestejä: 1247
|
Lähetetty: 18.04.2021 08:05 Viestin aihe: |
|
|
fox66 kirjoitti: | Tämä on niin hyvää että laitanpas jakoon tännekin kun kerran tuli ahvenista puhe, ja pilkkiaikakin alkaa olla parhaillaan.
Tilli-sitruunarisotto paistetuilla ahvenilla, aivan huippua!
http://www.kettunet.com/ahvenrisotto/
|
Tämä on testattava! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|