Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 24.11.2008 11:47 Viestin aihe: |
|
|
Lahtinen kirjoitti: | Peuraa kiinalaisittain |
Kevätkääryle.... Onko nuo pariisin perunat tehty kiinassa? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 18.03.2009 16:45 Viestin aihe: |
|
|
Terveellistä kotiruokaa…
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 18.03.2009 19:26 Viestin aihe: |
|
|
Lahtinenhan on vääntänyt hirvenjauhelihasta kelvon arkiaterian.
Chileläistä cono sur halpispöytäviiniä, arlan tarjousprosentti maitoa, heinzin salsaketsuppia, italian ihmettä eli parmesanjuustoa ja vanha rystysten raastaja, sweet thaichili-soossia, jotain barbeque kastiketta(HP), gnochi-pastaa, pekonia ja valkosibulaa!
Kyllä hirveäkin syö paremman puutteessa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juha Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Maa 2004 Viestejä: 1001 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 30.03.2009 16:29 Viestin aihe: |
|
|
Lainataanpas taas Lahtisen ansiokasta topicia...
Teeren rintaa ja koipiconfit, sipuli-puikulapyre, tummaa herukka-valkosipulikastiketta ja karamellisoitua sipulia.
Ihan OK satsi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
Lähetetty: 05.04.2009 20:42 Viestin aihe: |
|
|
Pärkele! Missä heinät! Tuossa pitää ehdottomasti olla kaksi saraheinää ristissä! _________________ Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juha Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Maa 2004 Viestejä: 1001 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 05.04.2009 22:06 Viestin aihe: |
|
|
Uso pois, että oisin kyllä laittanut jos ois ollut mitä laittaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
Lähetetty: 06.04.2009 08:30 Viestin aihe: |
|
|
Vois löytyä mosperin makasiinin ja etutukin välistä jos vilikasee? _________________ Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Loikka ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 948 Paikkakunta: Kotimaa
|
Lähetetty: 06.04.2009 12:03 Viestin aihe: |
|
|
Juha kirjoitti: |
Teeren rintaa ja koipiconfi |
Heti pitää narista (kun kerrankin voi )... Koipiconfissa kuuluisi olla luu paljaana ja tuossa sitä ei ole... Mars mars kyökkiin häpeämään ja ruoskimaan itseäsi kastikekauhalla
Kaipa tuonkin annoksen söisi jos saisi maut suusta huuhdella kunnon punkulla ja illanpäätteeksi kurlata savuviskillä... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35434
|
Lähetetty: 06.04.2009 12:11 Viestin aihe: |
|
|
Musta pitkäsääri jalakain juuressa.....No prkl...Labbista mää tarkotin _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juha Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Maa 2004 Viestejä: 1001 Paikkakunta: Rovaniemi
|
Lähetetty: 06.04.2009 12:32 Viestin aihe: |
|
|
Loikka kirjoitti: | Juha kirjoitti: |
Teeren rintaa ja koipiconfi |
Heti pitää narista (kun kerrankin voi )... Koipiconfissa kuuluisi olla luu paljaana ja tuossa sitä ei ole... Mars mars kyökkiin häpeämään ja ruoskimaan itseäsi kastikekauhalla
Kaipa tuonkin annoksen söisi jos saisi maut suusta huuhdella kunnon punkulla ja illanpäätteeksi kurlata savuviskillä... |
Jos nyt aletaan hiplaamaan välimerkkiä, niin confiture on tapa kypsentää raaka-aineet omassa nesteessään/rasvassaan.
Esimerkiksi Confit de canard on oma annoksensa ja siinä luu on tapana putsata näkyviin.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 27.04.2009 09:51 Viestin aihe: |
|
|
Kappas.
Pakkasesta löytyi vielä -07 mallin lihoja.
GT alle
Marinadi päälle
Ja seuraavana päivänä puikulat kaveriksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
RealExtreme Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Hel 2008 Viestejä: 3283 Paikkakunta: Häilyvä raja hyvän & pahan alueella
|
Lähetetty: 27.04.2009 11:35 Viestin aihe: |
|
|
Lahtinen kirjoitti: | Kappas.
Pakkasesta löytyi vielä -07 mallin lihoja.
|
Minä kun ajattelin, että kyseessä on kuukausi... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 26.10.2009 16:51 Viestin aihe: |
|
|
Onko joku muu muuten törmännyt vastaavaan ongelmaan näin jahtikaudella; Pakastin meinaa tulla armottoman täyteen ja ylivuotisia jääpaloja on hävitettävä oikein urakalla.
Puolukkamehu on tuohon melkoisen hyvä voiteluaine…
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 28.10.2009 16:18 Viestin aihe: |
|
|
Sateinen päivä…
Pakkasesta löytyy vielä jokunen ylivuotinen paistinkappale. Olen jotenkin noiden paistien laittoa vuosien varrella vierastanut ”hankalana ja epäonnistumisherkkänä” puuhana.
Marinaadit kehiin. Omasta mielestäni marinointi on ihan hyvä ”maustamis- ja mureutuskeino”. Otin lihan vuorokautta ennen sulamaan jääkaappiin ja sitten vuorokaudeksi marinadiin.
Homma käyntiin
Paisti onnistui mukavasti
…mutta perunat jäivät raaoiksi.
Sateinen päivä… |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 28.10.2009 22:34 Viestin aihe: |
|
|
Ihan hyvin näyttäs paistin sitkistäminen onnistuneen..... _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|