OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Hidas hirvipata

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Riti
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 27 Jou 2004
Viestejä: 7

LähetäLähetetty: 22.01.2008 20:53    Viestin aihe: Hidas hirvipata Vastaa lainaamalla viestiä

Olen joskus maistanut jänteisistä hirvenlihoista tehtyä pataruokaa, joka oli yön yli leivinuunin jälkilämmössä. SE OLI HERKKUA. Kaikki jänteet olivat sulannet ja liha oli pehmeää ja maukasta. Valitettavasti tekijää ei enää ole, joten kyselen nyt teiltä apua. Onko kellään tuommoisen ruoan reseptiä?
_________________
Riti
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
petra
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Lok 2006
Viestejä: 2802

LähetäLähetetty: 22.01.2008 22:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Liekköhän ollu jänteitä?????Nehän otetaan jousiin Rolling Eyes Rolling Eyes Meilläpäin pannaan pataan luullisia lihoja.......Tae oikeestaan myö syötetään luut koirille ja ite syyvään lihat Surprised
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EräÄijä
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 04 Tam 2008
Viestejä: 10
Paikkakunta: keski-suomi

LähetäLähetetty: 31.01.2008 19:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ota valurautapata tms. missä on kansi. Kuori ja paloittele padanpohjalle esim. porkkanaa ja sipulia. Olen joskus käyttänyt muunkin merkkisiä vihanneksia.Lirauta pieni tippa vettä padan pohjalle. Laita sulatettu,kuivattu paisti vihannesten päälle. Laita paistin päälle karkeita suoloja ja mieleisiä mausteita. Kansi päälle ja levylle. Levylle lämpöä pienin mahdollinen. Anna olla yön yli ja aamulla maistelemaan. Olen tätä tehnyt myös hirven kokonaisista kinttu lihoista ja hyvää tuli silloinkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
joop
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Maa 2004
Viestejä: 576
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 01.02.2008 08:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Toimii myös uunissa, eli sipulia, porkkanaa jne (mitä nyt mieleen tulee) padan pohjalle, silputut lihat perään (tai sekaisin), mausteet (suolaa ja muuta maun mukaan muuta). Vettä. Sitten uuniin, uuni n. 80 'C ja antaa olla yön yli siellä (n. 10h, leivin uuni hoitaa asian paremmin). Aamulla, nappaa systeemin pois ja avot on niin pehmeätä lihhoo että.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EräÄijä
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 04 Tam 2008
Viestejä: 10
Paikkakunta: keski-suomi

LähetäLähetetty: 01.02.2008 20:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ups,...Aikaisempi ohje ei toimi muun laisella vuokalla kuin sellaisella joka on suunniteltu myös liedellä piettäväksi...pahoittelen...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Riti
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 27 Jou 2004
Viestejä: 7

LähetäLähetetty: 02.02.2008 17:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitos järkevistä vastauksista. Täytyy alkuviikolla kokeilla.
_________________
Riti
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com