Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
esa g Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Maa 2005 Viestejä: 177 Paikkakunta: hml
|
Lähetetty: 12.02.2010 12:20 Viestin aihe: |
|
|
Jos ilvekset kiusana,niin syödään ne pois.Elikkä tänään ihteensä Ilvespaistia.Makiaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16682 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 12.02.2010 12:53 Viestin aihe: |
|
|
tälläviikolla tuli avotulilla 4 päivää valmistettua ja nautittua erilaisia riistaruokia...
ainakin nämä jäi mieleen:
-peura ulkofilepihviä timjamiperunoilla.
-metsäpeurakäristys muusilla.
-peuran savustettua ulkofileetä valkosipuliperunoilla.
-savuinen hernekeitto metsä/vh-peurasta.
-kermainen sienikeitto jne......
ynnä kalaa monenlaisessa muodossa, tikkupullaa ja määrättömästi pannukahvia.
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
RipeH Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Syy 2005 Viestejä: 919 Paikkakunta: Kuhmo
|
Lähetetty: 12.02.2010 13:24 Viestin aihe: |
|
|
Hirvimakkarakeittoa ja leivänpäälle sitten hirveä purkista. Hirvee ruokavalio?
Kuhmolaisen lihanjalostajan tuotteita ja ainakin allekirjoittaneelle kelpaa todella hyvin! Helppoja ja herkullisia ruokia saa noista tehtyä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 12.02.2010 17:34 Viestin aihe: |
|
|
kalalokki kirjoitti: | Mikä on p@skahäntä? |
Valakohäntäpeyra=p@skahäntä |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Marirt Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 80 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 13.02.2010 15:12 Viestin aihe: |
|
|
Hepasta tehtyä jauheliha mureketta, keitetyt perut, kantarellikastike, tuoresalaatti ja puolukkahillo.
Tuttu antoi heppaa kokeiluun ja yllätyin positiivisesti. Oli muuten todella hyvää. Pitäisköhä laittaa heppaa tilaukseen? _________________ Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 13.02.2010 21:46 Viestin aihe: |
|
|
412S, Missä aperitiivit ja digestiivit ja ruokajuoma?
"Miehet" tekee riistasta kunnon ruokaa ja mehukattia mukissa?
Kyllä on maalima muuttunu puolessa vuosikymmenessä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heguli Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Hel 2005 Viestejä: 5666
|
Lähetetty: 13.02.2010 21:55 Viestin aihe: |
|
|
potut ja peurajauheliha + kylmäsavu + juustopiffit.
mukauteltu pyhätunturinpihvi , juustona koskenlaskija. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
dxman ***
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 7478
|
Lähetetty: 13.02.2010 22:08 Viestin aihe: |
|
|
Lasketaanko ryöstäjällä jäälle nyhdetty made riistaksi? Jos lasketaan, niin kiloinen made, nyljettynä karkealla merisuolalla ja sitruunapippurilla maustettuna, voinokareen kera alaumiinipussiin ympyräksi kierrettynä takan hiillokselle muhimaan kolmeksi vartiksi... Sitten paketti v a r o v a s t i päältä avattuna. Voila, made rinkulan sisällä on runsaasti nestettä jossa dipata haarukalla irti raasteetua mateen lihaa.... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sahkuifk Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Mar 2007 Viestejä: 928
|
Lähetetty: 14.02.2010 22:33 Viestin aihe: |
|
|
dxman kirjoitti: | Lasketaanko ryöstäjällä jäälle nyhdetty made riistaksi? Jos lasketaan, niin kiloinen made, nyljettynä karkealla merisuolalla ja sitruunapippurilla maustettuna, voinokareen kera alaumiinipussiin ympyräksi kierrettynä takan hiillokselle muhimaan kolmeksi vartiksi... Sitten paketti v a r o v a s t i päältä avattuna. Voila, made rinkulan sisällä on runsaasti nestettä jossa dipata haarukalla irti raasteetua mateen lihaa.... |
Parhautta tämä, mukaan ruisleipää ja siihen raakaa sipulia päälle . _________________ jos ei voi, niin se on voi voi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Koukkupolovi Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Jou 2004 Viestejä: 6824 Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa
|
Lähetetty: 14.02.2010 23:08 Viestin aihe: |
|
|
Jjup. Porokylän leipomon "ryssänlimppu" on tuossa, niinkuin monessa muussakin leipäkastossa oiva ruistuote.
Maistuu suussa muikealle ja kämppäoloissa on varteenotettava ilmatilaherruuden perusta.. _________________ Hoc iam omni varietate caret. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heguli Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Hel 2005 Viestejä: 5666
|
Lähetetty: 14.02.2010 23:20 Viestin aihe: |
|
|
eikö ne siella Porokylän leipomossa osaa kypsäksi asti paistaa
limppuaan , raaka limppu saa aikaan ilmaherruuden |
|
Takaisin alkuun |
|
|
m.mestari Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Tam 2009 Viestejä: 1493
|
Lähetetty: 15.02.2010 05:30 Viestin aihe: |
|
|
Itä-suomen reissuilla tuiee aina ostettua tuota porokylän Ruis-limppua, vähintään muovikassillinen kotiin viemisiksi, niitä sitte kiva pakkasesta päin napostella... ... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lyrurus Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Jou 2004 Viestejä: 1953 Paikkakunta: Muurame
|
Lähetetty: 15.02.2010 11:19 Viestin aihe: |
|
|
Perinteinen teeripaisti oli eilen. Iäisen vanha kukko - eipä ollut liha mitään höttöä. (Toissapäivänä matikkapalleroita, jos ne siis lasketaan.) |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kalalokki Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Huh 2006 Viestejä: 192 Paikkakunta: Pohjois-Häme
|
Lähetetty: 15.02.2010 19:47 Viestin aihe: |
|
|
Tänään suuri kotikokkini ja rakas avovaimoni oli loihtinut hieman spesiaalimman ruuan, eli ruskittettua hirvenjauhelihaa ja keitettyä makaroonia...
Voi vidu miten luovaa! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 15.02.2010 20:27 Viestin aihe: |
|
|
palvihirveä ja villisikamakkaraa leivällä, |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|