Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 27.10.2019 18:01 Viestin aihe: |
|
|
Suikalelihakastike hirven vasan paistista ja keittoperunat. Soosi tehty hieman Moskovan padan tyylisesti, mutta vain pannulla.
Vasan paistisuikaleet kypsyivät sillä aikaa kun perunat kiehuivat. Soosissa sipulia, hunajaa, valkosipulia, purjoa, venäläistä kurkkua,
aurajuustoa, cayannepippuria, mustapippuria, ruokakermaa ja lihalientä härän fondista. Peevelin hyvää ja mukava pieni takapotku
cayannesta. Kaveri käväisi ja kun maistoi soosia, niin tuumasi että tietää nyt mitä tekee huomenna ruoaksi
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
vekev Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Jou 2016 Viestejä: 15775
|
Lähetetty: 27.10.2019 18:06 Viestin aihe: |
|
|
Oho, ompa runsauden sarvi toi soosi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
masiina Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Jou 2005 Viestejä: 1579
|
Lähetetty: 27.10.2019 18:19 Viestin aihe: |
|
|
Moskovanpata nauttii tällä hetkellä selkeästi vahvaa hypeä. Tein kesällä periaatepäätöksen että yhtään lintua ei laiteta pakkaseen ennen kuin vanhat on syöty. Arkun pohjalta löytyi riekko, pari teertä ja ukkometso. Kaikista leikkelin täkät siivuiksi ja meton rangasta keittelin riistaliemen purjon, sipulin, porkkanan ja punaviinin kanssa. Noista värkkäilin moskovanpataa sillä erotuksella että aurajuuston korvasin pecorinolla, sitä kun sattui kaupasta tarttumaan mukaan muihin tarkoituksiin. Padan kaveriksi perunamuussia. Oikein hyvä eväs tuli, kiitokset fox66:lle reseptivinkistä. _________________ "...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan." |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Havumetsä Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Syy 2012 Viestejä: 1092 Paikkakunta: Lappi
|
Lähetetty: 27.10.2019 18:52 Viestin aihe: |
|
|
Jänistä ruskeakastissa. Vuoden ollut jänis vakuumissa pakkasessa, mielestäni ei ollut mennyt miksikään. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34936
|
Lähetetty: 27.10.2019 19:14 Viestin aihe: |
|
|
Hirvipaisti, pottumuussi plus lisukkeet. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 27.10.2019 20:02 Viestin aihe: |
|
|
Havumetsä kirjoitti: | Jänistä ruskeakastissa. Vuoden ollut jänis vakuumissa pakkasessa, mielestäni ei ollut mennyt miksikään. |
Miksi menisi? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 28.10.2019 16:44 Viestin aihe: |
|
|
Miilunpolttajan pasta kevyesti savustetusta kauriinrinnasta.
Kuvastakin tuli herkullisempi pienellä photoshoppauksella |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Quad vadis Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Mar 2011 Viestejä: 2629
|
Lähetetty: 28.10.2019 17:03 Viestin aihe: |
|
|
Appelsiinit oli liian hapokkaita niinensä syytäväksi, pyöräytin kuumalla pannulla raakasokeria ja voita. Hetken paistoa ja liekitys rommilla.
Jo alkoi appelsiinit maistua
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 08.11.2019 16:49 Viestin aihe: |
|
|
Aika jäätävän hyvä savuinen hirvisoppa! Hirven kulmapaistista, palat paistettu pannulla. Keitetty palvipeuran luun kanssa.
Peruna, porkkana, lanttu, purjo, sipuli, maustepippuri, timjami ja lihaliemi. Annoksessa ripaus persiljaa, mustapippuria ja
muutama palvipeuramurunen korostamassa savua. Vaimokin tuumasi että tätä voisi syödä vaikka ja kuinka paljon vaan!
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
tee667 Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Jou 2015 Viestejä: 729
|
Lähetetty: 11.11.2019 18:41 Viestin aihe: |
|
|
Ketulle pitäisi antaa porttikielto, tulee aina harmitus ja paha mieli kun kattelee hänen tuotoksiaan ja vertaa omiin yrityksiin..... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 34936
|
Lähetetty: 11.11.2019 21:34 Viestin aihe: |
|
|
Noo, hienoja annoksia kyllä,meillä oli viikonlopun hirvipaistista ja perunamuussin jämistä väännettyä lihaperunalaatikkoa, aivan tolkuttoman hyvää, pata tyhjeni niin suorastaan teki mieli nuolla se viimeistä murenaa myöten. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mehtäinssi Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Tam 2019 Viestejä: 376
|
Lähetetty: 12.11.2019 00:09 Viestin aihe: |
|
|
Eilisen Isänpäivänaterian rääppiäisiä. Hirvimureketta kantarellisoosilla ja perunamuusilla. Tämä on muuten meillä lintujen jälkeen suosituin riistaruoka. Soosit ja muusit vaihtelee toki. Toisena eilisen lämmityksenä oman reseptin mukaan tehty lohikäristys ja muusi. Koska kaikki jälkikasvu puolisoineen ei syö ns. punaista lihaa. No, riistaa tai ei, mutta itse kalastettua lohta kuitenkin. Kyllä näilläkin pärjää |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kyrätulli Kanta-asiakas
Liittynyt: 25 Syy 2014 Viestejä: 694
|
Lähetetty: 12.11.2019 08:53 Viestin aihe: |
|
|
Eilen iltasella paistelin peuran vasan paahtopaistin uunissa. Huolimatta omasta kämmistä eli sisälämpötila pääsi liian korkeaksi, meinasi paisti kulua loppuun koemaistelussa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
VomiT Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Elo 2018 Viestejä: 336 Paikkakunta: Joensuu
|
Lähetetty: 12.11.2019 18:17 Viestin aihe: |
|
|
Vaimo oli päräyttänyt makaronilaatikkoa hirven jauhelihasta. Ee yhtään pahhoo nuinkaan... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1841 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 16.11.2019 19:31 Viestin aihe: |
|
|
Ylikypsää sorsaa pekonikannen alla padassa haudutettuna. Liemessä sipulia, valkosipulia, herkkusieniä, porkkanaa, timjamia,
laakerinlehtiä, maustepippuria, mustapippuria, lihalientä ja viiniä. Liemi siivilöity ja hieman suurustettu. Valkosipulikermaperunat
päällä rapeaa pekonia, tuoresalaatti ja sitruunainen vinegretti avokadoöljystä ja karpalohyytelöä.
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|