Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
taivaankaari Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Tou 2008 Viestejä: 49 Paikkakunta: Perämeri
|
Lähetetty: 14.08.2013 21:32 Viestin aihe: |
|
|
Jätä vaan uuniin jäähtymään, luukku vähän raolleen. Aamulla lommokorkkiset on ok ja säilyy mitä säilyy, eli aika hyvin. Jos jatkossa uunipellille sopivista purkeista jossain on sattunut kansi valskaamaan ja kansi ei ole lommolla niin se menee aamusta maistellessa ja tulevia maustamishässäköitä suunnitellessa. Tosi mukavaa hommaa ja maukasta apetta kun omat maut löytyvät! _________________ Ei sen tarvi ihimisen häävi olla, että voi toista nuin loukata! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Core Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 10 Lok 2012 Viestejä: 103 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 15.08.2013 07:52 Viestin aihe: |
|
|
Core kirjoitti: | Nyt on kokeilussa ensimmäistä kertaa muikuilla. Amatöörinä ostin vain puoli kiloa, eihän sillä saanut edes kahta kurkkupurkkia täyteen! Lisäksi soosia tuli reilusti ja laitoin sitten kaiken tuohon pieneen määrään, saa nähdä maistuuko muu kuin purkitettu soosi ..
Purkit ja kannet keitin vartin verran, eipä noita ole tarkoitus paria päivää kauempaa säilöä jos vaan tulee syömäkelpoista. Särkeä olisin ostanut, mutta eipä sitä kaupoista oikein tahdo saada.
Purkit uunissa (kympin paikkeilla valmista):
Jätättekö muuten tuon 4 tunnin jälkeen purkit uuniin jäähtymään? Haittaako jos ottaa lämmöt pois ja antaa olla uunissa aamuun asti? |
No HUH HUH! Työpäivä lähti käyntiin huomattavasti paremmin kun oli erittäin maukasta muikkua ruisleivän päällä . Nyt harmittaa kun en ostanut enempää muikkua. Ei muuten haitannut yhtään tuo reilu kastikkeen määrä; muikkuihin ei tartu liikaa makua ja loppu kastike jää vaan purkin pohjalle (jos ei sitä lapioi leivän päälle kuten minä). Kiitos Taivaankaarelle, jätin purkit uuniin aamuun asti ja molempien kannet olivat nätisti lommolla. Vaikka ei sen niin väliä kun eihän näitä syö kun sen pari kertaa kun ei malta lopettaa.. Uusiksi menee ja pian
Edit. Niille, jotka eivät ole vielä tehneet tätä niin tavaran koostumus on hyvin samanlainen kuin purkkisardiineilla jos olet maistanut. Maku tietysti paljon parempi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
RiUDE Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Maa 2004 Viestejä: 20455 Paikkakunta: Savonlinna
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
kettuterri Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2011 Viestejä: 318
|
Lähetetty: 17.02.2014 21:20 Viestin aihe: |
|
|
Loppuviikosta tuli kokeiltua hauki purkkia ja oli muuten hyvää tuli vaan tungettua tomaattipyrettä liikaa ku kalaa oli nii vähä. No tänään sitte tein ahvenesta purkkia ja tuli mieleen nyt kun maistoin niin olisko pitänyt ahvenet eka suomustaa? Hauen tein fileestä ahvenet kokonaisista |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 18.02.2014 15:58 Viestin aihe: |
|
|
apporat kannattaa nylkeä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kettuterri Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2011 Viestejä: 318
|
Lähetetty: 19.02.2014 10:19 Viestin aihe: |
|
|
Okei roskiin täyty heittää nää onneks oli vaan 4 pientä purkkia semmosta lesettä oli vaikka 9h oli noin 130 asteessa. Eilen tein haukea ahventa ja särkeä ahvenen silpuista vedin fileet irti ja nahkan pois illal täytyy maistella |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Core Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 10 Lok 2012 Viestejä: 103 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 21.02.2014 11:52 Viestin aihe: |
|
|
Omnom, tänään menee taas muikut uuniin . On sitten huomenna pilkillä evästä! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 21.02.2014 12:20 Viestin aihe: |
|
|
Miten kauan tuommonen purkki säilyy? Kestääkö jouluun jääkaapissa jos kesälle tekee? Natsisivan tomaatti makrilleissa (peltisäilyke) näykyy olevan parastaennen päiväys 2018 vuoteen asti vaikka säilytetään huoneenlämmössä. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kettuterri Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Maa 2011 Viestejä: 318
|
Lähetetty: 24.02.2014 09:58 Viestin aihe: |
|
|
Särki purkista tuli hyvää. Hauekeen ei oikein ollu kastin maku tarttunu. Ahven vielä odottelee jääkaapissa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|