Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
wooof
Liittynyt: 04 Maa 2006 Viestejä: 1 Paikkakunta: Koillismaa
|
Lähetetty: 05.03.2006 22:39 Viestin aihe: kuivalihan valmistuksesta |
|
|
Luin jostain että jotkut ei käytä mitään suojaa lihojen ympärillä..? Millaisia virityksiä forumilaisilta löytyy? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Powerhead Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Hel 2006 Viestejä: 820
|
Lähetetty: 06.03.2006 01:50 Viestin aihe: |
|
|
Mitä ihmeen suojia siihen tarvii?! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
eo1101 Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Elo 2004 Viestejä: 371
|
Lähetetty: 06.03.2006 09:45 Viestin aihe: |
|
|
Mulla on ollut nyt just kolme viikkoa lihat kuivumassa, ja suojana on rastasverkko, eikä minkäänlaisia ongelmia.
Tietysti myös katto päällä. Voi kohta olla, että kannatta suojella todella perusteellisesti ensinnäkin itseltä, kun nuo maistiaset tahtovat kohta olla päivittäisiä.
Tuo lintuinfluenssa tuo omat ongelmansa - kaiketi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hunter.Man Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Kes 2005 Viestejä: 348 Paikkakunta: Ranua
|
Lähetetty: 12.11.2006 15:44 Viestin aihe: |
|
|
Jees, ei kestä pistää kevväällä hirven syväntä kuivumaan kun tullee joku nuhanen tipu ja köhii niihin lihoihin.
Meillä on ylleensä ollut minkkiverkosta tehty suoja, ettei pääse kutsumattomat vieraat maistiaisia ottamaan. Naapuria varten verkossa kiertää sähkövirta _________________ Erankavijat.netin Babo
Riista.fi:n PasiN |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Repesorsa ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 9356 Paikkakunta: Sieltä
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Musta Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 06 Maa 2009 Viestejä: 62 Paikkakunta: P-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 27.01.2010 20:30 Viestin aihe: |
|
|
Joko kuivalihoja on alettu suolaamaan?
Onko reseptejä/vinkkejä suolaukseen? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
terva Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2007 Viestejä: 1682
|
Lähetetty: 27.01.2010 20:52 Viestin aihe: |
|
|
Musta kirjoitti: | Joko kuivalihoja on alettu suolaamaan?
Onko reseptejä/vinkkejä suolaukseen? |
Pistin perjantaina riippumaan - vähä aikasessa mutta olosuhteiden pakosta. 30g suolaa karkeaa suolaa per kilo lihaa eli kevyesti ravistaa purkkia aina lihakerroksen päälle. 2vkr keittiön nurkassa esim ämpärissä ja sitte riippumaan. Jotku kuivaa suoraan auringossa mutta itellä lihat varjossa, ei tuu kovia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|