OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Peurasalami/metwurstin valmistus.... Nyt lähti tulille.
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 13248
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 15.10.2020 12:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Semmonen maalivispilä. Toki uusi ja desinfioitu.

-onnistui hienosti mutta kippo oli vähän matala. 5kg eli puolet satsista oli kerrallaan veivattavana.

-jos homma tästä lähtee niin saavi+laastinsekoitin on varteenotettava vaihtoehto.
_________________
Varisjahdin veteraani... Yhdensilmän taktiikalla mennään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Pikku Poika
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Syy 2013
Viestejä: 431

LähetäLähetetty: 15.10.2020 16:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos tuntuu että yhdestä pötköstä olis kauhia tarve päästä eroon niin vinkkaa Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vekev
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Jou 2016
Viestejä: 13543

LähetäLähetetty: 15.10.2020 18:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pikku Poika kirjoitti:
Jos tuntuu että yhdestä pötköstä olis kauhia tarve päästä eroon niin vinkkaa Rolling Eyes
Käy jonoon.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 13248
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 17.10.2020 18:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tänään otin makkarat savustimesta ja laitoin jääkaappiin. 4 päivää saivat kylmäsavua, taisi 7 jaksoa olla... Tuoksu on aivan mahtava ja näyttävät ihan metwurstilta.

Maakellariin vein 2 salamia ja 2 metwurstia kokeeksi josko ne siellä onnistuvat.... Kosteus siellä liki 90 ja lämpöä 10c. Tämä siksi jos tekee isomman satsin niin mahtuu, nyt jääkaappi melko täynnä.

Jääkaappia en laita edes päälle nyt kun on puolilämpimässä huoneessa jossa +13 muutenkin. Kaukalossa suolaa ja vettä pitämässä kosteutta yllä. 2 salamipötköä on myös jääkaapissa nyt verrokkina josko maistuvat.


_________________
Varisjahdin veteraani... Yhdensilmän taktiikalla mennään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com