OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

mitä erämiehen grillissä valmistuu ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 41, 42, 43  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 04.07.2015 10:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuinka iso kivi tossa krillissä, ihan makeesti näyttää onnaavan pizza.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wildmind
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1546
Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka

LähetäLähetetty: 04.07.2015 21:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään näillä eväillä
Very Happy

Tulet piippusytykärillä... Tuo Weberin sytkä on kestävä ja asiallinen työkalu.. Ainaskin 5 vuotta tehnyt työnsä kuten pitää..

Pakastimesta tuli etsittyä mitä lähinnä olis tarjolla.. Norjanlohifile muotoutui perhosiksi... Tilliä+puutarhayrttejä, sitruunapipuria ja suolaa... Pakastevihanneksia ja tietysti sipulia.. Alumiinifoliosta tein kalalle grillivuokaa... ei tartu kala ritilään ja helppo tarjoilla..

Ruokajuomaksi omaa tuotantoa Wink


_________________
Usu peritus hariolo veracior
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Mc-manteli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2007
Viestejä: 3606
Paikkakunta: Länsirannikko

LähetäLähetetty: 05.07.2015 02:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyyhkyä ja jäniksen filettä. Suola, pippuri, timjami ja muutaman tunnin oli lihat marinoitumassa.
ilmeisesti onnistunut lopputulos ku emäntäki tykkäs ja syötti ostamansa naudan pihvit koiralle Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20414
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 06.07.2015 09:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jartsu kirjoitti:
Kuinka iso kivi tossa krillissä, ihan makeesti näyttää onnaavan pizza.


Taitaa olla 33cm halkaisija ja joku tommosen 10mm paksu.

Ei ole varmaan "oikein tehty", mutta itse olen käyttänyt pizzan ja kiven välissä leivinpaperia --> Hyvin on pelannut.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
wildmind
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 1546
Paikkakunta: Merijärvi, Manse-Viinikka

LähetäLähetetty: 06.07.2015 09:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
Jartsu kirjoitti:
Kuinka iso kivi tossa krillissä, ihan makeesti näyttää onnaavan pizza.


Taitaa olla 33cm halkaisija ja joku tommosen 10mm paksu.

Ei ole varmaan "oikein tehty", mutta itse olen käyttänyt pizzan ja kiven välissä leivinpaperia --> Hyvin on pelannut.


tätä on pakko kokeilla... Very Happy
_________________
Usu peritus hariolo veracior
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20414
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 06.07.2015 10:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Muistan kun pienenä grillailtiin ”konekivääriluita”. Silloin toi mökkimatkan kauppakin oli vielä Norlundin kauppa. Taitaa nykyään olla Ahlaisten K-kauppa nimellä, mutta yhtäkaikki --> Tuolla on monasti lihatiskillä erittäin hyvälaatuisia lihoja. En tiedä tuleeko tavara jostain lähituottajilta, mutta monasti jo silmällä näkee, että lihat ovat kautta linjan hyviä.

Otin tuommoisen ohuen fleetareen possun maustamattomia ”grilliluita” ja laitoin varmaan ekaa kertaa kokonaisena. Oli kyllä hyvää settiä, ensin marinadi pintaan vajaaksi tunniksi ja liha grilliin. Suosittelen.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 398
Paikkakunta: Pori

LähetäLähetetty: 06.07.2015 11:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Koitas joskus niin että keität kypsäksi hiljalleen mausteiden kanssa ja jäähdytät, sen jälkeen grillailet jonkun grillauskastikkeen kanssa riviin rapsakan pinnan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20414
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 06.07.2015 13:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

emppu kirjoitti:
Koitas joskus niin että keität kypsäksi hiljalleen mausteiden kanssa ja jäähdytät, sen jälkeen grillailet jonkun grillauskastikkeen kanssa riviin rapsakan pinnan.


Oon jokusen kerran koittanut tuota lihaisammalle "paahtokyljelle". Jostain syystä viimekerralla meni aika lailla vihkoon. Veikkaan, että tuossa pitää olla aika tarkkana ettei "keitä lihasta makua ulos" ennen grillausta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 06.07.2015 14:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitäs jos krillaa ja sit folioon ja uuniin. toki mausteet.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 06.07.2015 15:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itse haudutan ensin uunissa 120 asteen lämmössä pari tuntia ja sen jälkeen hiiligrillissä kannen alla tunti pari savupurujen kanssa niin kauan että alkaa luut olla suht löysässä. Saa sen rapean pinnan siihen.
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
emppu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Maa 2004
Viestejä: 398
Paikkakunta: Pori

LähetäLähetetty: 06.07.2015 17:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
Veikkaan, että tuossa pitää olla aika tarkkana ettei "keitä lihasta makua ulos" ennen grillausta.


Joo pari kertaa käyny sama, pitää keittää niinkun keittäs lihasopan lihoja sillee pikkuhiljaa hymillen niinku "hianot" kokit sanoo.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
timhoe
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2011
Viestejä: 885

LähetäLähetetty: 06.07.2015 18:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Miusta noiden lihojen keittämisessä ei ole mitään mieltä, vaan höyryttäminen/hauduttaminen on parempi vaihtoehto. Lihat kun keitetään keittoa varten niin sehän on ok, kun liemikin syödään, mutta näin muuten ei tuo miusta oikein toimi. Itellä on syvällä uunipellillä haudutusneste, esim. tumma olut, pellin päällä iso ritilä ja lihat siinä, ja folio sitten koko hoidon yli. Parikin tuntia kun niitä hauduttelee kypsäksi ja sitten grillaa / savustaa, niin makua on ja pehmeyttä myös. Vahva IMHO tähän.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20414
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 07.07.2015 12:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

emppu kirjoitti:
Lahtinen kirjoitti:
Veikkaan, että tuossa pitää olla aika tarkkana ettei "keitä lihasta makua ulos" ennen grillausta.


Joo pari kertaa käyny sama, pitää keittää niinkun keittäs lihasopan lihoja sillee pikkuhiljaa hymillen niinku "hianot" kokit sanoo.


Itelle tullut vähän semmoinen olo, että ettei vaan noissa "joka keitetyn paistaa, se makean maistaa"-hommissa apinaa koijattaisi...

Täytää varmaan alkaa itsekin keksiä uusia vanhan kansan kiistattomia totuuksia tyyliin:"Joka hymyillen marinoi, se ei pa..kaa tarinoi".

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 07.07.2015 15:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:
emppu kirjoitti:
Lahtinen kirjoitti:
Veikkaan, että tuossa pitää olla aika tarkkana ettei "keitä lihasta makua ulos" ennen grillausta.


Joo pari kertaa käyny sama, pitää keittää niinkun keittäs lihasopan lihoja sillee pikkuhiljaa hymillen niinku "hianot" kokit sanoo.


Itelle tullut vähän semmoinen olo, että ettei vaan noissa "joka keitetyn paistaa, se makean maistaa"-hommissa apinaa koijattaisi...

Täytää varmaan alkaa itsekin keksiä uusia vanhan kansan kiistattomia totuuksia tyyliin:"Joka hymyillen marinoi, se ei pa..kaa tarinoi".



Sul on oikeet aineet, mut en tiedä mitä sekaan oot kaatanu ku naama on väärällää, vai tuleeko siittä et sulla on iloinen olo ku on läskiä eessä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MPOulu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Lok 2008
Viestejä: 850

LähetäLähetetty: 07.07.2015 15:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuossa on liian vähän läskiä ja tietoisuus siitä on jo hiipinyt mieleen. Siksi naamavärkkiä väännättää mutkille...
_________________
Soft core hunttaaja
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 41, 42, 43  Seuraava
Sivu 36 Yht. 43

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com