OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

kyyhkyn sitkeys?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
tee667
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Jou 2015
Viestejä: 368

LähetäLähetetty: 01.07.2020 21:04    Viestin aihe: kyyhkyn sitkeys? Vastaa lainaamalla viestiä

Viime syksyn viimeiset (ainuat)kyyhkyt joutui pannulle. Paistoin rintafileitä reilun minuutin puoleltaan pannulla ja sitten muutamaksi minuutiksi folioon vetäytymään. Kypsyys oli minusta ok, vähän punertava keskeltä. Muttamutta, liha oli kovin sitkeää. Mikä meni pieleen?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JapiTre
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Lok 2012
Viestejä: 2081
Paikkakunta: Häme

LähetäLähetetty: 01.07.2020 23:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Se, että ammuit vanhoja lintuja ja laitoit ne riiputtamatta pakkaseen.
Nuoret linnut on mureita.
_________________
V*tuttaa, sano kettu pihlajanmarjoista...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sinttivintturi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 15 Elo 2018
Viestejä: 490
Paikkakunta: Pohjois-Häme

LähetäLähetetty: 02.07.2020 02:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos laittaa rintafileet vakuumiin ja pitää kylmiössä tai jääkaapissa +5 asteessa viikon pari,ei tarvii riiputtamista.
Näin mulla menee kaikki lihat,kun on iso kylmiö.Sitten pakkaseen.
Jauhelihat pakkaseen välittömästi jauhamisen jälkeen.
Nuoret tosiaan mureita muutenkin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 13669

LähetäLähetetty: 02.07.2020 06:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Se on ylämäkeen ammuttu, jäänyt veto päälle. Laughing
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
setteriforever
Kanta-asiakas


Liittynyt: 04 Tou 2015
Viestejä: 1034

LähetäLähetetty: 02.07.2020 09:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

sinttivintturi kirjoitti:
Jos laittaa rintafileet vakuumiin ja pitää kylmiössä tai jääkaapissa +5 asteessa viikon pari,ei tarvii riiputtamista.
Näin mulla menee kaikki lihat,kun on iso kylmiö.Sitten pakkaseen.
Jauhelihat pakkaseen välittömästi jauhamisen jälkeen.
Nuoret tosiaan mureita muutenkin.


Tuo vastaa sitä riiputtamista. Hyvä keino. Noin yleensä Suomessa lintuja riiputetaan ihan liian lyhyt aika. Etenkin vesilintujen kohdalla näin käy monelle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
havu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 3048

LähetäLähetetty: 02.07.2020 09:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

vekev kirjoitti:
Se on ylämäkeen ammuttu, jäänyt veto päälle. Laughing

Laughing
_________________
M: kirjasinmetallia, renkkupainoja, lyijyä, tina-lyijy -tankoja.. kysy yv:llä
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tee667
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Jou 2015
Viestejä: 368

LähetäLähetetty: 03.07.2020 10:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oksalle ammuttu, ei ole veto päällä. Pieleen meni vissiin siinä, että rupesin niistä itse laittamaan ruokaa. Ja hankalaa riiputtaminen elokuun helteissä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 13669

LähetäLähetetty: 03.07.2020 11:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

https://hirvikota.wordpress.com/kaadon-jalkeen/riistan-riiputus/

Jääkaappi tai kylmä kaappi, mittaat viileyden ja nappaat tuosta ajan, ei sen tarvii kyyhkyn roikkuu vaan olla tuossa tilassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JSP
Kanta-asiakas


Liittynyt: 01 Syy 2009
Viestejä: 5771
Paikkakunta: Pohjois-pohjanmaa

LähetäLähetetty: 05.10.2020 14:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

sinttivintturi kirjoitti:
Jos laittaa rintafileet vakuumiin ja pitää kylmiössä tai jääkaapissa +5 asteessa viikon pari,ei tarvii riiputtamista.
Näin mulla menee kaikki lihat,kun on iso kylmiö.Sitten pakkaseen.
Jauhelihat pakkaseen välittömästi jauhamisen jälkeen.
Nuoret tosiaan mureita muutenkin.


En pitäis niin kauan jos lihoissa on yhtään reikiä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com