OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Reaaliaikainen eräkeittiö
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Ohjeita ongelmatilanteisiin ja Netiketti, lue tämä ennen kuin kirjoitat tai rekisteröidyt!
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 16:10    Viestin aihe: Reaaliaikainen eräkeittiö Vastaa lainaamalla viestiä

Tervetuloa eräruokien ihmeelliseen, ja reaaliaikaisen eräkeittiön vielä ihmeellisempään maailmaan!

Tänään teemme jotain outoa kokeilevassa keittiössä. Huomaa, että ruoka valmistuu sitä mukaa kun seurat tätä keittiösarjaa.

Tänään valmistamme riekoista jotain missä käytämme savustuspussia, soijakatsiketta, vihanneksia ja jotain muuta epämääräistä.

Aloitamme alkutarpeiden pikaisella esittelyllä:



Siinäpä osa releistä siis. Riekkoja 2 kpl, savustuspussi ja muuta sälää...

Alkuun nakataan vihannekset kiehumaan aivan pieneksi toviksi.



Ja kun vihannekset ovat kiehahtaneet, survotaan ne ja riekot savustuspussiin. Uuni on lämmennyt yli 250 asteeseen.



Pari palkattua apulaista...



...vahtii savustuksen edistymistä sillä välin kun tutkiskelemme mitä muuta sekaan soveltuvaa jääkauppisesta löytyykään...



Ja nyt hetkeksi seuraamaan kaupallisia tiedotteita!
_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wildgame
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Hei 2004
Viestejä: 968
Paikkakunta: Itäinen Uusimaa ja keski-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 04.11.2004 16:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miltä toi Toosa-juusto maistuu, sillille? Voi antaa tietysti pikantin loppusäväyksen makuun, vielä jos sattuu löytyyn "ässä" hampaiden välistä Very Happy
_________________
Respect the Game....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 16:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tervetuloa taas takaisin tänne ikuisten epäonnistujien eräruokakeittiöön!

Riekot ja vihannekset ovat lilluneet nyt parikytminsaa uunissa ja on aika katsoa mitä on tapahtunut...



Oi! Onpas riekko saanutkin sitten pintaansa kauniin värin ja toivottavasti sisuksiinsa sopivasti savun makua! Lientäkin on irronnut!

Siirrymme seuraavaan vaiheeseen, eli puemme tunturissa rasvattomaksi riutuneen riekon silavatakkiin. Amerikanpekoni napsitaan hammastikuilla kiinni rinnuksiin ja sinne väliin himppu suolaa ja pippurisekoitusta.

Kaadetaan savustuspussista vihannekset ja liemi riekokojen seuraksi pataan, lisätään vettä ja soijakastiketta sekä ROOSA -tuorejuustoa (maussa rosepippuria, paprikaa yms.).



Paa uuniin 150 asteeseen ja annetaanpas olla...

Nyt pidämme hieman pidemmän tauon, sillä kokki joutuu käymään pari tuntia kasvatuksen historian ja filosofian luennoilla. Syökää sillä aikaa sipsiä.

Avustajat jäävät vahtimaan ruuan valmistumista.


_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Verokarhu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Huh 2004
Viestejä: 151

LähetäLähetetty: 04.11.2004 17:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No onnea! Vaikka et sä kyllä onnea näytä tarvitsevan, oot selvästi kokannut joskus ennenkin.

Jätit sitten pari nälkäistä apulaista kuolaamaan kotiin, vai? Laughing
_________________
What you see IS NOT what you get!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vituxmän
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Kes 2004
Viestejä: 286

LähetäLähetetty: 04.11.2004 17:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko seuraavaksi tulossa lappilainen kuikkakeitto Question
Jos joukossa joku eläinlääkäri, hän voisi kirjoittaa reseptin spiritus fortukseelle, taitaa mennä viisi(toista) litraa kuikkakeittoon, jos oikein muistan, hik... Laughing
Miksei Pjotorin keittiössä ole yhtään santtupulloa, onko huolto pettänyt, olemme huolestuneita ..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Elwood
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1418
Paikkakunta: Siilinjärvi

LähetäLähetetty: 04.11.2004 18:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vituxmän, miksi luulet mainoskatkon olleen Wink Cool
_________________
Tosi asiaa ei tarvitse uskoa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 19:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Avatkaa vastaanottimenne, keittiössä on mehevä tuoksu!

Mitäs sieltä paljastuukaan...



Hyvin on riekko muhinut ja saa vielä seurakseen loput Roosasta.

Ja sitten taas kokeilemaan, josko lohkopotut ja porkkanat saa pilalle paistinpannulla...





Jatkoa seuraa...
_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 19:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja hyvä yleisö, arvoisat katsojat, hyvä ruoka vaatii aperatiivit ja kunnon ruokajuoman... jostain syystä toinen aperatiivipullo on vajunut... vuotanekko?

Taustalla ruuantekojuomaa.



ja sitten porkkanoiden ja pottujen kimppuun...


_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 20:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kaikki hyvät ruuat on aina pilattava kermalla... Huomatkaa ajattella myös vaimoa, vain 7 % rasvaa... Jos tuo saa ruuan maistumaan miltää, niin vaimo aikoo...


_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 20:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja rakkaat katsojat, näin on tuhlattu kaksi arvokasta riekkoa yltiöpäisen kokeiluhimon liekehtivälle roviolle.

Näyttää tältä:



Ja maistuu tältä:



Arvovaltainen makuraati koostuu yhdestä kappaleesta luomuvaimoja. Mutta mitä mieltä raati on ruuasta? Tässä pari irrallista kommenttia murkinoinnin ohesta:

- Outo tuo savun maku...
- Maistuu ihan samalle kuin navetta haisee...
- Onko pakko syödä tuota? (sydän)
- Kuivaa tämä liha (totta)
- Pakko juoda vettä...
- En jaksa ennää...
- Onko sulla kännykän muistissa Kotipizzan numero?

Kokki epäilee keitoksen siis onnistuneen ja uskoo pääsevänsä eräretkille riekkoja pöytään hankkimaan myös tulevina syksyinä!

Bon Apetit!
_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Saisinkos laskun, kiitos
Vieras





LähetäLähetetty: 04.11.2004 21:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Heitäppäs villi arvio siitä paljonko tuli riekkoaterialle hintaa? Muutama euro on varmaan pantu jonoon, ennen kuin linnut on lautasella.

Varsinkin jos laskemisen aloittaa tyylillä: "aluksi ostetaan 2 seisojaa.." Very Happy Very Happy

p.s. älä vaan kerro vaimollesi loppusummaa Laughing Laughing
Takaisin alkuun
Petteri_N
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 1180

LähetäLähetetty: 04.11.2004 21:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kun opiskelin tuossa männä vuosina viestintää, niin saman ryhmän tyttäret halusivat välttämättä tehdä nettisivuston, joka pureutuu opiskelijan ruokavalioon. Tuumasin jo tuolloin että on se kyllä yksipuolista ja kuivakkaa tämä opiskelijaruoka, nytkin olen viikon aikana syönyt kolmena päivänä hirven sisäfilettä...

Halusivat sinne sivustolle vielä sitten ruokareseptin lisäksi aterian kustannusarvion. Kirjoitin heille reseptin "aamu-usvan jälkeen saalistettua urosteertä kanttarellikermakastikkeessa". Se tulikin sitten maksamaan tuollaiset kolkyttuhatta mummon markkaa. Se oli sitä aikaa kun riesana oli yksi seisoja...

Että mitähän tuo nyt sitten maksaisi, en halua arvailla, eikä sitä suoraan voi kai laskeakaan,eikä pidäkään. Voidaanhan ajatella, että rahat ovatmenneet ulkoiluun ja koira"harrastukseen" ja riekot ovat tyystin ilmaisia.

Hyvää muuten tämä punaviini kun yksin juo! Hik!
_________________
Meidän äiti tekee parempia lapsia kuin teidän äiti!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jarih
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 2086
Paikkakunta: Kirkkonummi

LähetäLähetetty: 04.11.2004 22:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ai, vaimo tykkäsi siis noin paljon ja jäit yksin juomaan Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 1001
Paikkakunta: Rovaniemi

LähetäLähetetty: 04.11.2004 23:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos olisin nähnyt hämärässä kämpässä, että tuohon Grouse-pulloon jäi noin reilu kulma, niin oisinpa vahtinut sitä paljon tiukemmin. Noh, osaanpa olla ensi syksynä tarkenpana Exclamation
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
admin
Site Admin


Liittynyt: 04 Maa 2004
Viestejä: 1375

LähetäLähetetty: 24.11.2004 21:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

up
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Ohjeita ongelmatilanteisiin ja Netiketti, lue tämä ennen kuin kirjoitat tai rekisteröidyt! Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
Sivu 1 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com