Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
poiu Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Maa 2008 Viestejä: 232
|
Lähetetty: 11.08.2008 19:59 Viestin aihe: |
|
|
Jyräys kirjoitti: | kalle.v kirjoitti: |
Sanosinko että on todella herkullisen näköistä!Ite valmistelin eilen poutun ulukofilettä ja pottuja |
Ja ei ollenkaan pahemman makuista.
Marinaadiksi laitoin oliiviöljyä, yrttisuolaa ja pippurisekoitusta |
Kiva tietää että marinadissa oliiviöljy toimii, kymmenkunta kyyhkysen rintapalaa marinadissa jossa oliiviöljyä,soijakastiketta,punaviinietikkaa,pippureita jne.
Valmistustapa vielä auki,ehdotuksia? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pystykorvamies Vieras
|
Lähetetty: 11.08.2008 20:14 Viestin aihe: |
|
|
Jyräys kirjoitti: | kalle.v kirjoitti: |
Sanosinko että on todella herkullisen näköistä!Ite valmistelin eilen poutun ulukofilettä ja pottuja |
Ja ei ollenkaan pahemman makuista.
Marinaadiksi laitoin oliiviöljyä, yrttisuolaa ja pippurisekoitusta | Se on kyllä ulkonäön perustella paljon mahollista. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyräys Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 3171 Paikkakunta: SS
|
Lähetetty: 11.08.2008 21:08 Viestin aihe: |
|
|
poiu kirjoitti: | Kiva tietää että marinadissa oliiviöljy toimii, kymmenkunta kyyhkysen rintapalaa marinadissa jossa oliiviöljyä,soijakastiketta,punaviinietikkaa,pippureita jne.
Valmistustapa vielä auki,ehdotuksia? |
Valurautapannu, grilli tai uuni. Siinä olisi omat vaihtoehdot.
Itse pidin grillatusta ja vielä kun on mukavat grillausilmat iltaisin niin grilliin vaan.
Kyllä sitä riistaa kerkee sitten talven mittaan uunissa ja pannulla tirisyttämään.
Kerroppa sitten millainen marinaadi oli jos vaikka kokeilisi sitä seuraavaksi. _________________ Save a tree - eat a beaver |
|
Takaisin alkuun |
|
|
poiu Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Maa 2008 Viestejä: 232
|
Lähetetty: 16.08.2008 00:02 Viestin aihe: |
|
|
Jyräys kirjoitti: | poiu kirjoitti: | Kiva tietää että marinadissa oliiviöljy toimii, kymmenkunta kyyhkysen rintapalaa marinadissa jossa oliiviöljyä,soijakastiketta,punaviinietikkaa,pippureita jne.
Valmistustapa vielä auki,ehdotuksia? |
Valurautapannu, grilli tai uuni. Siinä olisi omat vaihtoehdot.
Itse pidin grillatusta ja vielä kun on mukavat grillausilmat iltaisin niin grilliin vaan.
Kyllä sitä riistaa kerkee sitten talven mittaan uunissa ja pannulla tirisyttämään.
Kerroppa sitten millainen marinaadi oli jos vaikka kokeilisi sitä seuraavaksi. |
Toimii,olivat marinadissa lähes pari vuorokautta. Pataan marinadit puhdistaen,sekaan vain sipulia. Yksinkertainen valmistustapa tällä kertaa,lisukkeena perunaa ja oman maan antimien salaattia |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 16.08.2008 10:23 Viestin aihe: |
|
|
Jyräys kirjoitti: |
Kyllä sitä riistaa kerkee sitten talven mittaan uunissa ja pannulla tirisyttämään. |
Kaasugrillin kanssa lienee talvella vähän hankalampaa mutta hiiligrilli kannattaa ehdottomasti jättää käyttökuntoon talveksi. Vähintään uunnavuonna on paikallaan grillata riistaa!
Tässä ehkä paras kuva mitä allekirjoittaneesta on otettu... Ja jos kalusto naurattaa niin sanottakoon että grilli on sittemmin päivitetty 0,5 m2 hiiligrilliin kahdella säädettävällä arinalla. Kuvan valopään käyttämä päävalo on edelleen käytössä.
Edit: keturalleen mennyt lainaus. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 03.09.2008 15:00 Viestin aihe: |
|
|
Sikailua
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 03.09.2008 15:04 Viestin aihe: |
|
|
Mitähän tämäkin mahtaa olla…
Itselleni ei oikein kirkastunut, miten tuo “halloveeni” oikein kuuluisi valmistaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 06.09.2008 21:01 Viestin aihe: |
|
|
Kalvottamat jäniksen fileet marinoitumassa
Grilliin ja muutama pekonisieni sekaan
Lopputulos oli ihan syötävää
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 06.09.2008 21:38 Viestin aihe: |
|
|
Melko herkullisen näköistä. Toimiko marinadi niinkuin kuuluu? Siis että oliko pehmeä jänis? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 06.09.2008 21:59 Viestin aihe: |
|
|
Erittäin pehmeää |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pekingfoxie Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 28 Syy 2008 Viestejä: 22 Paikkakunta: Helsinki
|
Lähetetty: 09.10.2008 21:52 Viestin aihe: |
|
|
Onpas teillä kivannäköisiä grillejä ja pihoja. Olispa mullakin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Paatti Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Lok 2004 Viestejä: 3041
|
Lähetetty: 09.10.2008 22:48 Viestin aihe: |
|
|
Kivinevalla esillä ehkäpä parasta jänistä, mitä voi olla. Rusakko tässä tapauksessa metsäjänistä parempaa.
Joskus on noita fileitä peijaisissa pienellä porukalla grillattu ja on ehdottomasti kokeilemisen arvoista tavaraa. Tosin yksissä kemuissa ainakn taisi tulla pää kipeäksi, eli varokaa häkää grillattaessa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
maunoahonen Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Jou 2005 Viestejä: 92 Paikkakunta: pöpilä
|
Lähetetty: 02.04.2009 10:20 Viestin aihe: |
|
|
Olisiko hyviä vinkkejä grillaukseen jos vknloppuna avaisi kauden? Yksi peuran paisti löytyy pakkasesta. Saako grillissä siitä jotain erikoista? _________________ mä oon pannu tos ladossa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 20.04.2009 12:58 Viestin aihe: |
|
|
Grillauskaluston talven jälkeinen kunto saa veden herahtamaan kielelle... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jersu Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Hei 2006 Viestejä: 1519 Paikkakunta: seinäjoki
|
Lähetetty: 17.05.2009 15:43 Viestin aihe: |
|
|
Pientä snäki palaa!
Pakkaasesta löytyy vielä lintua ja lihaa hanhesta masseen... Otin tuos eilehen pari teertä ja fasaanin sulamaan jotta saa grillata...
Leikkasin rinta palat irti rupista ja laiton fileet keskeltä halki ja hakkasin pihveiksi... Pieni marinadi pintaan, suolaa, mustapippuria, aromisuolaa ja grillimaustetta... Laitoon piffit lautaselle ja kaadoin vielä rypsiöljyä johon on sekootettu hunajaa yksi ruokalusikallinen...
Hyvää tuli... Ruoka sopii hyvin pienelle kaveri porukalle illalla grillattavaksi... _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|